Гения Алекс!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Гения Алекс!!!
Що ми се струва че хегемонията на тези два споменати клуба няма да продалжи още дълго време ,тази година да .Винаги ще се намери някои които да я спре,преди време беше "Литекс" сега може да е и нашия ред !!! Тази година може и да не е.С тази голяма селекция която направихме наистина ще е трудно вярно играчите са класни ,но не са обиграни - ще видим до година.Струва ми се че ще бъде много интерестно първенство!!!
Абе френзи сам си противоречиш! Говориш за това как отереме на време някой взима по нещо, ами то това е хегемония,само отвреме навреме някой да се издървя! Хайде топли морето,че идваме! А Тича, шести брато!
Каквото и да говорим,става въпрос само за едно!Черно море Варна играе в момента най-красивия футбол в БГ.Доставя максимално удоволствие с играта си.А медалите не са най-важното нещо.Да!Част от играта са.Много важна част!Но предпочитам да завършим четвърти с тази игра,отколкото със златни медали,но грозно.Не искам да ставаме като Левски.Да ме извиняват левскарите,но предпочитам да отпаднем със силна и съдържателна игра от Щутгарт,отколкото да ни отстраняват някакви футболни недоразумения-дърводелци в пълния смисъл на думата,на които единия централен нападател е освободен от Спартак Варна поради некадърност.И същият този отбор Спартак,който е направо трагичен,без ,,звездата" си играеща на пейката в Беларус почти ви направи равен.Отново и за кой ли път ви спаси съдията.МЕРСИ за такъв футбол подплатен с шампионска титла.Това горчи.Искам си нашия приятен за наблюдаване черноморски футбол.Тази игра е за феновете и именно посещаемостта на мачове като този с Пирин е показател за стойността на това което гледаме като продукция във Варна.Нещо което не сте гледали от времето на Гиби!И както вървят нещата,скоро няма и да видите!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
blue bear написа:Кривия е чудесен футболист! А че Тича не може да пробие хегемонията на Левски и Цска е ясно! Все пак радвайте се на добрия отбор който имате! Спокойно ще влезете в шестицата!
Каква шестица бе мен

КРИВИЯ съм го признал за футболен Бог.Вярно е,имаме много на брой добри играчи,но КРИВИЯ е друга манджа.КРИВИЯ си е КРИВИЯ,то е артист,маестро,нещо по-различно от другите.КРИВИЯ е човек който вдъхновява целия отбор,вдъхновява публиката-просто харизматична личност и истински капитан на отбора.Целия катарзис,изобщо преломната точка от която тръгнахме отново нагоре след кризата от 2003 лятото е именно пристигането на КРИВИЯ.От както той е тук се промени амбициите,ако щете и манталитета на отбора.КРИВИЯ вярно ще се откаже след 2-3 години,но ще остави ярка диря,ще е помогнал на куп млади играчи да станат големи футболисти.Колкото до жалкия спетакус - да,нека те е яд,че играч като КРИВИЯ е в ЧЕРНО МОРЕ,мизерствай и злобей...като се откажел...КАКЖИ КАКВО А?НАЛИ КРИВИЯ НЕ ИГРА НА ДЕРБИТО,МИЛЕН СЪЩО НЕ ИГРА....ЖОРО ВИ РАЗПОРИ ОТЗАД И РЕЗУЛТАТА БЕШЕ 5:0!!!С КРИВИЯ,БЕЗ КРИВИЯ ВАС ВИНАГИ ЩЕ ВИ МАЧКАМЕ,ЗАЩОТО ЧЕРНО МОРЕ Е ОТБОРЪТ НА ВАРНА,А ВИЕ СТЕ НИЩО!!!
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

Абе пичове какьв футбол бе,то дьржава няма! Каква Тича бе ,та кой ви гарантира че след 2 години няма да сте в Б група! Абе слезте на замята бе! Това че играете приличен футбол тази година не ви прави голям отбор! Я си спомнете Етьр,Берое и кой ли не! Кьде са сега бе момчета! Кьде оставяте Ботев и Локо ПД ? Кьде са сега! Я се засрамете малко,че след два три крьга ще се покриете като рапани по дьното! 

nikola28 написа:Ще ви видим ,когато Алекс спре с футбола,няма да е вечен.И познайте къде ще се върнете.Отговора е един в началото,а именно -в долната половина на таблицата.И честита ви измъчена победа с дузпа.А и като гледам още малко ще се преименувате на Арарат.
Аве плебей вас ви бихме с 5:0 без него или си го забравил или въобще не си бил на стадиона а ???и с него и без него ... и на арарат и на каквото и да се прекрастим вас пак ще ви бием и пак ще сте в б група
blue bear написа:Абе пичове какьв футбол бе,то дьржава няма! Каква Тича бе ,та кой ви гарантира че след 2 години няма да сте в Б група! Абе слезте на замята бе! Това че играете приличен футбол тази година не ви прави голям отбор! Я си спомнете Етьр,Берое и кой ли не! Кьде са сега бе момчета! Кьде оставяте Ботев и Локо ПД ? Кьде са сега! Я се засрамете малко,че след два три крьга ще се покриете като рапани по дьното!
А кой ти гарантира,че вас вечно ще ви подпират и ще ви коткат??Кой ти гарантира,че няма да изгърмите така яко след 2 години и най-после да влезете в "Б"????Кой ти гарантира,не сте имунизирани разберете го!Вие не сте нищо повече от един посредствен отбор,който като излезе в Европа и НЯМА КОЙ ДА ГО ПОДПИРА,СТАВА ЗА СРАМ!!!!!И ти имаш очи да говориш

Леле ще умра от смях! Знаех ,че варненските мадами са готини и лесни,ама не знаех че Хюмнетата са такива бальци! Как ти се вижда Левски да изпадне бе? Ти да не си ходил на плаж днес? А нали знаеш след Тим какво следва! Беееее група!!!