Половината от тези неща са ги писали спартаклии,това е вашият поглед!!!!Стефан Янев има друг поглед и го публикува в енциклопедията,кояот излезе вчера
Второ,не можеш да ме убедиш,че вие сте отбор на Варна,това са глупости-вие сте създадени 1918,за да има противодействие на вече утвърден отбор.Да ти пирпомня ли кой ви създава-работниците,и хората от по-ниските слоеве на обществото-оттам идва и плебеи,не само заради името на роб, коеото носите.
Трето,ако това го прочетеше прадядо ми Бог да го прости,щеше да се обърне в гроба,толкова много глупости и почти никаква истина......Не ми казвай,че и мачовете ни с Аякс,Вердер и другите са били сборен отбор,ще се изложиш още повече
Четвърто доста злоба си натрупал по наш адрес явно
За създаването ни има много мнения,но СВЕТОВЕН ИСТОРИК ДОКАЗВА,ЧЕ СМЕ 1909!!!!!
Така,че мнението на плебеи,фенве на Ботев,или на Славия,които не са обективни,са безпочвени

По тази логика и вие не сте 1918,а 1945
А за дербито ставаш смешен,самият Иванович каза,че не било истина,а вашето ръководство каза,че бил пресилен инцидента

Типично по ваш манатлитет,да се опиташ да измиеш срама,ама да не ти се получи

Цяла Варна ви знае що за стока сте,и не е вярно,че нямало цигани при вас,лично аз съм виждал,цигани с шалове на Спартак

В този ред на мисли не се опитвай да премахнеш типично по ваш манталитет това 5:0,няма как да стане.
Така,че епитети от типа на"петковци" и "сПЕТак" ,които вече носите няма как да бъдат променени