Защо не викат Сашко Александров вместо Томашич?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: Защо не викат Сашко Александров вместо Томашич?

Мнениеот gambara » 17 мар 2009 19:06

Всяко зло за добро!!! казали старите хора :lol:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 17 мар 2009 19:30

Да сте дочакали досега някой треньор да носи отговорност, последствия, да сърба попара? Няма такова нещо, някои даже си взеха неустойки съвсем безсрамно. Няма обесен национален треньор до сега. Стоилов няма и да е първия. Пак ще си връткат мениджърите далаверите, а вие питайте защо този и онзи футболист не са в националния. Отговора си го намерете сами!

beatles
Контакти:

Мнениеот beatles » 18 мар 2009 00:24

Великият треньор Мъриню няма да повика нито един футболист извън 'Грандовете',защото не играят 'правилен' футбол,нямат МЕНИДЖЪРИ.Затова за най-голямо съжаление пак няма да стигнем до никъде,но пък отбора се подмладява-Кишишев,Илиян Стоянов,Томашич,Телкииски и т.н.Очаквам повиквателни за новоизгряващите звезди-Сираков,Стоичков,Боримиров,Балъков и въпреки лошите атмосферни условия,ще правим отбор за 2020 г.,имам данни,че се очаква слънчево време.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 мар 2009 14:59

Според мен и Георги Илиев има място в национала.... някой да им организира играта в средата на терена, и без това Чавдар Янков не знам откога не е играл.
Йордан Юруков, Миро Манолов и Сашко Александров също са подходящи. Не казвам Мъри да ги взема всичките, ама според нуждата можеше да викне един-двама. Пък това, че няма и един викнат показва само едно нещо, което всеки ще се сети какво е.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 20 мар 2009 10:46

Нека да обобщим.На отборите извън тройката/разбирай светата троица,а не класирането/,мениджърите и ръководствата им,не играят по правилата на правилната игра.Защото тази игра определено не е играта футбол.Поради тази и ред други причини нямащи нищо общо с футбола,формата на играчите,моментното им състояние,това дали са играли или не футбол в последните месеци и години за някои от тях в националния отбор на България присъстват имена,които никой уважаващ себе си и публиката-в случая народа си национален селекционер не би включил в състава си.А футболисти с много добри такива/качества/не намират място в състава.Няма да изброявам защото съм ги споменавал нееднократно,а и хората четящи форума са достатъчно интелигентни за да имат собствено мнение по въпроса.Накратко-да му нямане правилния футбол на Синоптика! :x
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”