Рантосметка на полусезон 2010/2011

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ChernoMore1913
Контакти:

Рантосметка на полусезон 2010/2011

Мнениеот ChernoMore1913 » 29 ное 2010 01:59

1.Петър Денчев - беше му даден шанс в два мача и бих казал, че се възползва много добре. Млад и переспективен вратар, но просто не е толкова добър колкото Илко Пиргов и няма нужния опит. 9/10

3.Адемар Жуниор
- той почна сезона ужасно, после беше наказан за 2 мача, но в мача с Миньор се включи много добре, а доколкото разбрах в мачовете с Монтана и Берое, също е бил един от добре представители се, въпреки че се е скрил при изпълнението на дузпата в Стара Загора.Moже би трябва да си ходи !6/10

4.Радослав Бачев - той почна като титуляр в един мач, контузи се и незнам дали има общо 45мин. игра, затова няма да го коментирам. Според мен трябва да бъде освободен !

6.Танко Дяков - Танко не е същия ! До преди една година го гласяхме за национал, по едно време дори беше по стабилен от Шерифа, но тази година в повечето мачове не е същия. Особенно с Калиакра и Монтана(4:0) 6/10

7.Станислав Стоянов
- Стънката си е машина. Пуснаха го за 2 мача и със сърцето си беше над всички. Поклон пред него просто ! 9/10

8.Дончо Атанасов - пълно копие на Дани Георгиев. Като домакин играе много силно, особенно първия кръг с Пирин беше над всички, но като гост се крие като мишка. Трябва да бъде освободен ! 4/10

9.Мирослав Будинов - играл ли е 10 мин ? Трябва да го освободят задължително !

10.Даниел Димов - бъдещия ни капитан. Човек с характер, ръст, винаги над всички. Просто това е може би в топ 3 на най-добрите играчи ! 10/10

11.Тодор Колев - за съжаление не го виждахме много в игра.

12.Марко Тиаго - въпреки че много от Вас не годуват(защото е бразилец предполагам), аз съм доволен от представянето му. Има много добър шпагат, точно центриране(за разлика от другия ни бек) и доста силен тъч. 8/10

13.Илиян Капитанов - за съжаление не го виждахме в игра.

14.Георги Божилов - пълно дърво. Не трябва да го освобождаваме, защото с бързия Миро може да са добра двойка. 3/10

15.Александър Александров - най - добрия защитник в България. Най - постоянния ни играч. Още какво ? 10/10

17.Янчо Андреев - за съжаление не го виждахме в игра.

20.Михаил Лазаров - за съжаление не го виждахме в игра.

21.Георги Илиев - Жоро много контузий изкара, а и е в слаба форма. Това определено не е сезона на Жоро Илиев ! 6/10

23.Даниел Геогриев - като домакин, понякога дори е най - добрия ни футболист, но винаги като гост е най - слабия. Трябва да бъде освободен ! 4/10

24.Димитър Петков - когато се включваше се справяше, примерно в мачовете с Пирин и Миньор. Доста полезен играч, резерва на Дани Димов. 7/10

25.Сашо Александров - това момче има много желание за игра, но понякога прави много грешки, а и има меко казано лошо центриране. 6/10

26.Илко Пиргов - Илко си е Илко. Вратар от класата на Пиргата, искат да имат отбори като Левски примерно. 10/10

27.Данийл Ратников - прекрасно се вписа в отбора Има идеални плеймейкърски качества, много техничен удар и добър пас. 10/10

28.Ели Маркес - по фланга винаги ми е правил впечатление, бих казал много добър играч, притежаващ бързина, дрибъл и техника в едно. 9/10

31.Мирослав Манолов - за съжаление не го виждахме в игра.

34.Камен Трифонов
- за съжаление не го виждахме в игра.

79.Александър Краев
- за съжаление не го виждахме много в игра.

90.Румен Николов - когато му се даваше шанс се възползваше. Отново в мача са Локо Сф. Много и бърз за височината си и има добър дрибъл. 8/10

Оценка на отбора - 6/10(само защото продължаваме за купата)

Топ 5 играчи :
1.Шерифа
2.Даниел Димов
3.Данийл Ратников
4.Илко Пиргов
5.Румен Николов/Ели Маркес

Оставащи :
Вратари - Пиргов, Денчев и Краев
ДБ - Сашо Александров, Янчо Андреев и Мишо Лазаров
ЛБ - Марко Тиаго
ЦЗ - Шерифа, Камен Трифонов и Дяков
ДХ - Дани Димов и Димитър Петков
АХ - Жоро Илиев и Станислав Стоянов
ДК - Ели Маркес
ЛК - Тошко Колев и Румен Николов
ПК - Ратников
Нападатели - Манолов, Божилов и Капитанов

Мишо може да играе и като централен защитник, затова единствено ни трябва Дясно Крило и естествено за пореден път .. ляв бек ! Според мен си изпатихме много от чужденците, затова трябва да пробваме нещо от рода на Орлин Старокин за ляв бек. А за дясно крило може да вземем играча на Монтана - Атанас Чипилов !
Последна промяна от ChernoMore1913 на 29 ное 2010 12:24, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Re: Рантосметка на полусезон 2010/2011

Мнениеот MORSKI » 29 ное 2010 03:04

Доста си завишил оценките...
А и като цяло оценката на отбора трябва да е 3,5/ 4 според мен.. По-дърварски, без грам мисъл не помня да сме играли.. По-срамни резултати и то на два пъти не помня да сме правили от загубата с юношите на Локо Пловдив...
Така, че не виждам за какво даваш 6... Това, че продължаваме за купата далеч не значи, че имаме отбор за съжаление :(

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 ное 2010 03:07

1.Петър Денчев - има място в Черно Море и много талант.
2.Адемар - много слаб есента.Пълен китюк.Набива ми се в акъла как Прическата го пусна в 60 минута да обръща мача със Славия и този глупак отиде и си изкара най-тъпия ЧК,който бях виждал.Нещо като тоя на Маркос Да Силва срещу Берое преди години.А според инфото вчера се е насрал и е отказал да бие дузпата,което праща на точката Дани Димов,пропуск и -2 точки за отбора.Така,че при положение,че е на 30 години виждам само как последва Жардел.
3.Радослав Бачев-първо е много слаб,второ и той вече е на 30.Трето там в една групичка е забъркан.Мисля,че е ясен.Все пак морала изисква да изкчакаме да се възстанови и тогава да го освободим.
4.Танко Дяков-може би единствения от осралите се,който ми се ще да остане.Когато иска е железен,доказа го последните няколко мача.Определено не бива с лека ръка да го подаряваме на който и да е.
5.Станислав Стоянов-евала на Станислав.Аз нямам думи.Този човек 11-12 години защитава емблемата и като влезе се раздава докрай,такъв беше на 22,такъв е и сега на 34.Модел за професионалист и за зелено сърце,макар да не е юноша на Черно Море.Аз мога само да му сваля шапка и да го посоча като жива легенда на Черно Море!Ни повече,ни по-малко!Легенда!
6.Дончо Атанасов - с Пирин даде лъжлива заявка,че е нещо.Уви.Типичен селски футболист.В Берое беше звезда,тука като го натиснахме за постижения и резултати,за постоянни победи - просто се скри като някакво мишле.Дончо е и добър дузпаджия,биеше дузпите в Берое,но вчера направи спринт буквално към центъра при дузпата.Знам,че ако го изгоним и отиде пак в Берое ще е най-добрия,да,но това момче има проблем в главата и той е,че не е амбициозен.За съжаление-ние сме и е редно да получи шанс до лятото,но не се ли впише или пак мишкува-аут!
7.Мирослав Будинов - един смешен транфер.Повече не говорим.Аут.
8.Даниел Димов - следващия капитан,следващия голям лидер.Вчера пое лентата от Жоро,отиде и би дузпата като мъж.Характер.Биткаджия.Железен халф.Подобеи бързината си,покрива огромен периметър.Класа.С времето ще расте и в офанзивен план.Изобщо няма халф,който да може да го надиграе и Димов цяла есен печели всеки двубой.Логично беше и повикан в Национала.Единствения ни играч там.За мен с леки колебания беше отличен във всеки мач без този с Черноморец.Дори и сега е най-важния ни играч в 11-ката,дефакто и лидера на отбора.
9.Тодор Колев - отношението към Тошко го определям с една дума-подигравка.Та това момче е набор на Данито,а като юноши Тошко беше звездата.Защо затъна?Защо като влезе с Литекс счупи 5-6 пъти кръста на Бодуров?Тошко е най-добрия ни флангови играч,техничен,дрибльор,много креативен с добър пас....живо престъпление е,че там налагат печките и Георгиев и унищожават огромния ни талант и то ултра-зелено сърце,100% моряк.Отврат.Само заради Тошко заплювам Прическата,той направо му е*а майката
10.Тиаго - поста му не е за бек.Няколко пъти го развинтиха като ненормален.Иначе е добър за резерва на Сашко и Танка.В никакъв случай на бека повече.
11.Илиян Капитанов - уверено по стъпките на Тошко Колев.Никаква логика.Голмайстора на елитната юношеска група,национал ..... без нито 1 минута за родния си Черно Море,който в нападение се гърчи от немощ!!!Истинска гавра.Още едно зелено-бяло сърце под ударите на безкадърните треньори.Добре,че е още на 18 и нищо не е загубил.
12.Георги Божилов - не знам как да го обясня,да крещя ли,да викам ли,да го напиша на трансперант - този тип нападатели НЕ УМЕЯТ да играят сами в атака!Този тип нападатели са ефикасни САМО с партньор,сами НЕ СТАВАТ за нищо.Некъдърни треньори пращат Божилов сам отпред където момчето става просто смешен.Той си е дърво,неговата роля е да сваля топката,но на кого?Капитанов щеше да вкара поне 5-6 гола тази есен,ако играеше до Божилов.Все едно в Тотнъм да оставят Крауч сам...защо около него винаги са Дефо и РВД?Нищо,Прическата и Генов ще покажат нови похвати.
13.Александър Алексадров - може би по-стабилен и от Димов.Не помня да е бъркал изобщо.Обезличи прехваления Дембеле,не му даде топка дори.100% готов национал и то много отдавна.Постоянен,спокоен,уравновесен,играе чисто.Просто отличен играч,най-добрия на поста си.
14.Георги Илиев - травмите си казват думата.Малка подготовка пред сезона и с изключение на няколко мача беше доста зле.Непривичен пост,непривични задачи,липса на партньор в халфовата линия с който да работи заедно напред спомогнаха за лошата му есен.И въпреки това - решителни голове.Може би страхотно 2-ро полувреме срещу Левски,той почти сам ги обърна.Надявам се пролетта да е на познатото си ниво.Незаменим играч като дух и лидерство,Димов още не е готов да замени Жоро.
15.Даниел Георгиев - е,този винаги ми е бил антилюбимец.Пейката на Кривия.Това,че лъскаше обувките на Алекс не значи,че може да го замени.Член на една групичка.Надявам се да е изритан още декември след мача с Ком.Мишка тотална.Нито един силен мач извън Варна.
16.Димитър Петков-изключителен грубиян и ренде.Няма толкова мръсно играещ играч и толкова злобен на терена.Но едно признавам на Гравесена - излезе ли - бори се като лъв.Раздава ритници и къчове като кон,но не съм го видял да мишкува и да се лигави.Никога.И покрай дърводелските си качества ме е изумявал с някой скрит пас,тънко подаване,той много добре вижда играта и техника има много добра....просто излезе ли на терена-побеснява и превърта от хъс и злоба.Нооооо предпочитам рендетата на Гравесена пред мишкуването на Георгиев и Мадончо.Гравесена трябва да остане,той умее да сплашва съперниците,напомня на Вини Джоунс и легендата на Лийдс Били Бремнър.Казват,че Бремнър е бил нечовешки грубиян,костотрошач,но е станал незаменима фигура за Лийдс.Нима такъв не е Найджъл Де Йонг?Че Де Йонг буквално гледа и буквално чупи крака на съперниците с умисъл,играе като животно...но е незаменим за Сити.Определено този остава.
17.Сашо малкия-това момче има качества,но е тактически тотално неграмотен!Най-добрия му мач беше с ЦСКА,където падайки се срещу друг тотално неграмотен играч-Делев го обезличи с лекота.Ако се ограмоти ще е много добър десен бек.Трябва да работи като позициониране(да не го прескача топката),да не се включва ургулешката във всяка атака и да се научи да центрира и също,че фалове в нашето поле НЕ СЕ правят на тъча!Само от тъпи статични положения,негови загубихме в Ловеч.
18.Даниил Ратников.Новия Алекс.Нищо повече не казвам,човека отделна тема си има,говорели сме с часове само за него.
19.Ели Марекс - кога играе,кога не.Непостоянен.Има качества,но не може да се разчита на него.
20.Румен Николов-бърз,дрибъл,приличен ръст,но фатален недостатък-юноша.Не е доведен от Косата,следователно не биваше да играе.Колкото пъти влизаше показваше завидни способности.За мене обърна мача със Славия той.Тактически е малограмотен.В защита не върши никаква работа,което значи,че не става за крило,но той е нападател,а не крило.
21.Илко Пиргов - не знам какво му стана по средата на сезона на Илко.Пусна някои детински голове - на Лаута,с Левски,с Литекс първия гол.Просто нещо го удари слабата форма,миналата есен също беше много зле,а пролетта-отличен.Надявам се пак да е така.Не ще и дума,че е отличен вратар!.
-за другите неиграли няма смисъл да говорим.
-за треньорите - категорично поставям оценка НУЛА.
-за ръководителите-поставям оценка МИНУС 2.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 ное 2010 04:20

на кой викате шерифа?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 ное 2010 04:25

Thsmith написа:на кой викате шерифа?

Aлександър Александров 15 номер. Мина проби в Шериф.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 29 ное 2010 09:33

То хубаво гласите Даниел Димов за капитан, но той е трансферна цел на Литекс и на Левски и при голямо желание на един от тези два отбора той ще предпочете да иде там от колкото да остане при вас.За сега според това което се пише Литекс и Левски ще имат голяма битка помежду си за подписа му, така че се гответе да се простите с него евентуално иначе за да остане при вас трябва големи усилия да положи ръководството иначе си заминава, а и не виждам какво би го оставило при вас.
Предполагам, че момчето ще предпочете да иде в Литекс защото там май се очертава да има място за него като титуляр ако се окажат вярно слуховете че ще се разделят с 2-3-ма от сегашните им титуляри, а в Левски ще му е малко трудно да се пребори за място.Разбира се тук голям принос ще имат и парите които ще му предложат.
Жалко че поне за сега ние не се включваме в борбата за подписа му :)

Потребителски аватар
shoma
Контакти:

Мнениеот shoma » 29 ное 2010 09:46

на основата на кое коментирате футбол ???
В отбора на Черно Море се практикува друг спорт, наричайте го както си искате, но не и футбол.
Какво да коментирам щом най-добрият ви играч Александров израстна пред очите ми в Берое, за Дончо много ви се радвах, като ни отървахте от него и от мъките, но пък много пасва на стила ви, все пак ние си му викахме "Кончо".
Напсувайте ме здраво, но отборът ви в момента е ТРАГЕДИЯ. Стискам ви палци тези футболисти(изключвам 2-3) да се научат да играят футбол, без вероятност за счупени крака на противникови играчи.Дано шефовете ви разберат, че между футбола и силовата им групировка има разлика колкото от земята до луната и обратно.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 ное 2010 10:09

Не ми се иска да давам индивидуални оценки, затова давам една за отбора+ръководството = :arrow: 3-

Слаб полусезон, лоши резултати, изгонени играчи и треньор. За терена да говорим ли :roll: или за липсващите осветление, ел. табло и озвучителна техника :shock: Май си заслужаваме 9-тото място.

И все пак имаме хубави страни заслужващи най-ценната оценка "тройката", а именно: на 6 т. сме от третото място, продължаваме в турнира за купата, ръководството проявява нотка на заинтересованост, имаме много добри юноши и проекта "стадиона Варна" още има шанс да се реализира.

Така че аз съм оптимист :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
гарфилд
Контакти:

Мнениеот гарфилд » 29 ное 2010 10:31

JimBeam,забрави изобщо за трансфер на Дани Димов,някъде в А група.Иска ти се Димов да го вземете вие,а титулярното място в Ловеч,той си го има и тук.А да иде на Герена,мерси че ме разсмя сутринта. :lol:
По темата.На предишния ''треньор'' оценка 2 и половина.На сегашния слагам 4 по шестобалната система.За играчите:
Пиргов:Определено слаб полусезон.Пусна левашки голове на Лаута,с Черноморец тук,Левски и първия гол в Ловеч.След смяната на Косата,обаче заключи вратата си и показа,че се връща към познатата си форма.
Денчев:Достоен заместник на Пиргов.Хвана дузпа в Каварна,показа добри качества,има потенциал да се развива още.
Сашко Шерифа:Железен и безкомпромисен.
Танко:Когато иска да играе е непробиваем,образно казано.Вярно Шерифа много често е покривал вересиите му,но и това го има в нашата отбрана. :)
Бачев:Мина му времето.Като се възстанови от контузия,редно е да го освободят.
Сашо Бероеца:Направи перфектен мач с Локо Сф,но само толкова.Има още да се развива,но трябва много да се работи с него.
Ели Маркес:Мисля,че може да остане.Има качества,със Сливен бе перфектен и в други срещи също.Игра и ляв бек и се справи много добре.
Марко Тиаго:Хвърля английски тъчове,винаги ще го помня с центрирането към Жардел и последния вкара гол-шедьовър с глава.От място,само насочи топката където трябва.За СуперМарио,дето има един лаф:Големия си е голям.
Адемар:Показа някои добри неща,но по-добре е да си ходи.Скрил се в Стара Загора,за дузпата,така че падна още повече в нашите очи.Болшинството от нас,не го искат в отбора.Последното изречение,важи на 100 % за Дани Георгиев.Понякога прави добри мачове,ама само на Тича и много рядко.Навън е жива мишка.Да си отива още днес.Бях писал за него,аз ако бях треньор,Дани Г.щях да го пускам само на Тича в решени мачове и то за по 10 минути.
Станислав Стоянов:Поклон пред Стънката.Голям футболист и голям човек.
Д.Петков:много често брутален,ама това е част от играта на един деф.халф.Стрелеца дава пример за Де Йонг,аз бих добавил Рой Кийн.Добър играч,има възможности.
Дани Димов:Това момче израства с всеки мач.Само суперлативи за него.Дано Матеус,не само да го вика,но и да го пуска да играе.
Жорката:Не е в добра форма,връщане след контузия,нова такава и пак връщане,Жоро не е същия.Благодарско за тупалката му в Севливо с която взехме мача и гола му на Левски.Като цяло,той е безценен за нас.
Тошко Колев:Онзи дето го водеха ''треньор'',го пускаше в игра само от зор.Генов и той следва същата политика,но греши.Същото важи и за Румбата,поне този сезон.Генов му дава повече шансове от Косата,но Румен определено има място сред титулярите.Не само за 20 минути.
Ратников:Тука пак ми се вдига кръвното,като се сетя за ''гения'' на Косата,дето една от триумиците му беше,да забие Ратника на трибуните.После го сложи на пейката,ама Ратничето се срастна с нея.Седеше милия и гледаше жално.Добре,че В.П.се махна и Ратников като заигра,бе най-добрия ни играч,в предни позиции.Само суперлативи за него,както за Димов и Шерифа.Те са в тройката за мен,за най-добрите ни играчи този сезон.
Божилов:Не е за таран,да играе като такъв,сам.Трябва му партньор.Ако го оставят,в тандем с Миро би бил още по-ефективен.
Марадончо:Силно начало срещу Пирин,после дупка и половина.Да си ходи.Ако не вземат играч на негово място,имаме момчета от школата.Те ще се представят по-добре.
Будинов:Този какво прави при нас?Защо Коста го взе изобщо? :roll: Само и само да се хвали Будинов,че е бил резерва в Черно море.Аут още днес и той.
Момчета от школата,които трябва да им се даде шанс:Капитанов,Камен Трифонов,Янчо Андреев,Владко Костадинов и Сашко Краев,но за него е разбираемо.Много трудно може да влезе в групата,при наличието на Илко и Денчев.От по-малкия набор 1993 е добре да се обърне внимание и на Караколев,Бекир Расим и Наско Илиев.Има и други от него набор,но не се сещам сега.Момчета,дето ги викат в национала.
Като цяло оценка за сезона,отборно-3,5 по шестобалната система.Да отстраним и Ком-Минор,ще закръгля оценката на 4.
2015-Спечелихме Купата и Суперкупата на България.
2016-Натресоха ни Първа Порнографска Лига и урода ЦСКА-Литекс Етрополско знаме(Микре-София).Накратко Хибрид тиренце София.
2017-Заради горното,ако УЕФА не ни изрита,слизаме в 5-а урна.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 ное 2010 15:41

JimBeam написа:То хубаво гласите Даниел Димов за капитан, но той е трансферна цел на Литекс и на Левски и при голямо желание на един от тези два отбора той ще предпочете да иде там от колкото да остане при вас.За сега според това което се пише Литекс и Левски ще имат голяма битка помежду си за подписа му, така че се гответе да се простите с него евентуално иначе за да остане при вас трябва големи усилия да положи ръководството иначе си заминава, а и не виждам какво би го оставило при вас.
Предполагам, че момчето ще предпочете да иде в Литекс защото там май се очертава да има място за него като титуляр ако се окажат вярно слуховете че ще се разделят с 2-3-ма от сегашните им титуляри, а в Левски ще му е малко трудно да се пребори за място.Разбира се тук голям принос ще имат и парите които ще му предложат.
Жалко че поне за сега ние не се включваме в борбата за подписа му :)

Какво би го оставило при нас ли? Ами той има едно качество което липсва на доста ваши и като цяло футболисти в бг. футбола- той е моряк до мозъка на косите си! Тоест не мку пука хич за Левски, ЦСКА, Литекс и т.н ;) Ако ще го продават ще е в чужбина, пък те нека Литекс и Левски си го искат ;)

Върни се в “Черно море”