ПАОК Солун идва за Александров

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Re: ПАОК Солун идва за Александров

Мнениеот akademix17 » 25 ное 2010 16:13

vivedan написа:Аз пак си мисля,че ПАОК не е с нищо повече от нас!Нито стадиона им е много по-голям,нито феновете им са нещо повече от нас/като бройка и атмосфера/!
а играчите им са на едно ниво с нашите...звезди никакви!За заплата,надали ще могат да му дават повече от нас...Така,че по-добре да си седи при нас!

Добра шега... иначе дано го продадете, да се развива, определено е от най-добрите бранители у нас
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 25 ное 2010 16:44

Georgiev11 написа:
vivedan написа:Аз пак си мисля,че ПАОК не е с нищо повече от нас!Нито стадиона им е много по-голям,нито феновете им са нещо повече от нас/като бройка и атмосфера/!
а играчите им са на едно ниво с нашите...звезди никакви!За заплата,надали ще могат да му дават повече от нас...Така,че по-добре да си седи при нас!

Xa xa размя ме :)

И с какво толкова те разсмях?Какво толкова ги възхваляваш....с нищо повече не са от нас!Даже ние си имаме Марио Жардел,а те нямат!

Потребителски аватар
Georgiev11
Контакти:

Мнениеот Georgiev11 » 25 ное 2010 16:53

vivedan написа:
Georgiev11 написа:

И с какво толкова те разсмях?Какво толкова ги възхваляваш....с нищо повече не са от нас!Даже ние си имаме Марио Жардел,а те нямат!

Аз гледам реално и как паок имат по малък стадин и по малко публика ,погледни на клипчето ,и Паок сега играе в Лига Европа
Би и Фенербахче, в клалификациите,миналата година по едно време бяха 1 в Гърция, а пример виж Олимпиакос каде играе
нито в ШЛ нито в Ле ,вярно ония ден ги биха ама все пак са по добри от Черно море ,
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември :mrgreen:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 25 ное 2010 16:59

vivedan написа:
Georgiev11 написа:

Ами по-добри са с това, че са вицешампиони на Гърция от последния сезон и са на 1 място в групата си в ЛЕ като в последния си мач там биха 3 в Испания Виляреал, а вие вземате 4ки при гостуванията си от Монтана и Калиакра в България сега пак си помисли дали не са по-силни :)
А това за заплатата кърти асфалта, че едва ли щяло да му дават колкото при вас :lol:
Прав си няколко пъти повече ще е няма да е като тука :lol:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/
Да поясня долу на Standings група Д е групата на Паок ;)

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 25 ное 2010 17:39

Ха ха ха , някои тук съвсем не са в час с реалностите във футбола.

В Гърция са много напред и като бази и като футбол и като посещаемост...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 ное 2010 17:40

Те ПАОК са на светлинни години пред всеки отбор у нас - Левски, ЦСКА, Литекс, Черно Море взети заедно :mrgreen:

Потребителски аватар
Georgiev11
Контакти:

Мнениеот Georgiev11 » 25 ное 2010 17:47

MORSKI написа:Те ПАОК са на светлинни години пред всеки отбор у нас - Левски, ЦСКА, Литекс, Черно Море взети заедно :mrgreen:

Малко по дори са от Левски ама от всичките едва ли :) Президента има правилна политика ,по извесния им е Гарсия няма обаче са на 1 място в Ле :)
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември :mrgreen:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 25 ное 2010 17:58

Georgiev11 написа:
MORSKI написа:Те ПАОК са на светлинни години пред всеки отбор у нас - Левски, ЦСКА, Литекс, Черно Море взети заедно :mrgreen:

Малко по дори са от Левски ама от всичките едва ли :) Президента има правилна политика ,по извесния им е Гарсия няма обаче са на 1 място в Ле :)

И що да не са? Според мен ще минат групата заедно с Виляреал, а като 1 или 2 няма голямо значение ;)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 ное 2010 18:09

Ще бъде чудесно за нашия Сашко.За мен тък като той дойде на 18 г. във Варна Сашко си е наш кадър.100% моряк.Много искам да получи този трансфер,защото го заслужава повече от всички!През тези вече ще станат 2011 6 години от идването си в Черно Море е играл редовно,с хъс и сърце,раздавал се е на 100% винаги,за него 2 неща няма-няма достойна смяна и няма слаб мач.Толкова важен е Шерифът за Черно Море,той е най-постоянния ни играч.Към него винаги ще храня чувства като към наш юноша,просто го видях как израстна от хлапе до най-стабилния ни играч и кротък,мълчалив,работлив-Сашко винаги ми е бил любимец,напомня ми на Станислав Стоянов от преди 10 години.Но тъй като Сашо е дал много на Черно Море,никога не го е изтъквал никъде,но всички знаем,че е така,макар и лишавайки се от супер-защитник(за България) като него....аз искам,1000% искам да отиде в ПАОК и да се развива,да бъде национал и да направи кариерата която заслужава.Изобщо не искам да коментирам разликата между нас и ПАОК.Те е тотална.Във феновете,в клубна политика,мислене,играчи,класа,позиция в световния футбол.Гледах мачовете на ПАОК с Фенербахче,когато гърците ги елиминираха...ПАОК е истински гранд и много много класен отбор.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 ное 2010 18:18

Georgiev11 написа:

Maлко? Първо агитката им е по-добра! Не пее само един0-два сектора, а всички! Хореотата им са впечатляващи ;)
Второ - както сам каза са на 1 място в своята група! Трето: разполагат с много повече ресурси - финансови и като база...
Играят в ШЛ доста често... И т.н, и т.н...
Няма база за сравнение- доста пред Левски са!

Върни се в “Черно море”