Ако бъдем обективни както казваш...Илко Пиргов – роден 23.05.1986 а Денчев е 89
Не мисля че е "стар" особено за вратар даже е млад (играят до по дълго)
НО съм съгласен и по горе казах мисля че Пиргов трябва да си почине малко
Ще бъде ли върнат Денчев на пейката за сметка на Пиргов?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ще бъде ли върнат Денчев на пейката за сметка на Пиргов?
Да, възрастовата разлика между двамата вратари е незначителна, но съгласете се, че три години повече активна игра предполагат добра спортна фирма, натрупан опит, рутина, самочувствие и израстване, които са толкова важни в спорта...
Ако трябва да бъда откровена, Пиргов ми симпатизира много, доказал се класен врат, но и в лицето на Денчев видяхме истински боец с оная воля, целеустременост и амбиция, пред които не трябва да си затваряме очите, а да отдадем заслуженото....
Предвид статуквото в българския футбол, дай Боже повече играчи като Денчев-с огромен потенциал, на които трябва да се даде поле за реализация...., а не оставени в забвение.....Така родният ни футбол със сигурност ще придобие ново лице.....
Ако трябва да бъда откровена, Пиргов ми симпатизира много, доказал се класен врат, но и в лицето на Денчев видяхме истински боец с оная воля, целеустременост и амбиция, пред които не трябва да си затваряме очите, а да отдадем заслуженото....
Предвид статуквото в българския футбол, дай Боже повече играчи като Денчев-с огромен потенциал, на които трябва да се даде поле за реализация...., а не оставени в забвение.....Така родният ни футбол със сигурност ще придобие ново лице.....

Последна промяна от fenka_morqci на 14 ное 2010 17:27, променено общо 1 път.
Жалко, че нямаме повече "паралени" надпревари, където да се дава възможност на резервите да се изявяват. След като няма купа на Царя и на съветската армия - да вземат да учредят Купата на Бойко .... или на Президента
Или поне купата да я направят в два мача или поне преиграване при равен.

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Мисля, че определено може да считаме като грешка, че Денчев беше върнат на пейката веднага след като изтече наказанието на Пиргов и не получи шанса, който заслужаваше, време е Пиргов да си вземе една почивка
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:Мисля, че определено може да считаме като грешка, че Денчев беше върнат на пейката веднага след като изтече наказанието на Пиргов и не получи шанса, който заслужаваше, време е Пиргов да си вземе една почивка
съгласен съм
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Време е не за почивки,а за тренировки!Колко още увисвания и неразчетени излизания трябва да направи(всеки мач по 2-3+лоши избивания изобщо),за да му обърнат внимание?Аман вече,треньор на вратари имаме или имаме хрантутник като доктора...така наречения доктор де 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Спокойно бе хора,какво сте се запритеснявали.И за Денчев ще има поле за изява,дали сега или по-нататък,но и на него ще се даде шанс.Нека не ставаме като едни сини от София.когато Петков ги вадеше беше най-великия,после го изпратиха с псувни.Не мисля,че сега е времето Илко да седне на пейката.За един вратар е най-важно да има доверие и вяра както към него,така и увереност във себе си.а едно пращане на пейката може да има много много лош ефект към него.По-скоро на Илкому трябва сега много труд да положи върху излизанията си,другите компоненти от играта му са си добре.
За вас моряци ний живеем...
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Седна Илко на пейката и загубихме набързо два мача от последните три.Този гол днес на Литекс беше в обсега му и трябваше да парира удара.Рано му е още за първи вратар при наличието на Пиргов.
-
- Контакти:
Съгласен съм.Гола на Герена беше вратарски,а вчера - 50% вратарски.Адемар беше затворил Миланов откъм близкия ъгъл,Денчев трябваше да покрие далечния....супер глупав гол получи.Очевидно е много талантлив,със сигурност от най-добрите в България,но на този пост решаващ е опитът.И аз мислех,че ще е по-добре от намиращия се в не кой знае каква форма Пиргов,но след левашките голове в Подуене и с Литекс няма две мнения-рано му е на Денчев
.Въпреки всичко се радвам,че пази,няма как да се наложи в бъдещето ако не свиква с решителни мачове,а по ирония на съдбата пази срещу Локо Сф,Левски и Литекс,което си е трупане на опит

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.