Първо, честита победа на всички моряци! Второ... видяхте ли, че всички писания от страна на Монтана, че имат куп болни и контузени и че ще пропуснат мача са лъжа. Кьор фишек, селски тарикатлъци. Трето.. май не е толкова трудно да се познае състава, щом го направиха няколко души освен мен този път.

)))))))))))) Просто малко повече инфо, малко повече мисъл и резон в нещата и... ставаш Генов

)))))))))))))) Е и, сега пак ли аз само съм Генов????! Тц, вижте колко станахме Геновците... Друг е въпросът, че същия този човек ги забърка еднииии...Според мен състава не беше правилния за среща като гост, второ смените бяха смешни и нелогични, но.. важен е крайниет резултат. Когато краят е добър, значи всичко е било доБре, ама.. следващия път може пак да ядем хурката, така че.... мисля тоя мач го взехме въпреки треньора. Радващото е, че момчетата които излизат са отговорни, взели са си поука, раздават се, спазват дисциплината и тактиката, пък дори и не съвсем правилна. Дано новия треньор е по-точен, по-разбира нещата, по-голям специалист и тактик, по-голям психолог, да респектира с име и визия и да умее да ги насъсква, нахъсва и подрежда добре. Дано ни се падне удобен или затормозен от няколкото фронта силен отбор у дома или някой от "Б" група навън. Дано успеем да се преборим и следващия кръг, а на пролет.. каквото сабя покаже. Успех моряци! Важен е и мача с Берое еййййййй, да не го забравяме покрай борбите за купата

)))))))))) Ако и оттам вземем нещо... самочувствието ще е друго... Успех!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------