Мнениеот ShooterMan » 25 ное 2010 18:09
Ще бъде чудесно за нашия Сашко.За мен тък като той дойде на 18 г. във Варна Сашко си е наш кадър.100% моряк.Много искам да получи този трансфер,защото го заслужава повече от всички!През тези вече ще станат 2011 6 години от идването си в Черно Море е играл редовно,с хъс и сърце,раздавал се е на 100% винаги,за него 2 неща няма-няма достойна смяна и няма слаб мач.Толкова важен е Шерифът за Черно Море,той е най-постоянния ни играч.Към него винаги ще храня чувства като към наш юноша,просто го видях как израстна от хлапе до най-стабилния ни играч и кротък,мълчалив,работлив-Сашко винаги ми е бил любимец,напомня ми на Станислав Стоянов от преди 10 години.Но тъй като Сашо е дал много на Черно Море,никога не го е изтъквал никъде,но всички знаем,че е така,макар и лишавайки се от супер-защитник(за България) като него....аз искам,1000% искам да отиде в ПАОК и да се развива,да бъде национал и да направи кариерата която заслужава.Изобщо не искам да коментирам разликата между нас и ПАОК.Те е тотална.Във феновете,в клубна политика,мислене,играчи,класа,позиция в световния футбол.Гледах мачовете на ПАОК с Фенербахче,когато гърците ги елиминираха...ПАОК е истински гранд и много много класен отбор.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.