Да ти има логоиката,ние титла ли гоним или 3 място???Що за глупсоти,ние паднем ли утре си вкарваме автогол Ще ни настигнат,така,че 1:2 се надявам да е резултата
Много ми е интeресно ,вярно "Черноморец" изгубиха точки ,нормално да играят силно все пак не са лошо отборче ,а и в момента треньора им не е лош .Ама ако се замислите има 2 седмици до следващия кръг ,ние се борим за 3-ката ,не мислите ли че и наще момчета ще играят силно те сега ако не се хварлят за 3-те точки незнам.Предния мач беше тежак ,но Кольо все приказва за добрата подготовка на играчите - сега ще си проличи.При положение че после идват по трудните мачове !!!
Мача е троен отвсякъде,но ако съпоставим чисто футболните аргументи аз съм оптимист.Изключвам Балъков,който в крайна сметка няма да играе и какво остава от Черноморец-нищо!Локо Пд и Левски вече ги разкриха...ако на Кольо му е ден няма да имаме проблеми.Есенния мач го взеха със спорна дузпа... Надявам се да им тръгне играта на Алекс,Миро,Данчо и Жорката-за мен това са 4мата от които зависи изхода на мача.