Баскетбол - 17.30 в ДКС - Черно море - Ямбол

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Баскетбол - 17.30 в ДКС - Черно море - Ямбол

Мнениеот thebully » 20 ное 2010 09:05

MORSKI написа:
varnafen написа:Много добре се получи днес.

Това за варчев, асен христов и зелените екипи си е една безкрайна борба...на този етап това е положението

Морски, не бива така :)

Не знам бива или не, но баскетбола не ме влече никак ;) Независимо, че името е Черно Море не мога да го гледам този спорт :?

Само да се върнат не толкова старите времена където сме ходили по 100-150 души на гостуване(на баскетбол),ще си промениш мнението и ще я заобичаш тая игра братле,ех спомени спомени,и парички имаше и желание също,кеф ти футбол,кеф ти баскетбол,само си представи свършва мача на Тича и от там на баскета,луда работа беше,познаваш ме не си правя майтап :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 20 ное 2010 09:43

Саше,то и мене не ме влече кой знае колко баскетбола но реших да отида вчера, и си заслужаваше :)
Млади момчета(май най-големите са 89-90 набори), кеф ти е да ги подкрепяш, че и накрая даже печелят мачовете си 8-)
Момчетата заслужават наистина подкрепата,най-малкото заради името ЧЕРНО МОРЕ.
фалшива коса - фалшив футбол!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 ное 2010 17:24

thebully написа:
MORSKI написа:
varnafen написа:Много добре се получи днес.

Това за варчев, асен христов и зелените екипи си е една безкрайна борба...на този етап това е положението

Морски, не бива така :)

Не знам бива или не, но баскетбола не ме влече никак ;) Независимо, че името е Черно Море не мога да го гледам този спорт :?

Само да се върнат не толкова старите времена където сме ходили по 100-150 души на гостуване(на баскетбол),ще си промениш мнението и ще я заобичаш тая игра братле,ех спомени спомени,и парички имаше и желание също,кеф ти футбол,кеф ти баскетбол,само си представи свършва мача на Тича и от там на баскета,луда работа беше,познаваш ме не си правя майтап :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не се и съмнявам, но някак не го харесвам... Готов съм да ида на мач на Черно Море-Баск, ако още ги има, но на баскет :roll:
Както и с водната топка :roll:
Боре, знам , че са млади с Васко Кьосев сме набори, до 7 клас бяхме в един випуск и се знаем.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 20 ное 2010 18:16

За цветовете мисля, че не сте прави. Навремето баскетбола беше от студентската секция на ФСФД-то и винаги са били синьо-бели.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 20 ное 2010 23:19

нищо не пречи един експериментален сезон със зелени домакински екипи....

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 ное 2010 16:54

cristely написа:За цветовете мисля, че не сте прави. Навремето баскетбола беше от студентската секция на ФСФД-то и винаги са били синьо-бели.

Навсякъде по света дори и в България, баскетболните и футболните отбори играят в едни и същи цветове, а самият факт, че БК Черно море е наследник на ''Тича'' и ''Владислав'' е напълно нормално титулярния екип да е зелен, стига с тва синьо-бяло, накрая ние феновете ще си основен един нов отбор и се решава проблема 8-) ще играем в новата зала на стадион Варна и ТИМ ще са спонсор, ще мачкаме наред :mrgreen: малко на шега го казвам, но като се замисля, това е единствения шанс да се отървем от некадърното управление на сегашното ръководство, най-вече на Варчев....
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”