Монтана : Черно Море (Купа На България)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Монтана : Черно Море (Купа На България)
От друга страна пък, ако се стигне до дузпи Ратников не може да изкара 120 мин, което означава, че ще се лишим от него при изпълнението им.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Iceberg написа:more написа:quote]
Да бе, вие само стойте отстрани, четете, хилете се и .. се скатавайте. Я да се направите и вие на тренери по един път! Нали казахме, че ще се забавляваме тука. Я глей колко сте се наредили там отдолу.... четци. Ние тука с Данито се раздаваме, потим се яко, вие... сеир гледате Не бе, шегата настрани. Айде де, активизирайте се малко. Всеки има мнение по състава. Всеки има предположения, съображения. Айде де.... дайте да ги видим.
Айде щом си настоятелен ще кажа и моя състав.
===============Пиргов===============
Сашо=====Танко=====Шерифа====Тиаго
Румен Н.==Дани Д.==Станислав==Адемар
=========Ратников (Жоро)============
===============Божилов=============
Мисля че не трябва да въртим прекалено много състава, иначе губи синхрон (справка

Офтопик:
СтеВчо, добре че сте с Дани Г да ни забавлявате

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик, има много логика в състава ти, тъй като гледам е много близък до моя, може би затова ми се вижда реален
)))))))) Не разбрах само... това състава който смяташ ти , че е най-подходящия, който ти би пуснал ли е или... така мислиш, че ше постъпи Бат СтеФчо
)))))))))))))) Щото като гледам повечето май дават като прогноза своето виждане за състава, а не кое смятат, че ще направи тренера. И ако няма възражения, нека оттук нататък който иска да дава два състава. Тоя, който той самия смята, че ще е най-удачно да излезе в съответния мач, като разбира се изложи доводите си и съображенията и... тоя, който смята, че всъщност треньора ще избере. Не настоявам, не искам да се правя на интересен, а просто мисля, че ще е забавно, интересно, добра идея просто. А и всеки ще има възможност да покаже как и защо така мисли, преди всеки мач да изказваме мнение за това, как би изглеждал най-подходящо отбора и.. прогноза за състава, който ще изкара оня, дето тва му е работата, взема парички за това и най-важното, носи своята отговорност.
Бат ви СтеФча
Някой против?!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ето и моята прогноза:
.............................Пиргов.........................
Сашо бека.....Сашо Шери... Дяков ........Тиаго
.............Дани Д ............. Гравесена ............
Ели .................. Ратников ............... Адемар
.........................Божилов ............................
.............................Пиргов.........................
Сашо бека.....Сашо Шери... Дяков ........Тиаго
.............Дани Д ............. Гравесена ............
Ели .................. Ратников ............... Адемар
.........................Божилов ............................
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Iceberg написа:Кролик, има много логика в състава ти, тъй като гледам е много близък до моя, може би затова ми се вижда реаленНе разбрах само... това състава който смяташ ти , че е най-подходящия, който ти би пуснал ли е или... така мислиш, че ше постъпи Бат СтеФчо
Щото като гледам повечето май дават като прогноза своето виждане за състава, а не кое смятат, че ще направи тренера. И ако няма възражения, нека оттук нататък който иска да дава два състава. Тоя, който той самия смята, че ще е най-удачно да излезе в съответния мач, като разбира се изложи доводите си и съображенията и... тоя, който смята, че всъщност треньора ще избере. Не настоявам, не искам да се правя на интересен, а просто мисля, че ще е забавно, интересно, добра идея просто. А и всеки ще има възможност да покаже как и защо така мисли, преди всеки мач да изказваме мнение за това, как би изглеждал най-подходящо отбора и.. прогноза за състава, който ще изкара оня, дето тва му е работата, взема парички за това и най-важното, носи своята отговорност.
Бат ви СтеФча
Някой против?!
Понеже съм максималист искам винаги да печелим. Мисля че с този състав ще спечелим. Иначе ми се иска да пусна съвсем друг - ама в контрола

За Монтана ще е важно да се играе по плътно, и да се излиза на контра с къси и бързи пасове. Сегашната тактика, силен шут напред тип "оправяйте се" няма да ни свърши работа. А може и да не е така, ще видим

Айде моряцииииии

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
-
- Контакти:
Нека се опитам и аз да прогнозирам състава 
Пиргов
Сашо Шерифа Танко Тиаго
Дани Димов Станислав
Ели (Даниел) Ратников Адеамар
Божилов

Пиргов
Сашо Шерифа Танко Тиаго
Дани Димов Станислав
Ели (Даниел) Ратников Адеамар
Божилов
и аз залагам на състава от мача с Миньор. само на смяна, освен Румбата, искам да видя и Тошко.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
- Atirador de Man
Прогнозата ми е,че този мач няма да има нищо общо с онзи печалноизвестния,в който скроиха Епизод 1 "Изгонването на Косата".Иска ми се съставът е да следният:
-----------------Пиргов-----------------
Сашо--Шерифа-----Дяков-----Тиаго
--------Жоро Илиев----Димов-------
Т.Колев-----------------------Адемар
---------------Ратников----------------
--------------Р.Николов---------------
1.Божилов очевидно не е във форма и само пречи в момента.Всеки мач.Играем все едно сме с 10 човека!Без партньор в атаката Жоро е безполезен и дано Стефан Генов спре да го пуска титуляр!Това е безумие просто вече,граничи с малоумщина.Жоро е и тромав,не може да пресира защитниците,Румен и Ратника са подвижни и могат още там да създадат проблеми.
2.Дани Г е абсолютното копие на Божилов.Нито борбен,нито ефективен,нито с пасове,нито с голове,нито с отнети топки.Абсолютен статист,а като гостуваме-дори и пречи на играта ни.
В схемата която аз мисля сърцето на халфовата линия е клин с острие напред - Ратников и двама зад него-Жоро и Димов,като Жоро с креативността си ще изнася топката,че ми писна да гледам шутове от Дяков или Димов без посоки.По фланговете е добре да разположим креативни крила като Тошко Колев и Адемар,а не типично атакуващи като Румен Николов,защото той много много в защита работа не върши,докато бразилците отляво ще се оправят,а Тошко и Сашо вдясно биха били много опасни,особено Тошето с техниакта и пасът си ще подпомогне и халфовата линия много освен атаката.
1.Божилов очевидно не е във форма и само пречи в момента.Всеки мач.Играем все едно сме с 10 човека!Без партньор в атаката Жоро е безполезен и дано Стефан Генов спре да го пуска титуляр!Това е безумие просто вече,граничи с малоумщина.Жоро е и тромав,не може да пресира защитниците,Румен и Ратника са подвижни и могат още там да създадат проблеми.
2.Дани Г е абсолютното копие на Божилов.Нито борбен,нито ефективен,нито с пасове,нито с голове,нито с отнети топки.Абсолютен статист,а като гостуваме-дори и пречи на играта ни.
В схемата която аз мисля сърцето на халфовата линия е клин с острие напред - Ратников и двама зад него-Жоро и Димов,като Жоро с креативността си ще изнася топката,че ми писна да гледам шутове от Дяков или Димов без посоки.По фланговете е добре да разположим креативни крила като Тошко Колев и Адемар,а не типично атакуващи като Румен Николов,защото той много много в защита работа не върши,докато бразилците отляво ще се оправят,а Тошко и Сашо вдясно биха били много опасни,особено Тошето с техниакта и пасът си ще подпомогне и халфовата линия много освен атаката.
...репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев..."но вие сте левскар"...Илиан Илиев..."нееее,аз съм от Черно Море"
Atirador de Man написа:Прогнозата ми е,че този мач няма да има нищо общо с онзи печалноизвестния,в който скроиха Епизод 1 "Изгонването на Косата".Иска ми се съставът е да следният:
Такъв състав ти се иска, това ясно. А какъв според теб ще изкара Генов??! Не ти ли се иска да познаеш?

Грип натръшка монтанци
Грипната епидемия продължава да върлува в Монтана. След Мирослав Иванов-Деко и Димитър Илиев на легло бяха тръшнати още вратарят Виктор Георгиев и нападателят Атанас Чепилов.
Последните трима със сигурност пропускат мача за купата с Черно море утре. Въпреки че вече направи няколко тренировки с отбора, Шуменския Деко също може да не попадне сред 18-те за предстоящия двубой.
- Ще реша след последната тренировка дали ще мога да разчитам на него. Ако не е напълно готов, няма да рискувам и ще го съхраня за домакинския сблъсък с Левски от последния кръг на първенството. Ще дадем всичко най-добро от себе си, за да продължим в турнира за Купата на България. Имаме своите шансове - заяви треньорът на монтанци Атанас Джамбазки
------------------
Аз лично не им вярвам на тея. Парчета правят ми се струва, освен, ако не са отписала мача. Но пък ни правят спънки за терена за тренировка преди мача... Щом правят тея мурафети, значи ще се хвърлят, а с грипа ни будалкат. Е, ще гледаме. Абе ние да играем както трябва и както можем,а пък те да правя каквото си искат...
Между другото Варна спорт май се опитват да ни откраднат идеята за познаване състава на Генов и дискусии около това, кой как вижда състава по своему...
Явно си врът носа и тук и са прочели какво правим : ))))))))
Грипната епидемия продължава да върлува в Монтана. След Мирослав Иванов-Деко и Димитър Илиев на легло бяха тръшнати още вратарят Виктор Георгиев и нападателят Атанас Чепилов.
Последните трима със сигурност пропускат мача за купата с Черно море утре. Въпреки че вече направи няколко тренировки с отбора, Шуменския Деко също може да не попадне сред 18-те за предстоящия двубой.
- Ще реша след последната тренировка дали ще мога да разчитам на него. Ако не е напълно готов, няма да рискувам и ще го съхраня за домакинския сблъсък с Левски от последния кръг на първенството. Ще дадем всичко най-добро от себе си, за да продължим в турнира за Купата на България. Имаме своите шансове - заяви треньорът на монтанци Атанас Джамбазки
------------------
Аз лично не им вярвам на тея. Парчета правят ми се струва, освен, ако не са отписала мача. Но пък ни правят спънки за терена за тренировка преди мача... Щом правят тея мурафети, значи ще се хвърлят, а с грипа ни будалкат. Е, ще гледаме. Абе ние да играем както трябва и както можем,а пък те да правя каквото си искат...
Между другото Варна спорт май се опитват да ни откраднат идеята за познаване състава на Генов и дискусии около това, кой как вижда състава по своему...