14.11,14:00-Черно Море(Варна) - Миньор(Пк)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: 14.11,14:00-Черно Море(Варна) - Миньор(Пк)

Мнениеот chelseabg » 15 ное 2010 10:34

Мина замина мач трябва да почнем да печелим точки навън..поне слабаците да ги бием там ако не друго незнам просто не ми се струва нормално извън Тича да ни бие който ни хване това е несериозно и непрофесионално..
7 победи..7 загуби какво да говорим повече само Видима бихме навън..

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 15 ное 2010 10:51

helemong, никога не съм бил треньор, няма за къде и да ставам нататък, но дори и ако бях, повярвай, нямаше да изляза точно с тоя състав. Тук говорим отдавна, че трябват по-смели треньорски решения и повече от младите да излизат титуляри, тъй като отдавна показват, че са готови да понесът по-голяма отговорност, а и се представят отлично. А и отбора буксува, някои от досегашните са вече сякаш изчерпани за отбора или пък не им се играе. Също така още момчета от юношеските формации да се привлекът в разширения състав и да трупат самочувствие и опит, като тренират с мъжете. Но... Генов си носи отговорността за решенията. А и ето го резултата. За във Варна добре, с Локо трудно, с Миньор не толкова, а навън?! Там е разковничето, там е ключът за палатката?! Там не стоим добре от началото на сезона, а последните мачове... катастрофа. Там да видим...
А иначе, тука някои като Петроф казват, сами се били победили, тяхни грешки... Ами да, като те притиснат, като срещу тебе играят добре, ще бъркаш ами! Да не би и двете грешки да станаха докато нямаше игра, при липса на атака от наша страна или нещо подобно безумие като на оня от Лил срещу Левски, дето подари на Дембеле топката при изнасяне?! Ами върнете лентата назад и ще видите, че и при двете положения ние ги натискахме яко. За първия гол пред вратата вреше и кипеше. А за третия Румбата проби перфектно отдясно и сервира топката на празната врата, друг е въпроса, че никой от нашите не се усети да застане там. Още тая топка трябваше да влезе с добавка. А защитника просто беше принуден да сбърка, защото всичко беше на скорост и подаването остро. Ако няма грешки, няма да има и голове. Просто ние надиграхме Миньор от средата на първото полувреме нататък, до третия ни гол. Това е. Бяха принудени да грешът.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 15 ное 2010 14:43

Iceberg (Г-н Генов) разбирам,че си скромен/етичен човек и не си признаваш.Щом познаваш и резултата така категорично в наша полза отивай и подготви младите за следващите битки.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 15 ное 2010 15:02

:))))))))))))))))) Хахахах, прави ти кеф да се будалкаш. Няма лошо. То, че Генов е скромен и етичен си личи. Не го познавам лично, но поне на външен вид точно на такъв прилича. Аз обаче ако бях на негово място наистина, не само в бъзикните на helemong, щях по-смело да пускам Тошко Колев например. Контузията му отмина отдавна и е във форма мисля вече. На двустранната игра като ляв бек дори игра много добре. Николов също. И той трябва да получава повече доверие. Показал го е не един път. Ратников също отдавна трябваше да играе, както е сега. Камен Трифонов също има място в дефанзивния вал до Димов. Янчо Андреев е също интересен футболист и като отшумят болките в коляното напълно може да се ползва... Но.. не се. Виждате всички. А трябва, време е! Така че... Генов си е Генов, аз съм си аз. Той си реди състава, аз му го познавам тук : ))))))))))), той си носи отговорност за резултатите и решенията, аз.. се забавлявам тук и.. това е! : ))))))))
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”