Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ludaka66
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот ludaka66 » 09 дек 2010 21:38

Венци Маринов предрича добро бъдеще на юноши .От четиримата юноши, които ще започнат зимна подготовка с "Черно море“, най-големи шансове да се пребори за титуляр има левият бек Исмет Мурадов. Това прогнозира за "Народно дело“ треньорът му в старшата възраст Венцислав Маринов. Както е известно, Стефан Генов ще даде шанс на Мурадов, Иван Георгиев, Николай Димитров и Любомир Михалев.
"Мисля, че моментът е удобен за Исмет, защото Бачев претърпя операция и на този пост остана само Тиаго. За мен обаче бразилецът играе ляв бек по принуда, по-силен ще е в центъра на защитата и като опорен халф“, каза Маринов. Той разкри, че 18-годишният Мурадов притежава безспорни качества – техничен, бърз и агресивен, и еднакво полезен в двете фази. Включвал се в атаките по фланга и умеел да центрира добре. "Ако продължава така, ще се превърне в находка за клуба. Исмет дойде при нас преди две години и половина от Гоце Делчев и оттогава се развива в правилната посока. Не съм изненадан, че го поканиха при мъжете. За мен обаче той не само ще тренира, а и с малко късмет ще се наложи в състава“, допълни Венци. Последният определи Иван Георгиев и Любомир Михалев като интересни играчи: "Иван е наш капитан и централен защитник. Нисък е, но компенсира с тактическа грамотност и футболен интелект. Справя се и като десен бек. Любо играе зад двамата нападатели. Чете играта и винаги ще измисли нещо нестандартно.“

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 дек 2010 10:05

MORSKI написа:
MORSKI написа:
blue avalanche написа:Тая школа,дето 8г. я градите,досега трябваше да се види?Ама всяка година,общо-взето,едно и също...За някои от футболистите,дето "са наливали основите",ще дойде време да се пенсионират.
И каква история има Нефтохимик?Създаден 1986г.Ала-бала...Впрочем,същият този "отворко" М.Събев беше собственик и там.

Симпатяга да почваме ли пак темата с школите, където в много формации сме доста пред вас, а? Пак си неподгтовен, драги!

Не!Темата със школите приключи,когато видях резултатите от миналата година(до 17г. ви бием с 27т. разлика;до 19г. сме 3-ти,вие не сте в картинката изобщо).Таз годишният шампионат още не е завършил.По-интересно беше тези ваши формации какво са "произвели" за мъжкия отбор.Толкоз!За да не дразня Гарфилд,че тука сте все с "нежни и деликатни" души.

Aахахаха минмалата година си е за миналата, нали това ви беше на вас израза?! Сега нещо не ви е удобно, уж овбинявате ЦСКА, че живеели в миналото, а ти сега ми говориш за миналата година... Айде стига толкова лицемерие- аз за сега искам да говорим! А фактите е, че вие сте назад, ама много назад от нас!
А вие какво сте произвели? Ами ще ти кажа, абослютно нищо! Звездите ви са по-тъмни и от смъртта! Имате 6,7 чужденци от 11 титуляра.. Това как ще го коментираш?
Докато в нашия тим Димов е титуляр, Николов влиза като резерва.....[/quote]
" А фактите е, че вие сте назад, ама много назад от нас!"
Чак пък много:
до17г.
1.Ч.море 37т.
2.Левски 35т.
На това много ли му викаш?
Виж,при 19г. изоставането е по-голямо:
3.Ч.море 33т.
9.Левски 25т.
Но,съгласи се,че 27т. разлика си е къде-къде по унизително.Иначе-при нас титуляри са Митрев,Гаджев,Йовов(когато е здрав).За резерви да не говорим,че там сте още по-назад:Станчев,Балтанов,Огнянов,Киров.И за да забия,както се казва,последното пиронче в ковчега:докато вие си ГОВОРИТЕ за Винтер-Минтер,ето какво ПРАВИМ ние:
"Холандски специалист ще поеме школата на Левски, твърди в днешния си брой вестник 24 часа. Според информациите 53-годишният Хендрик Вилем де Регт пристига в понеделник за финални преговори с Тодор Батков.
Спортно-техническият директор на "сините" Георги Иванов е пожелал именит специалист да поеме ДЮШ на клуба, като целта е да се произвеждат още повече качествени футболисти.
Въпросният специалист работи в школата на Аякс от 1994 година. Той е ставал шампион с различни формации на холандския гранд."

Така се правят тия работи.Толкова по ДЮШ,щото разликите са очевидни.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 дек 2010 10:11

Всички смятаме,че дългучът Тиаго е безполезен като ляв бек,като същото важи и за левия халф Адемар.Плюс Бачев там...истината е,че на този пост имаме само футболни инвалиди и абсолютни дупки.След Периш все едно нямаме ляв бек.Дано това момче Исмет Мурадов е това,което казва бат Венци,а именно типичен ляв защитник,който освен стабилен отзад да е и атакуващ и добре центриращ.Ако Морадов може това,което Венци казва,че може - не в мъжете просто,а твърд титуляр би бил при тази криза на левия бек.След Капитанов от старшата за голям талант се води и Любомир Михалев,а това,че е атакуващ халф зад нападателя само може да ни даде опция на Жоро Илиев и Ратников.За мен играчи като Дани Г,като Кончо-те няма да прокопсат в Черно Море и определено ще има нужда от Михалев по някое време през сезона,когато куците коне-инвалиди неизбежно ще зациклят....освен ако не се вземат умните решения-да ги изгонят още зимата
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 10 дек 2010 11:18

незнам ама очаквам интересна трансферна зима.Мисля си че ще има промени в състава. :?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 дек 2010 11:59

ShooterMan написа:Всички смятаме,че дългучът Тиаго е безполезен като ляв бек,като същото важи и за левия халф Адемар.Плюс Бачев там...истината е,че на този пост имаме само футболни инвалиди и абсолютни дупки.След Периш все едно нямаме ляв бек.Дано това момче Исмет Мурадов е това,което казва бат Венци,а именно типичен ляв защитник,който освен стабилен отзад да е и атакуващ и добре центриращ.Ако Морадов може това,което Венци казва,че може - не в мъжете просто,а твърд титуляр би бил при тази криза на левия бек.След Капитанов от старшата за голям талант се води и Любомир Михалев,а това,че е атакуващ халф зад нападателя само може да ни даде опция на Жоро Илиев и Ратников.За мен играчи като Дани Г,като Кончо-те няма да прокопсат в Черно Море и определено ще има нужда от Михалев по някое време през сезона,когато куците коне-инвалиди неизбежно ще зациклят....освен ако не се вземат умните решения-да ги изгонят още зимата

Кого да гонят, бе Стрелец? Ти още ли се надяваш да направим някакъв свестен трансфер? Да махнем зелените очила. Нека бъдем реалисти. Ако изгоним няколко от "старите" с кого ще играем? Само с юноши не може. Кой ще ги вдигне след някой неуспешен мач? Колко от младите са с психиката на Дани Димов, че да не им повлияе евентуална тежка загуба? Просто ще се сринат. Не, не е момента да се освобождават играчи от отбора сега - така мисля аз.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 дек 2010 02:46

Виж,при 19г. изоставането е по-голямо:
3.Ч.море 33т.
9.Левски 25т.

Toчно за него говоря... При 17 пак сме пред вас ;) При децата също жънем успехи!

Но,съгласи се,че 27т. разлика си е къде-къде по унизително.Иначе-при нас титуляри са Митрев,Гаджев,Йовов(когато е здрав)

Както вече ти се обясни досега нашите юноши играеха при по-големите възрастпови групи, така че нещата хич не са били равностойни! ВИждат се резултатите когато играчите са връстници... А и Йовов не ви е юноша...

За резерви да не говорим,че там сте още по-назад:Станчев,Балтанов,Огнянов,Киров

Тези пък изобщо, имат ли общо цял мач изигран? :mrgreen: Глупав пример... А и при нас в резервите също се викат юноши, но друг въпрос е, че не играят....

.И за да забия,както се казва,последното пиронче в ковчега:докато вие си ГОВОРИТЕ за Винтер-Минтер,ето какво ПРАВИМ ние:
"Холандски специалист ще поеме школата на Левски, твърди в днешния си брой вестник 24 часа. Според информациите 53-годишният Хендрик Вилем де Регт пристига в понеделник за финални преговори с Тодор Батков.
Спортно-техническият директор на "сините" Георги Иванов е пожелал именит специалист да поеме ДЮШ на клуба, като целта е да се произвеждат още повече качествени футболисти.
Въпросният специалист работи в школата на Аякс от 1994 година. Той е ставал шампион с различни формации на холандския гранд.

Е,и, нищо различно от това за ВИнтер не виждам тук... Някой си казал нещо, ама още нищо няма налице.... Да ти изкарам ли статиите за Винтер? И между дурогото Винтер е в пъти по-известен от въпросния Вилем, който може и чистач да е бил в Аякс :mrgreen: Като го знаем Батков и неговите трансфери най-вероятно е такъв :mrgreen: Така, че отново забиваш пирон, но в своя ковчег с поредния неуместен пример...

Така се правят тия работи.Толкова по ДЮШ,щото разликите са очевидни.

Не виждам къде ги виждаш тези очевдини разлики :mrgreen: Някъде само в товята глава май ;) Пред вас сме в двете най-големи възрастови групи, също имаме слухове за холандски щаб, също като вас имаме момчета от школата в "А" отбора..... Къде ги видя тези разлики... Да не кажа, че аз виждам разлики, ама не във ваша полза ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 дек 2010 09:20

MORSKI написа:
Както вече ти се обясни досега нашите юноши играеха при по-големите възрастпови групи, така че нещата хич не са били равностойни! ВИждат се резултатите когато играчите са връстници... А и Йовов не ви е юноша...
"Поради брилиантната си техника, Христо Йовов си завоюва прозвището Бижутера. Като юноша, Йовов се състезава за Левски.
------------------------Кариера
-------------------Юношески отбори
1992-1994 ПФК Левски (София)

При положение,че е роден 1977г. и на 15г. играе в Левски,как смяташ-на кого е юноша?На Спортист Своге,може би?

Тези пък изобщо, имат ли общо цял мач изигран? :mrgreen: Глупав пример... А и при нас в резервите също се викат юноши, но друг въпрос е, че не играят....
Мариян Огнянов-в Левски от 2004г. с 53 мача,Балтанов-57 мача.Как мислиш-всичките като резерви ли са?Да ти казвам ли колко мача за мъжете имат юношите на Левски Ж.Миланов и Н.Димитров,които до миналия сезон бяха в отбора?
През 1984г. Левски печели титлата,Купата на България и Купата на Съветската Армия.ТИТУЛЯРИ в този отбор са ЮНОШИТЕ НА ЛЕВСКИ:Ем.Спасов,Б.Михайлов,Б.Искренов,Н.Илиев,Ем.Велев,Кр.Коев,П.Петров.Когато вашата школа се похвали с нещо подобно,пак ще говорим.

Е,и, нищо различно от това за ВИнтер не виждам тук... Някой си казал нещо, ама още нищо няма налице.... Да ти изкарам ли статиите за Винтер? И между дурогото Винтер е в пъти по-известен от въпросния Вилем, който може и чистач да е бил в Аякс :mrgreen: Като го знаем Батков и неговите трансфери най-вероятно е такъв :mrgreen: Така, че отново забиваш пирон, но в своя ковчег с поредния неуместен пример...
"Треньор, шампион на Холандия с юношите на "Аякс" до 18 години, идва в България, за да поеме школата на "Левски". 53-годишният Хендрик Вилем де Регт пристига в понеделник за финални преговори с Тодор Батков и Георги Иванов, разбра "24 часа".
По настояване на Гонзо "синята" школа ще бъде ръководена от именит и доказал се специалист, който да помогне от нея да се раждат все повече големи звезди. От "Герена" са се спрели върху Хени де Регт, който работи в "Аякс" от 1994 г. до настоящия момент. През 2000 г. става шампион с момчетата до 15 години, а през 2005 с 18-годишните таланти на "Аякс".
За дългия си престой в гранда от Амстердам, прочут в цял свят с школата си, Де Регт пропуска само 3 сезона. В тях е командирован в "Хаарлем", където последователно жъне успехи с момчетата до 15, 17 и 19 години.
Изготвял е видеа за тренировъчна методика, озаглавени "Еволюцията на "Аякс", заедно с Луис ван Гаал, Ко Адриансе и Дани Блинд. Хени де Регт е работил с цяла звездна плеяда играчи в школата на "Аякс". Учил е голямата звезда Уесли Снайдер, извел "Интер" до триумф в Шампионската лига, титлата и купата в Италия, както и Холандия до финал на световното първенство.
Работил е също за изграждането на Джони Хейтинга, Мадуро, Раян Бабел, Урби Еманюелсон, Мартен Стекеленбург. В "Аякс" е бил треньор на Рафаел ван дер Варт, Найджъл де Йонг, Халид Буларуз и много други популярни имена. В "Харлем" тренира Грегори ван дер Вил и Артур Нюман."
Май не е бил чистач. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Как мислиш?
За твое сведение ТРЕНьОРСКИТЕ подвизи на Винтер се изразяват в:
2005г.-асистент в Аякс А1
2007г.-Аякс А2
Че какво разправяш за Винтер?

Не виждам къде ги виждаш тези очевдини разлики :mrgreen: Някъде само в товята глава май ;) Пред вас сме в двете най-големи възрастови групи, също имаме слухове за холандски щаб, също като вас имаме момчета от школата в "А" отбора..... Къде ги видя тези разлики... Да не кажа, че аз виждам разлики, ама не във ваша полза ;)

Айде пак поразсъждавай върху някои разлики.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 дек 2010 20:40

Отзад напред- виж на колко години е Винтер и на колко този вашия ;) От нещата които написа, то и аз да имах Снайдер в състава си щях да съм шампион до 18 години ! Е, и? Да не говорим, че школата на Аякс е да не кажа най-добрата, но сред най-добрите в света... И аз да я водя и аз ще имам тези успехи. Я да срвним името на ВИнтер, което е известно в цяла Европа с това на този, който го знаят само в школата на Аякс! За това разправям! Да не говорим, че нито този вашия е пристигнал, нито Винер!

Искаш годините 1984 ли? Ами през 1982 ние завършваме на 4 място в шампионата и играем в Интертото с Байер Леверкузен и Стандарт Лиеж! С първите завършваме наравно, а вторите ги побеждаваме с 2:0! По това време отбора ни е бил пълен с юноши... Нещо да кажеш по този въпрос?

Мариян Огнянов 2001- 2004 година ФК Ромители, това не ми звучи на Левски... Да не говорвя, че в повечето ви мачове, айде да не е във всичките ви беше твърда ререзва!

Лъчезар Балтанов

Настоящ отбор
Отбор България Левски (София)
Номер 30
Кариера
2004 - България Левски (София) 23 (0)- та къде ги видя тези 57 мача :mrgreen: ?
Със същия успех мога да ти покажа визитката на Тодор Колев и Илиян Капитанов! А ако заговоря за Димов? По същата логика на хора, които не са юноши на отбора, но израстват в него да ти дам за пример Румен Николов, който не е наш юноша, но се разви при нас ?:arrow:
Сега ти поразсъждавай! Ама добре и чак тогава давай примери ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 дек 2010 21:53

MORSKI написа:Отзад напред- виж на колко години е Винтер и на колко този вашия ;) От нещата които написа, то и аз да имах Снайдер в състава си щях да съм шампион до 18 години ! Е, и? Да не говорим, че школата на Аякс е да не кажа най-добрата, но сред най-добрите в света... И аз да я водя и аз ще имам тези успехи. Я да срвним името на ВИнтер, което е известно в цяла Европа с това на този, който го знаят само в школата на Аякс! За това разправям! Да не говорим, че нито този вашия е пристигнал, нито Винер!

Искаш годините 1984 ли? Ами през 1982 ние завършваме на 4 място в шампионата и играем в Интертото с Байер Леверкузен и Стандарт Лиеж! С първите завършваме наравно, а вторите ги побеждаваме с 2:0! По това време отбора ни е бил пълен с юноши... Нещо да кажеш по този въпрос?

Мариян Огнянов 2001- 2004 година ФК Ромители, това не ми звучи на Левски... Да не говорвя, че в повечето ви мачове, айде да не е във всичките ви беше твърда ререзва!

Лъчезар Балтанов

Настоящ отбор
Номер 30
Кариера
2004 - България Левски (София) 23 (0)- та къде ги видя тези 57 мача :mrgreen: ?
Със същия успех мога да ти покажа визитката на Тодор Колев и Илиян Капитанов! А ако заговоря за Димов? По същата логика на хора, които не са юноши на отбора, но израстват в него да ти дам за пример Румен Николов, който не е наш юноша, но се разви при нас ?:arrow:
Сега ти поразсъждавай! Ама добре и чак тогава давай примери ;)

"Лъчезар Балтанов
Настоящ отбор
Номер 30
Кариера
2004 - България Левски (София) 23 (0)- та къде ги видя тези 57 мача"

Обърнал си се към уикипедията виждам(сигурно там си прочел,че де Регт е чистач :oops: )А това,с малките буквички,кой ще го прочете:
"Последна актуализация: 7 декември 2008"
Какво ме интересува на колко години е Винтер?Какво ме интересува колко популярно е името на Винтер(като футболист,междувпрочем,а не като треньор)?Ние търсим опитен специалист,методист,треньор.Не ФУТБОЛИСТ!Отборът,който купува по имена сте вие(справка Жардел :oops: :oops: ).Човекът не само е тренирал Снайдер,но го е УЧИЛ(както и Хейтинга,Бабел,Емануелсон,Стекеленбург),но това,сигурно,ти е убегнало от вниманието.Както и малките буквички в уикипедията.За '84 ти посочвам имена,а за '82 ми пишеш общи приказки("отборът ни е бил пълен с юноши").Остави Огнянов(аз ти писах,че са резерви,ти ги сравняваш с вашия един-единствен титуляр).Ж.Миланов(175 мача),Н.Димитров(109 мача)...Изобщо за какво говорим тука?Да ти изброя ли колко наши юноши играят в други отбори?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 дек 2010 23:34

Така първо, Балтанов нима всеки мач ви е титуляр дори и статистиката да е от 2008 :mrgreen: Та той дори като резерва не влиза вече! Не знам какво те интересува Винтер и аз това питам, ти повдигна въпроса.... Е как да нямат значение с годините при все, че Винтер доскоро беше активен играч и е поне 10 години по-малък от въпросния Регт...
Не на последно място ти данеби да си присъствал на тренировките, че да знаеш на какво е учил и какво е тренирал Снайдер въпрсния Регт :mrgreen: Искаш конкретни имена ли да ти дам за 82 година? Нямаш проблем!

Борис Манолков(не намерих инфо)(, Георги Жеков, Тодор Марев, Светозар Светозаров, Неджеб Хамидов(няма информация), Иван Дончев, Иван Иванов, Тодор Атанасов, Янчо Богомилов, Верони Страшников, Георги Кондов, Рафи Рафиев(играел е 1 година за Лудогорец след което преминава при нас и играе 9 години в отбора), Милен Бакърджиев, Пламен Ганев(няма инфо), Тодор Йорданов, Пламен Казаков(няма инфо), Петър Петров, Онян Радев; треньор Спас Киров. Какво ще кажеш? Маркираните са ни юноши, 2-3 от немаркираните не са и за останалите просто не намерих инфо, но това не значи, че не са ни юноши!?

Какво да оставям Огнянов? Ти го даде каот пример, а не аз!
Димов не ни е единствения юноша междувпрочем ;)
Жоро Илев също е наш юноша...
KaЗах ти за Капитанов и Николов, тъй като ти почна да говориш за Огнянов... А при нас сякаш юноши не играят в други отбори?

Върни се в “Черно море”