Големите митове в историята на варненския футбол

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Re: Големите митове в историята на варненския футбол

Мнениеот Blacksea13 » 14 мар 2009 11:45

Nevertheless написа:Браво !! От днес ставам почитател на Спартак :lol: . До сега съм живял в заблуда. Ужас !!
Как така съм избрал по-гадния отбор. Вижда се от всички факти, че Спартак е колос във Варненския футбол. От утре не пропускам мач на "коритото" .... ооо грешка .... на митичният стадион "Спартак" . Да живее пролетариата , смърт за капиталистите и буржоазията !

Братле,мача е днес-не бъди такъв заблеян Спартаклия още от началото

Varnenec22
Контакти:

Мнениеот Varnenec22 » 14 мар 2009 12:00

Първо не съм го писал аз това, второ как може да си измислям, след като това е история и реални факти, който никой неможе да отрече, трето - и Спартак не са колос или гранд, ама ние не(феновете) го правим защото знаем на какъв хал сме, за разлика от вас!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 мар 2009 12:06

Половината от тези неща са ги писали спартаклии,това е вашият поглед!!!!Стефан Янев има друг поглед и го публикува в енциклопедията,кояот излезе вчера :idea:
Второ,не можеш да ме убедиш,че вие сте отбор на Варна,това са глупости-вие сте създадени 1918,за да има противодействие на вече утвърден отбор.Да ти пирпомня ли кой ви създава-работниците,и хората от по-ниските слоеве на обществото-оттам идва и плебеи,не само заради името на роб, коеото носите.
Трето,ако това го прочетеше прадядо ми Бог да го прости,щеше да се обърне в гроба,толкова много глупости и почти никаква истина......Не ми казвай,че и мачовете ни с Аякс,Вердер и другите са били сборен отбор,ще се изложиш още повече :idea:
Четвърто доста злоба си натрупал по наш адрес явно :lol:
За създаването ни има много мнения,но СВЕТОВЕН ИСТОРИК ДОКАЗВА,ЧЕ СМЕ 1909!!!!!
Така,че мнението на плебеи,фенве на Ботев,или на Славия,които не са обективни,са безпочвени ;) По тази логика и вие не сте 1918,а 1945 :idea:
А за дербито ставаш смешен,самият Иванович каза,че не било истина,а вашето ръководство каза,че бил пресилен инцидента :lol: Типично по ваш манатлитет,да се опиташ да измиеш срама,ама да не ти се получи :lol: Цяла Варна ви знае що за стока сте,и не е вярно,че нямало цигани при вас,лично аз съм виждал,цигани с шалове на Спартак :idea:
В този ред на мисли не се опитвай да премахнеш типично по ваш манталитет това 5:0,няма как да стане.
Така,че епитети от типа на"петковци" и "сПЕТак" ,които вече носите няма как да бъдат променени :!:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 мар 2009 12:22

Подобни глупости и пасквили-" Големите митове в историята на варненския футбол" ме обиждат.
Не знам защо модераторите още не са взели мерки.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 мар 2009 12:26

Ще ревнат пак,че съм заключвал теми видите ли неправомерно,ето давам му поле на изява да се защити,но не с плебейски писаници и безумици :!: Както нещата които е написал и си мисли,че били истина(трябва да призная,че има и неща,коиот са вярни),но в 85% нещата са плебейска злоба против нашия отбор :!:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 мар 2009 12:37

Всичко това е измислено от човек с болен мозък и просташка злоба! Това преиначаване и фалшифициране на историята може да се сравни само с измислената история на Македония.Във всичко това написано могат да повярват само неграмотни хора :lol:

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 14 мар 2009 12:52

Интересно, защо ли темата е митовете на Варненския футбол, а не на Черно море. Според мен тези теории нещо издишат и лесло може да се докаже, ама ми е писнало да споря по тая тема вече. И един съвет: моля, почнете да гледате собствените си отбори!ОК?

zidan

Мнениеот zidan » 14 мар 2009 12:57

Този плебей Петър Василев и изпратил злобната си статийка сигурно на 15 сайта и само болния мозък Вальо Великов му я е публикувал - защо ли, просто иска да ни дразни, гнусна провокацийка, на която не трябва да се обръща никакво внимание, аз ги съжелявам плебейчетата, толкова ниско паднаха още с курвенския номер на Велимир Иванович когато се опита да симулира, че е бит пребит убит от някой си в тунела няма какво да се занимавате с тяхм жалка картинка са

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 мар 2009 13:51

Varnenec22 написа:Първо не съм го писал аз това, второ как може да си измислям, след като това е история и реални факти, който никой неможе да отрече, трето - и Спартак не са колос или гранд, ама ние не(феновете) го правим защото знаем на какъв хал сме, за разлика от вас!

„Мутряци” започват да наричат „Черно море”, след дербито на „Тича”, през есента на 2008 г. Тогава, след края на първото полувреме, при резултат 0:0, в тунела към съблекалните, неидентифициран човек от ръководството на „Черно море”, хваща за гушата капитана на „Спартак” – В. Иванович и започва да го души! Този инцидент предизвиква стресиращ ефект у футболистите на „Спартак” и повлиява на резултата! В това опорочено дерби, „Черно море” побеждава с 5:0. Въпреки, че скандалният инцидент след това се покрива, този акт на „мутризация”, в комбинация с нарицателното име на „Черно море” – „моряци”, води до ... „мутряци”...

Ако това наричат история и реални факти, които никой не може да отрече.... значи си един смешник. Понеже това е най-скорошното събитие и най-лесно може да се коментира. Интересно ми е защо тези "реални" факти никой не ги доказа, след като е имало толкова камери и очевидци. Или май трябваше по някакъв начин да се оправдае най-голямата загуба на Спартак Вн и се измисли някакъв инцидент. Което е супер смешно като се има предвид колко настървен беше Велимир Иванович и какви балтии раздаваше на терена, че и червен картон си изкара. Просто всеки може да си представи колко наплашен е бил след "душенето" в тунела, както се опитаха да изкарат шефовете на Спартак :) Да ви имам и смешните факти. Айде докажи го този факт като много знаеш бе пич. Разбирам, че е дразнещо кръвния враг да е най-стария отбор в България.... то затова вашата история е по-кратка отколкото опровержението на нашата :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 14 мар 2009 17:22

Няма да ти отговори,пич,защото в момента е на стадиона и гледа дербито с Беласица

Върни се в “Черно море”