Дали е вярно?Нов старши треньор в морето!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

punk
Контакти:

Re: Дали е вярно?Нов старши треньор в морето!

Мнениеот punk » 16 ное 2010 20:14

Mussolini написа:Taнко, ти ли си бе ? :lol: :lol: :lol: :lol: Я разясни каква е ситуацията в клуба.Да не се заблуждават феновете. :)

Няма как да съм Дяков, разбира се. Едва ли който и да е от играчите чете този форум, поне се надявам да не е така, за тяхно добро е.

Тук естествено има много добри фенски попадения, но има и невероятно количество злоба и негативна енергия, която всеки уважаващ себе си играч, тренер или член на клубното ръководство трябва да избягва.

Не ме разбирайте погрешно, все пак аз самия съм фен, просто бълвоча, който излиза из под пръстите на някои хора би отвратил всеки един футболист от каквито и да форумни участия, било то и като обиновен читател.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 16 ное 2010 20:29

punk, нормално е да се получава така.Когато няма никаква информация за ситуацията в клуба всеки пише каквото си иска.Защо това ръководство според теб трябва да отбягва мниението на феновете?Аз пък мисля че трябва да влязът в контакт с феновете и да разкрият плановете си относно бъдещето на клуба.Или пък футболистите да кажат какво става.А то ... тъмна Индия е работата.В крайна сметка не се разбра защо изгониха Юрука, Домакина и Петков.Щели да налагат младите - е хубаво защо точно тея тримата, можеха и други да изгонят.Някаква тайнственост витае около Черно Море и само разни слухове се пускат. :mrgreen: Така че не съм съгласен с тебе.Всеки, който излага някаква уж "достоверна" информация, е прав при положение че никой не знае каква е истината. :lol: :lol: А от това пък следва, че всеки възприема за себе си истината както реши от прочетеното и чутото. 8-)

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 16 ное 2010 21:58

14 Ноември 2008 написа:
Ron Jeremy написа:
Veso1913 написа:За Винтер момчето е право.На мача с Миньор Винтер също присъства в компанията на още 4-5 човека.Навярно това е евентуалният му щаб.Не исках да го пиша за да не съм аз човека който дава инфо,можещо да се окаже фалшиво.Но сега за терена.Знаем че на пролет няма да играем на Тича заради края на лиценза и абсолютната невъзможност да извадят нов такъв без тотален ремонт.НО!Аарон каза че базата е добре.А коя база са му показали освен тази под моста?Ами новият стадин в Младост.Сега ще му слагат и осветление.Дали няма да си играем там мачовете докато Тича или Варна не са готови?Аз залагам на този вариант.Лошото е че има само 1500 седящи места.Освен всичко това,има вече яснота кой ще е новият доктор на отбора.Абе нещата тръгнаха устремно в някаква посока.Дали е добра,ще се разбере след края на първенството.Но най-доброто е че баш боса е развързал кесията,но с изричното условие да има резултати и да не цапат имиджа на компанията му.И се е заел с тези неща ЛИЧНО!А това повярвайте е гаранция за успех.Има ли чатал на врата,българина се раздава в работата.Няма ли-започват шмекериите и ...След това,айде чао от отбора.

Весо , кой ще е доктора , ако не е тайна ?

Д-р Ливайн.Слага наколенките и космодиска на Жардел,и сме №1.Няма кой да ни спре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да това и аз го чух от достоверен източник,че точния доктор от нова година ще бъде доктор Ливайн.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 ное 2010 22:12

Mussolini написа:punk, нормално е да се получава така.Когато няма никаква информация за ситуацията в клуба всеки пише каквото си иска.Защо това ръководство според теб трябва да отбягва мниението на феновете?Аз пък мисля че трябва да влязът в контакт с феновете и да разкрият плановете си относно бъдещето на клуба.Или пък футболистите да кажат какво става.А то ... тъмна Индия е работата.В крайна сметка не се разбра защо изгониха Юрука, Домакина и Петков.Щели да налагат младите - е хубаво защо точно тея тримата, можеха и други да изгонят.Някаква тайнственост витае около Черно Море и само разни слухове се пускат. :mrgreen: Така че не съм съгласен с тебе.Всеки, който излага някаква уж "достоверна" информация, е прав при положение че никой не знае каква е истината. :lol: :lol: А от това пък следва, че всеки възприема за себе си истината както реши от прочетеното и чутото. 8-)

Най-точният коментар за тази тема!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 ное 2010 22:14

Пункаш, скрий се с разсъжденията си защото и децата разбраха кой си. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

punk
Контакти:

Мнениеот punk » 16 ное 2010 22:32

зеления написа:Пункаш, скрий се с разсъжденията си защото и децата разбраха кой си. :lol: :lol: :lol:

Бах маа му, край, разкрит съм!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 16 ное 2010 22:49

То на Младост ако направят трибуни от всички страни, спокойно може да получи лицез и за евротурнирите
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 17 ное 2010 01:38

14 Ноември 2008 написа:
Ron Jeremy написа:
Veso1913 написа:За Винтер момчето е право.На мача с Миньор Винтер също присъства в компанията на още 4-5 човека.Навярно това е евентуалният му щаб.Не исках да го пиша за да не съм аз човека който дава инфо,можещо да се окаже фалшиво.Но сега за терена.Знаем че на пролет няма да играем на Тича заради края на лиценза и абсолютната невъзможност да извадят нов такъв без тотален ремонт.НО!Аарон каза че базата е добре.А коя база са му показали освен тази под моста?Ами новият стадин в Младост.Сега ще му слагат и осветление.Дали няма да си играем там мачовете докато Тича или Варна не са готови?Аз залагам на този вариант.Лошото е че има само 1500 седящи места.Освен всичко това,има вече яснота кой ще е новият доктор на отбора.Абе нещата тръгнаха устремно в някаква посока.Дали е добра,ще се разбере след края на първенството.Но най-доброто е че баш боса е развързал кесията,но с изричното условие да има резултати и да не цапат имиджа на компанията му.И се е заел с тези неща ЛИЧНО!А това повярвайте е гаранция за успех.Има ли чатал на врата,българина се раздава в работата.Няма ли-започват шмекериите и ...След това,айде чао от отбора.

Весо , кой ще е доктора , ако не е тайна ?

Д-р Ливайн.Слага наколенките и космодиска на Жардел,и сме №1.Няма кой да ни спре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

XAXAAXXAAAXAXAXAXAAXXXAXAXXAXAAXXAXXAXXAXAAXAXXAXAXAXAXAXA
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 ное 2010 11:34

punk написа:
Mussolini написа:Taнко, ти ли си бе ? :lol: :lol: :lol: :lol: Я разясни каква е ситуацията в клуба.Да не се заблуждават феновете. :)

Няма как да съм Дяков, разбира се. Едва ли който и да е от играчите чете този форум, поне се надявам да не е така, за тяхно добро е.

Тук естествено има много добри фенски попадения, но има и невероятно количество злоба и негативна енергия, която всеки уважаващ себе си играч, тренер или член на клубното ръководство трябва да избягва.

Не ме разбирайте погрешно, все пак аз самия съм фен, просто бълвоча, който излиза из под пръстите на някои хора би отвратил всеки един футболист от каквито и да форумни участия, било то и като обиновен читател.

* * *
Mussolini написа:Мнение от Mussolini на 16 Ное 2010 20:29
punk, нормално е да се получава така.Когато няма никаква информация за ситуацията в клуба всеки пише каквото си иска.Защо това ръководство според теб трябва да отбягва мниението на феновете?Аз пък мисля че трябва да влязът в контакт с феновете и да разкрият плановете си относно бъдещето на клуба.Или пък футболистите да кажат какво става.А то ... тъмна Индия е работата.В крайна сметка не се разбра защо изгониха Юрука, Домакина и Петков.Щели да налагат младите - е хубаво защо точно тея тримата, можеха и други да изгонят.Някаква тайнственост витае около Черно Море и само разни слухове се пускат. :mrgreen: Така че не съм съгласен с тебе.Всеки, който излага някаква уж "достоверна" информация, е прав при положение че никой не знае каква е истината. :lol: :lol: А от това пък следва, че всеки възприема за себе си истината както реши от прочетеното и чутото. 8-)

Аз пък мисля, че punk имаше в предвид наистина голямата злоба, злъч и тежък негативизъм, които струят от някои изказвания, а не разните там фенски информации, предположения за нещата ставащи в отбора и това, което предстои. Ако правилно съм го разбрал. Не предположенията на феновете тук за интриги и крамоли.
Мусолини пък е болезнено прав за липсата на инфо от страна на клуба. Може би замислят нещо голямо и хубаво, но не искат да шумят предварително, я някой да не подлее вода, я от други съображения, но защо пък до сега всичко случващо се стоеше забулено в тайна??!!Не са прави да постъпват така. Мисля трабва повече информация за нещата около отбора. Тогава няма и феновете да ръсят простотии или поне ще е в по-малки количества. Друг е въпроса, че понякога умишлено се пускат балвочи с цел да си се шегувкаме и будалкаме. Та нали за това е форума. : )))))))))))))) И без това в последно време повече отрицателни емоции ни тежат на главите... Аз например искренно си се посмях докато четях това, което съм пропуснал от вчера до сега :))))))) Само д-р Хаос сте пропуснали да споменете, д-р Га и д-р Дулитъл, ама Ливайн си е №1 мисля, хахахаха
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 17 ное 2010 16:51

Не знам дали космодиск или магнитни наколенници ще помогнат на Жардел, но определено една липосукция ще му се отрази идеално и ще е неузнаваем на терена 8-)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”