НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Re: НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ
Е в Бургас я блъскахте много красиво! Даже я блъскахте по море към Варна ама на Елените някъде се закучи,защото много стърчали! Мамка им и Елени! 

В Бургас,порсто и двата отбор не играха никакъв футбол...... Това беше първия мач в който ме изнервиха моряците макар и да натиснахме 2 то полувреме не съм много съгласен с теб,имахме си положенията,ама нямаше кой да вкарва.........Но Левски,Цска,че и Литекс не играят супер футбол....Локо София пък да ги видим срещу отбор над 10 място.....Така,че ние сме нормален отбор за А група,играещ никак не лош и открит футбол!!!!
-
Е прав си! Това е истината! Накрая я докарахме до консенсус! Просто нивото на футбола ни е такова! Ама това имаме,това гледаме! Виждаш ли как ще започнем и да се харесваме? 

blue lagoon написа:Е прав си! Това е истината! Накрая я докарахме до консенсус! Просто нивото на футбола ни е такова! Ама това имаме,това гледаме! Виждаш ли как ще започнем и да се харесваме?

-
- Контакти:
Морски пак те питам ти какви ОЧИЛА носиш че не те разбрах пак???? А къде аз стоя на стадиона тебе най-малко те интересува СМЕШНИКО ...Защото когато аз сам бил на Тича ти не си знаел как се казва стадиона и къкво се играе там РИГБИ или ФУТБОЛ разбираш ли ме ???? И затова че сега сме в това положение ти нямаш и най-малък принос пак те питам ти Разбрали ме???? Защото аз лягам и ставам с Зелената идея от 48 години и сам го тъпкал тоя стадион като футболист и сам правил ШЕСТВИЕ ОТ ЦЕНТЪРА НА ВАРНА ДО СТАДИОН ЮРИ ГАГАРИН АКО това ти говори нещо ??? И ако ти си на 25 аз нямам време да чакам след 30 години да видя любимия си отбор ШАМПИОН ИЛИ ПОНЕ ВТОРИ Разбираш ли какво ти говоря човека от МЕЖДУЧАСИЕТО ... И тази емблема дето си я сложил бил ли си някога на Бернабео защото аз имам годишна карта от този стадион което ако си малко умен ще разбереш какъв сам и каде си ти каде съм аз...??? Разбра ли ме Ди стефано. Защото от такива като теб Тази държава респективно Футбола е на такова положение. Затова когато си научиш урока а той не се преподава в ФРЕНСКАТА гимназия ще разбереш нас истинските ЧЕРНОМОРЦИ. Затова остави хората да си казват мнението а ти си мечтай някога да си на истински мач......
istinata_boli написа:Морски пак те питам ти какви ОЧИЛА носиш че не те разбрах пак???? А къде аз стоя на стадиона тебе най-малко те интересува СМЕШНИКО ...Защото когато аз сам бил на Тича ти не си знаел как се казва стадиона и къкво се играе там РИГБИ или ФУТБОЛ разбираш ли ме ???? И затова че сега сме в това положение ти нямаш и най-малък принос пак те питам ти Разбрали ме???? Защото аз лягам и ставам с Зелената идея от 48 години и сам го тъпкал тоя стадион като футболист и сам правил ШЕСТВИЕ ОТ ЦЕНТЪРА НА ВАРНА ДО СТАДИОН ЮРИ ГАГАРИН АКО това ти говори нещо ??? И ако ти си на 25 аз нямам време да чакам след 30 години да видя любимия си отбор ШАМПИОН ИЛИ ПОНЕ ВТОРИ Разбираш ли какво ти говоря човека от МЕЖДУЧАСИЕТО ... И тази емблема дето си я сложил бил ли си някога на Бернабео защото аз имам годишна карта от този стадион което ако си малко умен ще разбереш какъв сам и каде си ти каде съм аз...??? Разбра ли ме Ди стефано. Защото от такива като теб Тази държава респективно Футбола е на такова положение. Затова когато си научиш урока а той не се преподава в ФРЕНСКАТА гимназия ще разбереш нас истинските ЧЕРНОМОРЦИ. Затова остави хората да си казват мнението а ти си мечтай някога да си на истински мач......
Аз за твое сведение съм на 18 и нямам физичексата възможност най-малко 45 години даже и да искам да тъпча този терен както се изказва,обаче ставам и лягам и аз с идеята Черно Море и ,ако си поне малко мислещ човек може би ще се замсилиш,че не всеки има как на тази възраст да иде до Бернабеу!!!!!Най-малкото нямам тези пари!!!!Ще те псоъветвам преди да даваш нравствени съвети на непознати хора да св вгедаш в себе си.Много добре за теб,отлично,ама аз съм, 3 покоелние моряк най-малкото!!!!!!!Още повече не съм грандоман като теб,еми като искаш да сме шампиони помогни ти бе,издържай ти клуба бе,стани ти треньор !!Ето не заради такива като мен,а заради такива всезнайковци като теб сме на тоиз хал........Аз нямам никакви очила гледам релано на нещата и се чудя още защо комуникирам с индиивди като теб???? Дори не съм те баннал аз нямам и намерение да го правя,но явно има причина да са те изритали от форума другите колеги......
И недей да се хвавлиш толкова да те питам тебе на 18 години имал ли си абонаментна карта на Бернабеу,че да ми се хвалиш.......Аз пък съм бил на шествие до коритото и не ми говори за шествия,защото прадядо ми Бог да го прости,(преди 30 години е починал) с цялата махала са ходили на същите тези шествия,преди ти да си ибл роеден,или си бил още по-малък от мен,така че ти не си едиснтвен...Така,че за история на любимия ми тим недей да ми говориш,не си уцелил човека да знаеш!!!!!
Аз да съм те нареакл по някакъв начин,да не съм те оставил да се изказваш,както забелязваш нито съм ти трил мнение,нито нищо.Нямам нищо лично към теб....
Ти обаче се нахвърляш върху мен,без аз дори да знам защо.Без дори да ме пзонаваш..Твоя си работа,но не се прави на интересен тук.
и НЕ МИ АКЗВАЙ,ЧЕ ТИ ИМАШ КАКЪВТО И ДА Е БИЛ ПРИНОС ЗА ТОВА СЕГА ДА СМЕ 3-ТИ!!!!!!
Не ти прави чест,че не се вслушваш в чуждото мнение,а си говориш твоите си неща,че дори и обиждаш хора,които дори не знаеш какви са и не са ти направили нищо и нямат какво да делят с теб...Много жалко за теб

-
- Контакти:
MORSKI написа:istinata_boli написа:Морски пак те питам ти какви ОЧИЛА носиш че не те разбрах пак???? А къде аз стоя на стадиона тебе най-малко те интересува СМЕШНИКО ...Защото когато аз сам бил на Тича ти не си знаел как се казва стадиона и къкво се играе там РИГБИ или ФУТБОЛ разбираш ли ме ???? И затова че сега сме в това положение ти нямаш и най-малък принос пак те питам ти Разбрали ме???? Защото аз лягам и ставам с Зелената идея от 48 години и сам го тъпкал тоя стадион като футболист и сам правил ШЕСТВИЕ ОТ ЦЕНТЪРА НА ВАРНА ДО СТАДИОН ЮРИ ГАГАРИН АКО това ти говори нещо ??? И ако ти си на 25 аз нямам време да чакам след 30 години да видя любимия си отбор ШАМПИОН ИЛИ ПОНЕ ВТОРИ Разбираш ли какво ти говоря човека от МЕЖДУЧАСИЕТО ... И тази емблема дето си я сложил бил ли си някога на Бернабео защото аз имам годишна карта от този стадион което ако си малко умен ще разбереш какъв сам и каде си ти каде съм аз...??? Разбра ли ме Ди стефано. Защото от такива като теб Тази държава респективно Футбола е на такова положение. Затова когато си научиш урока а той не се преподава в ФРЕНСКАТА гимназия ще разбереш нас истинските ЧЕРНОМОРЦИ. Затова остави хората да си казват мнението а ти си мечтай някога да си на истински мач......
Аз за твое сведение съм на 18 и нямам физичексата възможност най-малко 45 години даже и да искам да тъпча този терен както се изказва,обаче ставам и лягам и аз с идеята Черно Море и ,ако си поне малко мислещ човек може би ще се замсилиш,че не всеки има как на тази възраст да иде до Бернабеу!!!!!Най-малкото нямам тези пари!!!!Ще те псоъветвам преди да даваш нравствени съвети на непознати хора да св вгедаш в себе си.Много добре за теб,отлично,ама аз съм, 3 покоелние моряк най-малкото!!!!!!!Още повече не съм грандоман като теб,еми като искаш да сме шампиони помогни ти бе,издържай ти клуба бе,стани ти треньор !!Ето не заради такива като мен,а заради такива всезнайковци като теб сме на тоиз хал........Аз нямам никакви очила гледам релано на нещата и се чудя още защо комуникирам с индиивди като теб???? Дори не съм те баннал аз нямам и намерение да го правя,но явно има причина да са те изритали от форума другите колеги......
И недей да се хвавлиш толкова да те питам тебе на 18 години имал ли си абонаментна карта на Бернабеу,че да ми се хвалиш.......Аз пък съм бил на шествие до коритото и не ми говори за шествия,защото прадядо ми Бог да го прости,(преди 30 години е починал) с цялата махала са ходили на същите тези шествия,преди ти да си ибл роеден,или си бил още по-малък от мен,така че ти не си едиснтвен...Така,че за история на любимия ми тим недей да ми говориш,не си уцелил човека да знаеш!!!!!
Аз да съм те нареакл по някакъв начин,да не съм те оставил да се изказваш,както забелязваш нито съм ти трил мнение,нито нищо.Нямам нищо лично към теб....
Ти обаче се нахвърляш върху мен,без аз дори да знам защо.Без дори да ме пзонаваш..Твоя си работа,но не се прави на интересен тук.
и НЕ МИ АКЗВАЙ,ЧЕ ТИ ИМАШ КАКЪВТО И ДА Е БИЛ ПРИНОС ЗА ТОВА СЕГА ДА СМЕ 3-ТИ!!!!!!
Не ти прави чест,че не се вслушваш в чуждото мнение,а си говориш твоите си неща,че дори и обиждаш хора,които дори не знаеш какви са и не са ти направили нищо и нямат какво да делят с теб...Много жалко за теб
Aз съвет и напътсвие не ти давам но като гледам на колко си години виждам че си малко изкривен .Защото аз също нямам нищо против теб като човек но имам против мисленето ти. Не съм казал че съм допринесъл с нещо на Черно море да е на това място сега ама и ти да хварчиш и да казваш на кое място сме били сега и след колко години не ми обеснявай. Защото Морски ако ти беше Колуб и трябваше да откриваш Америка вярвай ми ще ше да обарнеш корабите след 2 рия месец в морето. Разбираш ли какво ти казвам. НЕ ТЕ ОБИЖДАМ повярвай ми но ме боли като видя такива като теб на стадиона и по улицата. Знеш ли ??? Почети малко история и разбери кой не търпи критики???? Имаше едни навремето викаха им КОМУНИСТИ и властоимащи те не търпяха критики. Ако ти си от такова семейство МОЛИМ ЗА ИЗВИНЕНИЕ. Успех в живота но пак казвам че в момента Черно море Варна е най-безидеиния ,безхаберен и тактически неграмотен отбор в България. Дано по бързо ме опревергаят отбора и тренюра. Надявам се най-искренно ... Успех Морски

istinata_boli написа:Aз съвет и напътсвие не ти давам но като гледам на колко си години виждам че си малко изкривен .Защото аз също нямам нищо против теб като човек но имам против мисленето ти. Не съм казал че съм допринесъл с нещо на Черно море да е на това място сега ама и ти да хварчиш и да казваш на кое място сме били сега и след колко години не ми обеснявай. Защото Морски ако ти беше Колуб и трябваше да откриваш Америка вярвай ми ще ше да обарнеш корабите след 2 рия месец в морето. Разбираш ли какво ти казвам. НЕ ТЕ ОБИЖДАМ повярвай ми но ме боли като видя такива като теб на стадиона и по улицата. Знеш ли ??? Почети малко история и разбери кой не търпи критики???? Имаше едни навремето викаха им КОМУНИСТИ и властоимащи те не търпяха критики. Ако ти си от такова семейство МОЛИМ ЗА ИЗВИНЕНИЕ. Успех в живота но пак казвам че в момента Черно море Варна е най-безидеиния ,безхаберен и тактически неграмотен отбор в България. Дано по бързо ме опревергаят отбора и тренюра. Надявам се най-искренно ... Успех Морски
Твоята работра е малко крадеца вика дръжте крадеца,аз също мога да кажа за теб,че,ако беше КОлумб не на 2,ами и на 1 месец щеше да обърнеш корабите

Така,че твоите твърдения най-малкото са смешни и безпочвени защото дори и на 1% не ме познаваш драги....Мен пък ми е псинало от такива вечно недоволни като теб,гарантирам ти,че и на доста хора им писна от викове:"Оставка" и тем подобни,защото в България всеки "разбира" от 2 неща политика и футбол.......Така,че ти не оборваш това твърдение,а го доказваш..Но аз не те пзонавам,така че за разлика от теб няма да правя заключения за твоята същност.
Обаче именно защото аз се пзонавам,искам да ти кажа нещо,че ти явно не търпиш мнение различно от твоетео в този ред на мисли комунизма е по-близък до теб като идеи

Моето семесйтво не само не е комунистичексо,но е сред най-пострадалите от тази ситсема....Цяла къща ни събарят тези индивиди,но както и да е.
Остани със здраве и по-малко жлъч и приемай и чуждо мнение не само своето,защото то не винаги е правилното

Успех и от мен и дано да задържим и тази позиция,ЩЕ Е УСПЕХ

Последна промяна от josefina на 28 мар 2009 19:02, променено общо 3 пъти.
СиАнА