jozefina написа:И оттук ти казвам morski: Не ми пиши на имейла! Тъпичко е! Освен това съм мъж, при това хетеросексуален! Разбираш ли мен?
Що да не ти пиша на мейла бе Жозефин

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
jozefina написа:И оттук ти казвам morski: Не ми пиши на имейла! Тъпичко е! Освен това съм мъж, при това хетеросексуален! Разбираш ли мен?
MORSKI написа:jozefina написа:И оттук ти казвам morski: Не ми пиши на имейла! Тъпичко е! Освен това съм мъж, при това хетеросексуален! Разбираш ли мен?
Що да не ти пиша на мейла бе ЖозефинДа не се ядоса
![]()
Аз те поканих,ти отказа твой проблем
![]()
Като е покана з арадиото няма да я рзаглася из форума я,това е работа за Лс
Разбра ли women или man
Че с този никнейм иди разбери какво си....
istinata_boli написа:
Казвал сам го и преди Морски .......)))))за Футбола и жените трябва да ти стика .. Случва се да удариш на КАМЪК ама да не ти пука.))) Чупиш си главата и продължаваш напред. Да не ти казвам къкво ми се случи на мен В Бразилия няколко пъти. То че света се е побъркал това е ясно ама днеска като се рових в НЕТА и като прочетох изказването на Марадона относно Пеле вече съм спокоен)))) И аз имах едни съмнение спрямо всички Бразилци ама сега вече съм Споко ))))))) Така че и ЖОЗЕФИНА не се знае къква е ???? Може и да е най-хубавата пичка която си виждал ама като стигните до леглото и като видиш хоботчето и се ПАНИРАШ )))) Почваш да се питаш защо на теб ? нали ме разбираш)))) А че е от Лефски няма лошо то в тяхния отбор много БРАЗИЛЦИ ИМА и един такъв Бразилски футбол практикуват че не знам на 04.04 къкво ще гледаме ???Футбол или парад ???? Успех Ди Срефано..))
morski ,стига бе,ти не разбра ли кой съм? Не може в другата тема да ме плюеш,а тук да ме сваляш! Нали ти казах,че съм мъж! Време е сега накрая да стоплиш кой съм,стига сънува Жозефина! Нали по стила на писане познаваше? Както и да е приключвам с ника Жозефина,че много ти се вдигна адреналина!MORSKI написа:jozefina написа:И оттук ти казвам morski: Не ми пиши на имейла! Тъпичко е! Освен това съм мъж, при това хетеросексуален! Разбираш ли мен?
Що да не ти пиша на мейла бе ЖозефинДа не се ядоса
![]()
Аз те поканих,ти отказа твой проблем
![]()
Като е покана з арадиото няма да я рзаглася из форума я,това е работа за Лс
Разбра ли women или man
Че с този никнейм иди разбери какво си....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта