Миро Манолов пак с проблеми, отива на нов пореден преглед

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Миро Манолов пак с проблеми, отива на нов пореден преглед

Мнениеот Mourinio » 08 дек 2010 05:47

Ква е тая контузия, здрав си беше, в края на 2009 отиде да се оперира, защото играл с болки в коляното в някои от мачовете и после.... еб*хти лекарите, то да не са му отрязали крака и после да са го зашили, че след толкова време да не може дори да бяга нормално, 1 година и половина мина пак невъзстановен :shock: вече започвам да се чудя дали наистина пак ще играе футбол, дано не стане така

Миро Манолов заминава на преглед в Турция

Нападателят на Черно море Мирослав Манолов продължава вече една година да лекува контузията си и все още не е ясно дали скоро ще се върне на терена.

Наставникът на варненци Стефан Генов разкри, че на 25-годишния футболист му предстои преглед в Турция.

"Неговата контузия е по-специфична. Сега ще ходи в Турция с д-р Мутлу на преглед. След 20 декември ще сме наясно какво ще стане с него. Много е сериозно положението му. Иначе момчето се труди във фитнеса, много иска да се върне на терена. Но на този етап не може да започне. Не знам дали ще почне зимната подготовка, и той самият не знае", коментира Генов.

ole-bg.com
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Re: Миро Манолов пак с проблеми, отива на нов пореден преглед

Мнениеот bobo03 » 08 дек 2010 07:53

Щом е с д-р Мутлу няма страшно, демек скоро няма да играе. Съсипаха момчето...

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 08 дек 2010 08:30

Абе моряците нямаха ли си проблем със лекаря на отбора.Как не си намериха един добър лекар и много от проблемите щяха да си ги решат.За мене тая контузия е плод на лекарска грешка така си мисля,не съм запознат конкретно със случая,но щом за година и половина няма подобрение не знам какво да кажа.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 08 дек 2010 09:16

Mourinio написа:... Сега ще ходи в Турция с д-р Мутлу на преглед. След 20 декември ще сме наясно какво ще стане с него. Много е сериозно положението му ...
ole-bg.com

Ужас ! Нали го изгониха тоя Мутлу ?!? Няма ли някой с малко повече акъл в този отбор да прати Миро на СПЕЦИАЛИСТ :evil: ?!?!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

vessko
Контакти:

Мнениеот vessko » 08 дек 2010 11:20

ВРЕМЕ Е ДА НАУЧИТЕ МАЛКО ИСТИНИ ОКОЛО МИРО!НА ВЪПРОСНИЯ МАЧ В КОЙТО СЕ КОНТУЗИ,ДОКТОР МУТЛУ ЗАБРАНИ НА ВЕЛИЗАР ДА ГО ПУСНЕ,НО КОЙ ДА ГО ПОСЛУША.СЕГА МИРО НЯМА ДА ХОДИ НА ПРЕГЛЕД ЗАЩОТО ТОЙ Е ДОСТА СКЪП А РЪКОВОДСТВОТО НЕ ИСКА ДА ГО ПЛАТИ!!!
РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО,ТОВА МРЪСНО ЧОВЕЧЕ ВЕЛИЗАР ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА ПРЕЦАКА ВСИЧКИ КОЙТО МИЛЕЯТ ЗА ОТБОРА.ДРУГ Е ВЪПРОСА ЗАЩО МУ ГО ПОЗВОЛИХА :roll:

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 08 дек 2010 12:28

Не веднъж написах това, което сега написа и Веско - проблема не е в доктора! Влезиар прецака и Миро и Дончо и още куп играчи, като настояваше да играят контузени и невъзстановени, въпреки забраната на доктора. Освен това Миро го барна и невероятен карък, след като в Германия го рязаха два пъти и все некадърно, добре, че накрая го пратиха в Барселона където уж оправиха нещата. Факт е обаче, че усложненията от първоначалната контузия и двете неуспешни операции са много големи и не се знае дали ще може да възвърне формата си от преди това :cry: . Забравяте май, че Миро не се контузи от раз, а играеше на инжекции цяла година защото нямаше кой да го замести на терена, не че и сега има де. Спрете да хулите доктора, няма безгрешни лекари, но пък д-р Мутлу не е д-р Менгеле! Я се сетете, когато пристигна на Тича, как възстановяваше играчите за отрицателно време ;) .

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 08 дек 2010 12:41

Велизар е виновен за всичко , и затова , че Мутлу е повече в Турция отколкото във Варна и че са ходили за контроли без него пак той е виновен , а кой го заведе в Германия и кой ги избра тия лекари? Е как кой пак Велизар :) :) :) Велизар ще е виновен поне още десет години айде слезте малко на земята !
ex Popeye

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 08 дек 2010 18:38

Ей развали ми се настроението тази вечер,каза ми Миро лятото ще играя не се притеснявай,караме я лека по-лека с процедурите и подготовката,и хоп ново 20 днеска,да му е.а и живота скапан,да си в разцвета на кариерата и силите си,и да независи нищо от тебе,ай спирам че се ядосвам все повече
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 дек 2010 20:11

thebully написа:Ей развали ми се настроението тази вечер,каза ми Миро лятото ще играя не се притеснявай,караме я лека по-лека с процедурите и подготовката,и хоп ново 20 днеска,да му е.а и живота скапан,да си в разцвета на кариерата и силите си,и да независи нищо от тебе,ай спирам че се ядосвам все повече

telle est la vie - такъв е живота - к'во да правиш. :evil:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 дек 2010 23:53

Оооо свърши свърши,щом фелдшера Метин Мутлу тръгна да го води по клиниките в Турция?!Не в Германия,не в Испания,а в Турция.Сигурно здравеопазването в Ориента е по-качествено от това в Германия и Испания,не зная.От цялата ситуация не знам какво да кажа....чини ми се,че Миро повече няма да играе футбол...Колкото до некъдърника Мутлу,така и така ще ходи в Турция-нека не се връща.Миро беше насилван на инжекции още от времето на Кольо,не от Велизар,още от времето на Кольо,2 години играе невъзстановен в половината мачове,а ако Мутлу е издавал забрани за игра е трябвало да бъде малко по-настоятелен,за да не се стига дотук
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”