Тайната за разгрома над плебеите
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Тайната за разгрома над плебеите
А,забравил съм да напиша че имало някаква връзка със Спортинг бет. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Като стана дума за договорки и подредби,аз пък подучух че мача Спартак-Беласица е нареден за Х-Х първо полувреме -краен резултат.Защо ли?
Някой спомня ли си мача Спартак-Беласица 3-3 ?
И децата знаеха че Бела трябва да победи,защото мача е нареден....обаче един слабоумник(Т.Радомиров ако не се лъжа)вкара адски красив гол в последните минути и обърка плановете на много хора.След гола не се зарадва,никой не го поздрави,след мача яде бой и след края на полусезона бе изхвърлен от ,,скромния и сплотен колектив" на Спартак.Та въпросния мач в събота (0-0) е бил компенсация за предния.Нищо че и двата отбора най вероятно ще изпаднат,на кого му пука за отборите,за феновете,за Феърпея...важното е да се разделят кинтите от залозите.Естествено не мога да докажа и една дума от това,но на вас оставям да си помислите за честността на ЖСК Спартак.....
Някой спомня ли си мача Спартак-Беласица 3-3 ?
И децата знаеха че Бела трябва да победи,защото мача е нареден....обаче един слабоумник(Т.Радомиров ако не се лъжа)вкара адски красив гол в последните минути и обърка плановете на много хора.След гола не се зарадва,никой не го поздрави,след мача яде бой и след края на полусезона бе изхвърлен от ,,скромния и сплотен колектив" на Спартак.Та въпросния мач в събота (0-0) е бил компенсация за предния.Нищо че и двата отбора най вероятно ще изпаднат,на кого му пука за отборите,за феновете,за Феърпея...важното е да се разделят кинтите от залозите.Естествено не мога да докажа и една дума от това,но на вас оставям да си помислите за честността на ЖСК Спартак.....
GO HARD OR GO HOME!
Честни са!И химена им е цял като на девствена 18 годишна циганка,ставала през този дълъг период от живота си два пъти баба. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!