НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот MORSKI » 27 мар 2009 18:39

jozefina написа:И оттук ти казвам morski: Не ми пиши на имейла! Тъпичко е! Освен това съм мъж, при това хетеросексуален! Разбираш ли мен? :roll:

Що да не ти пиша на мейла бе Жозефин :lol: Да не се ядоса :? :lol: Аз те поканих,ти отказа твой проблем :lol: 8-) Като е покана з арадиото няма да я рзаглася из форума я,това е работа за Лс ;) Разбра ли women или man :lol:Че с този никнейм иди разбери какво си.... :lol:

istinata_boli
Контакти:

Мнениеот istinata_boli » 27 мар 2009 20:36

MORSKI написа:
jozefina написа:И оттук ти казвам morski: Не ми пиши на имейла! Тъпичко е! Освен това съм мъж, при това хетеросексуален! Разбираш ли мен? :roll:

Що да не ти пиша на мейла бе Жозефин :lol: Да не се ядоса :? :lol: Аз те поканих,ти отказа твой проблем :lol: 8-) Като е покана з арадиото няма да я рзаглася из форума я,това е работа за Лс ;) Разбра ли women или man :lol:Че с този никнейм иди разбери какво си.... :lol:

Казвал сам го и преди Морски .......)))))за Футбола и жените трябва да ти стика .. Случва се да удариш на КАМЪК ама да не ти пука.))) Чупиш си главата и продължаваш напред. Да не ти казвам къкво ми се случи на мен В Бразилия няколко пъти. То че света се е побъркал това е ясно ама днеска като се рових в НЕТА и като прочетох изказването на Марадона относно Пеле вече съм спокоен)))) И аз имах едни съмнение спрямо всички Бразилци ама сега вече съм Споко ))))))) Така че и ЖОЗЕФИНА не се знае къква е ???? Може и да е най-хубавата пичка която си виждал ама като стигните до леглото и като видиш хоботчето и се ПАНИРАШ )))) Почваш да се питаш защо на теб ? нали ме разбираш)))) А че е от Лефски няма лошо то в тяхния отбор много БРАЗИЛЦИ ИМА и един такъв Бразилски футбол практикуват че не знам на 04.04 къкво ще гледаме ???Футбол или парад ???? Успех Ди Срефано..))

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 мар 2009 21:12

istinata_boli написа:
Казвал сам го и преди Морски .......)))))за Футбола и жените трябва да ти стика .. Случва се да удариш на КАМЪК ама да не ти пука.))) Чупиш си главата и продължаваш напред. Да не ти казвам къкво ми се случи на мен В Бразилия няколко пъти. То че света се е побъркал това е ясно ама днеска като се рових в НЕТА и като прочетох изказването на Марадона относно Пеле вече съм спокоен)))) И аз имах едни съмнение спрямо всички Бразилци ама сега вече съм Споко ))))))) Така че и ЖОЗЕФИНА не се знае къква е ???? Може и да е най-хубавата пичка която си виждал ама като стигните до леглото и като видиш хоботчето и се ПАНИРАШ )))) Почваш да се питаш защо на теб ? нали ме разбираш)))) А че е от Лефски няма лошо то в тяхния отбор много БРАЗИЛЦИ ИМА и един такъв Бразилски футбол практикуват че не знам на 04.04 къкво ще гледаме ???Футбол или парад ???? Успех Ди Срефано..))

Аз затова сега питам :roll: :mrgreen: :lol: Че нещата могат да излязат от контрол :lol: Иначе мача на 4 може да е нещо средно между парад и футбол :lol:

beatles
Контакти:

Мнениеот beatles » 28 мар 2009 01:08

От сега мога да ви кажа,че 04.04.мача,ако е истински/ако не е от 'правилният футбол'/,ще е непредвидим най вече за ЕВРОБОЙЦИТЕ. :twisted:

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 28 мар 2009 09:44

Какъв невероятен обрат,мъже с женски никове,жени имали-нямали не се знае.Малко се отклонихме от темата обаче...на 4ти дано всичко си дойде на мястото и победи по-добрия,нека няма съдийски тесли и аванти,в противен случай най-безхаберния отбор ще лъсне.На 4ти вечерта си пожелам(а пък и на вас)да сме пияни от кеф(а не от мъка).Аз лично ще пиша на 5ти като изтрезнея.А сега отивам на Тича че има мач след малко -нека напляскаме мамалигите и да се прибират във влашко.
GO HARD OR GO HOME!

jozefina
Контакти:

Мнениеот jozefina » 28 мар 2009 13:22

MORSKI написа:

morski ,стига бе,ти не разбра ли кой съм? Не може в другата тема да ме плюеш,а тук да ме сваляш! Нали ти казах,че съм мъж! Време е сега накрая да стоплиш кой съм,стига сънува Жозефина! Нали по стила на писане познаваше? Както и да е приключвам с ника Жозефина,че много ти се вдигна адреналина! :o

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 28 мар 2009 13:31

Morski , хайде и от тук чао, че и кокошките се смеят! Да си жив и здрав!Приключвам те и няма вече Jozefina! Sorry!!! :arrow: :o

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 28 мар 2009 14:13

Тук всички са ботове ,за сетен път се убеждавам.Господи помогни на ботовете да станат шампиони,поне една истинска титла да имат,че те са свикнали да си присвояват!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 28 мар 2009 20:28

A!Появи се един достоен ,,мъж" за Жозефинчето.Привърженик на отбор,чийто президент поздравява играчите си с ,,Честит 8ми март!".Какъвто отбора,такива и феновете.С една дума-п...и!Че и с обща любов,двамата/двете/.Обичат отборите на ченгетата и мангалите.Морски,да вземеш да правиш справка с ip-тата.Явно човека те е занасял някъде другаде из форумите .И да спреш да каниш левскари в радиото,че ще спра да го слушам,преди да са започнали предаванията. :D .А на колегата посетил Бразилията,да кажа че има моряци и на 3 и на 30 и на 90.Не е порок да си фен на отбора,когато си на 18.Както не е порок им за нас почти 50 годишните,дето сме пообиколили света и сме видяли някоя друга бразилка,колумбийка и да не изброявам повече,че няма да стигне страницата.Като сме отсъствали от БГ,да не сме станали по-малко черноморци?Или чакаме поредния СМС за резултатите на любимия отбор.Все пак,не навсякъде има интернет.Успех срещу говедата!За съжаление този път без мен. :cry: Дано завършим с медали,а ти недей се яж с моряците!За целта има все още достатъчно плебеи. :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

eighteen

Мнениеот eighteen » 29 мар 2009 12:52

абе кви са тея плебей бе. да не би черно море да са некви патрийций :o бах ти и смеха :lol: що не се гръмнете бе смешковци :twisted:

Върни се в “Черно море”