punk написа:Няма как да съм Дяков, разбира се. Едва ли който и да е от играчите чете този форум, поне се надявам да не е така, за тяхно добро е.
Тук естествено има много добри фенски попадения, но има и невероятно количество злоба и негативна енергия, която всеки уважаващ себе си играч, тренер или член на клубното ръководство трябва да избягва.
Не ме разбирайте погрешно, все пак аз самия съм фен, просто бълвоча, който излиза из под пръстите на някои хора би отвратил всеки един футболист от каквито и да форумни участия, било то и като обиновен читател.
* * *
Mussolini написа:Мнение от Mussolini на 16 Ное 2010 20:29
punk, нормално е да се получава така.Когато няма никаква информация за ситуацията в клуба всеки пише каквото си иска.Защо това ръководство според теб трябва да отбягва мниението на феновете?Аз пък мисля че трябва да влязът в контакт с феновете и да разкрият плановете си относно бъдещето на клуба.Или пък футболистите да кажат какво става.А то ... тъмна Индия е работата.В крайна сметка не се разбра защо изгониха Юрука, Домакина и Петков.Щели да налагат младите - е хубаво защо точно тея тримата, можеха и други да изгонят.Някаква тайнственост витае около Черно Море и само разни слухове се пускат.

Така че не съм съгласен с тебе.Всеки, който излага някаква уж "достоверна" информация, е прав при положение че никой не знае каква е истината.

А от това пък следва, че всеки възприема за себе си истината както реши от прочетеното и чутото.

Аз пък мисля, че punk имаше в предвид наистина голямата злоба, злъч и тежък негативизъм, които струят от някои изказвания, а не разните там фенски информации, предположения за нещата ставащи в отбора и това, което предстои. Ако правилно съм го разбрал. Не предположенията на феновете тук за интриги и крамоли.
Мусолини пък е болезнено прав за липсата на инфо от страна на клуба. Може би замислят нещо голямо и хубаво, но не искат да шумят предварително, я някой да не подлее вода, я от други съображения, но защо пък до сега всичко случващо се стоеше забулено в тайна??!!Не са прави да постъпват така. Мисля трабва повече информация за нещата около отбора. Тогава няма и феновете да ръсят простотии или поне ще е в по-малки количества. Друг е въпроса, че понякога умишлено се пускат балвочи с цел да си се шегувкаме и будалкаме. Та нали за това е форума. : )))))))))))))) И без това в последно време повече отрицателни емоции ни тежат на главите... Аз например искренно си се посмях докато четях това, което съм пропуснал от вчера до сега

)))))) Само д-р Хаос сте пропуснали да споменете, д-р Га и д-р Дулитъл, ама Ливайн си е №1 мисля, хахахаха
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------