Tommi написа:[offtopic]С какво наруших правилата, за да ми изтриете мнението ?[/offtopic]
[offtopic]Темата която си постнал,е подигравка с феновете на отбора.[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Tommi написа:[offtopic]С какво наруших правилата, за да ми изтриете мнението ?[/offtopic]
rsk написа:Стана това, което повечето очаквахме. Обективната истина я знаехме всички, само не и феновете на Черно море, които до такава степен бяха изпаднали в еуфория, че чак си мислеха, че като Жардел играе головете сами ще се вкарват![]()
И МОРСКИЯ оптимист, дето ми обясняваше как не съм разбирал от футбол, защото казах, че Дембеле ще вкара повече голове. И резултатът е 28 на 1 за Гара![]()
Mourinio написа:Ръководството са го освобили както освободиха Електричката миналия сезон по същото време, точно преди 1/8 финала за купата, не ни помогна с нищо, 1 гол важен беше, но като цяло не беше това, което очаквахме, вероятно и заплатата му е била солидна, нямаше смисъл да го задържаме, освен ако не би приел да е на някакъв пост в клуба, като спортен директор или треньор
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта