Явно не четете. Нямате право да предавате мачове. Те са собственост на телевизията предаваща пряко. Дори и да са на запис. 90 секунди имате право. Както прави Сашо Диков и другите. Контроли и тренировки да, но официални мачове от купата и А група без да се разберете с носителя на правата няма как да стане. И още нещо. Нали не си мислите, че собствениците ви ще се откажат от парите на телевизията даваща пряко мачовете й.
А тая телевизия която сега се казва Черно море мисля, че е на МСАТ.
ТВ Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ТВ Черно море
[center]
[/center]

stannn написа:Явно не четете. Нямате право да предавате мачове. Те са собственост на телевизията предаваща пряко. Дори и да са на запис. 90 секунди имате право. Както прави Сашо Диков и другите. Контроли и тренировки да, но официални мачове от купата и А група без да се разберете с носителя на правата няма как да стане. И още нещо. Нали не си мислите, че собствениците ви ще се откажат от парите на телевизията даваща пряко мачовете й.
Не ни трябват мачове от първенството, нека да има само на ДЮШ мачовете и контроли, за тях има право да ги предава, както и тренировки и новини, мнения на фенове, футболисти и т.н., друго не ни трябва, както казах има си стадион, пък и Про.Бг дават достатъчно гостувания на Черно море
Последна промяна от Mourinio на 24 ное 2010 13:53, променено общо 2 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:То тая телевизия не е задължително да предава директно мачовете от първенството, може да е просто за новини, интервюта, да кани футболисти и да им задава въпроси, да предава на живо някои от контролите, да дава кадри от тренировки, мнения на фенове, МАЧОВЕ НА ДЮШ и т.н. не е наложително е да има такава телевизия, за да предава мачове от А група, има си стадион, който иска отива там и гледа мача!Ще пуска мачове на запис от първенството и толкова
Точно за това става дума. Всеки проблем си има решение по принцип ...стига да има достатъчно желание. Пък и по принцип феновете трябва да сме на стадиона. Директното предаване на наши мачове по клубната ТВ трябва да е забранено със закон

Не ми се вярва точно ТИМ да няма пари да направи такова нещо.... пък и ако наистина смятат да се захващат сериозно с отбора, както се надявам, защо да не направят и нещо подобно на това дето ми се иска и предлагам?!

Много ще е готино... а това с мнението на феновете не бях се сетил. Но е доста добра идея, щото така като дадеш интервю и ще си зарибен после да гледаш.. или пък може да видиш някой дето познаваш, абе интересно ще е

Може наистина да е по-трудно отколкото си мисля... ама то пък кое е лесно изобщо?!

@stann - говорим да плащат по-малко за да предават мачовете ни, а ние да можем да предаваме вече след тяхното излъчване на запис.... то е ясно, че няма как да се откажат да вземаме пари от ТВ права, ама примерно намалят цената 20 000 или не знам и аз... може и за 10 000 да се навият, не съм много наясно с цените им, но това е въпрос на преговори

- plovdivchanina
- Контакти:
Пожелавам ви успех и да направите ТВ Черно море ние от около месец имаме интернер телевизия и до сега са давани последните 3 мача и мача с Нафтата ще е четвъртия.

ogrizko написа:Тия дни ме връхлетя идеята за клубна телевизия ...дали такова нещо е възможно да се случи при нас?![]()
Къде ще чакаме ПОРБГ да се преименува на БТВ СПОРТ и да чакаме да ни предават мачовете, една ТВ Черно море ми се вижда много по-добър вариант! Ще пътуват клубните журналисти и оператори с отбора и ще снимат всички мачове, ще правят репортажи, ще вземат интервюта от футболистите и треньорите и ще ги излъчват по клубната телевизия. Хем ще ги въртят през цялата седмица и така всеки може да си намери удобно време да ги види и чуе. Освен това няма да се чудим дали ще има 26 секунден репортаж като например за мача в Монтана, или няма да има.... щото аз честно казано по едно време си мислех, че никъде няма да видя гола на РатниковЩе пукаме някакви стари мачове да си припомним на Черно море... може инервюта с бивши величия на отбора. Може да се правят репортажи и за младежките формации и да ни запознават с младите момчета, които ще влизат тепърва в отбора. Лично аз като си мислех за една клубна телевизия и доста се ентусиазирах
![]()
Като ще привличаме Аарон Винтер за треньор, ще привличаме класни футболисти и ще правим супер отбор... а се очаква все пак и стадиона да се довърши... не е ли време да се модернизираме малко и да си направим една клубна телевизия както има такива на запад? Хем ще може поне по нея да дават официални изявления отговорните лица в отбора и няма да стоим на сухо и да се чудим за всяко нещо верно ли е или не е верно.... какво мислите, моряци ?
Наред с всички условности, пречки и скептицизъм, който изразиха коментиращите тук по отношение на многото средства, права, аудитория и други, ще добавя и още нещо, което е съществен минус за такъв проект. А именно..Огризко, приятелю, eт тва последното изречение да не беше го писал въобще. Като го прочетът тея, които чакаш да направят Тв-то и..

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
То няма кой да качи един клип в youtube,те телевизия ще правят.....
дела трябват на този отбор...не думи

дела трябват на този отбор...не думи

А бе Огризко, беше се загубил някъде и те нямаше във форума цели 99 месеца
, но си си останал същия. Браво приятел! Не слушай скептиците и представителите на отбори, които скоро могат да бъдат закрити ( казвам го със съжаление ), но нямаш си и на представа дори колко си прав. Не казвам, че твоето предложение ще се реализира днес или утре, но бъди сигурен - телевизия на отбора "Черно море" ще има! И ще бъде най-добрата не само в България, но и на Балканите.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Каква телевизия ви гони? ТИМ за трансфери не дават пари, та на нас ли кеф ще тръгнат правят? Виж, ако сред феновете има достатъчно ентусиазирани, компетентни хора, разполагат с достатъчно време и се постигне някаква уговорка с ръководството може да се направи оналайн тв.