ами амлко е 50/50, защото оня от ботев знаеше как да изгирае ситуацията, не се опита да вкара поведе си топката силно покрай Илчев, като знаеше, че 99 % ще го закачи за крака, просто си изигра положението класически за нарушение
а иначе доста настрани си поведе топката обаче, когато илчев вече беше се хвърлил няма как да си сгъне ръката, но ако не го беше фаулирал оня нямаше да вкара 100 %
малко ме притеснява Пиргов, днес беше мнооооого нестабилен, можеше и в продължението на мача при едно центриране да опропасти гола на жоро.. в Бургас не знам, ако играе пак така ... ама все пак влезе на пожар без да загрява, първи мач му е .. дано да е по-уверен през уикенда
Мнението ви за постъпката на Карамфил Илчев
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Мнението ви за постъпката на Карамфил Илчев
За мен пък имаше дуспа.......Фаулира го вътре в пеналта,не отвън не знам къде сте гледали
Както и да е, Фил е направил каквото е сметнал,в случая явно е успешно не ни вкараха,а ние ги бихме.
Иначе слаб мач,доста горзен футбол и ужасен терен и време.......
И един невероятен Жори Илиев,запуши устата на тези,които твърдят,че без кривия сме нищо.Е да, ама не

Иначе слаб мач,доста горзен футбол и ужасен терен и време.......
И един невероятен Жори Илиев,запуши устата на тези,които твърдят,че без кривия сме нищо.Е да, ама не

Мнението ми за постъпката е отлично, чист пряк свободен
- waFry BSFC
- Контакти:
Браво на Фил ! Избра най-правилното решение ! Дано да се оптимизираме за Бургас !
ТИЧА ДО ГРОБ !

- Ticha
- Контакти:
Дано Пиргов да е на ниво, защото това доста ме притеснява...
Moriak написа:Мнението ми за постъпката е отлично, чист пряк свободен
[offtopic]ААААААААХЬАХХАХАХХАХААХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХА
приятелю, на колко години си (: голямо изказване направи ((((:
ахахах

Момчета,честно казано Пиргов хич не ми хареса как се включи!Беше тотално нестабилен при центрирания,неориентиран,хубаво,че Ботев са слаби,но Черноморец и особено Левски срещу които ще се наложи да пази не са никак слаби.Притеснен съм,също и от отсъствието на МИЛЕН ПЕТКОВ.Кулибалито още не е сработен,ей го,заспа и стана белята заради него...а МИЛЕН си е стабиляга,старо куче,дано го оправят до събота за Бургас
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

Ако си излезем с титулярната халфова линия в Бургас,мисля че няма да имаме проблеми.Дори и с Пиргов.А да не би да забравихте за Краси Колев?Аз си мисля че той е вероятния титуляр.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Ticha
- Контакти:
Нямаме допуснат гол в първенството вече 6 мача подред и защитата се чувства много стабилна с Илчев на вратата. Дано не го накажат за повече мачове и Пиргов да ни изненада приятно с изявите си.
- j0rka7a_199
Момчета аз познавам Илко от престоя му в ЦСКА. Имайте доверие в него просто това му е първи мач и е много притеснен!
----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази