Стефан Генов утвърден за наставник на "Черно море"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Стефан Генов утвърден за наставник на "Черно море"

Мнениеот MORSKI » 26 окт 2010 16:01

helemong написа:"и затова ЦСКА в момента имат моето браво, че нададоха глас"

ОЧЕВАДНО ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЛУМПЕНИ И КОМПЛЕКСАРИ СЪСИПВАТ ТОЗИ ОТБОР.

ОТНОСНО БОТЕВ ПЛОВДИВ.ДА ДОГОДИНА ЩЕ СА В Б ГРУПА,НО КОГА ЩЕ ВЛЯЗАТ В А ГРУПА И КОГА ЩЕ СТАНАТ ОТНОВО БОТЕВ ПЛОВДИВ??????

СТРАШНО НЕУДАЧНИ ПРИМЕРИ.

Първо пиши с малки букви и второ кое им е неудачното? ТИМ с ресурсите които имат могат да постигнат много въпроса е дали искат! Я кажи ти кога нас отбор от ранга на Монтана ни е бил с 4 гола?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 окт 2010 16:06

varnafen написа:Морски, можеше да ми дадеш пример и със Спартак Варна...

хубаво, че си ходил до Монтана - това някаква индулгенция да псуваш отбора/клуба ли е? Не, нали?

Естествено, че трябва да имамаме позиция. Но доста по мотивирана и смислена от това:

"Докато велизар е треньор, няма да стъпя.."

"сега ще дойда, само за да викам оставка.."

"ако подреди правилния състав, може и да не го псувам..."

Спартаците ги бях забравил, но при тях данеби да беше розова ситуацията и то точно заради собствениците!
Кой ти говори за псуване или т.н? Отговарям на глупсотите които се пишат тук, че едва ли не тези които сме недоволни, че Монтана ни бие с 4 гола, че не играем никакъв футбол, че тревата на Тича прилича на мочурище, че след смяната на един треньор се слага негов помощник за по-евтино- замисляте ли се, че това е още от времето на Ясен Петров? Това са 4 години вече! Видиш ли сме били анти- фенове... Я ......! :arrow: Не обичам да се изтъквам, но аз сигурно имам доста повече гостувания на различни дестинации от повечето писачи в този форум! Винаги съм подкрепял отбора и никога не съм псувал треньори или играчи, дори при 0:4 от Монтана се бъзикахме целия сектор, но да сме ги псували- не.... Ще го подкрепям каквото и да става!
Но това не значи, че съм сляп нямам и намерение да се правя на такъв! Когато нещо не ми харесва го казвам- в момента отбора ни не ми харесва и това не е от вчера! А малоумната политика с треньорите показва слабата заинтересованост на собствениците, които са всичко друго, но не и футболни хора...

Примерите които даваш са така, наистина е тъпа подобна позиция, но всеки има глава на раменете и има правото да подкрепя и негодува както прецени! Тези фенове могат да обвинят пък вас в примиренчество и да ти изкарат доводи, че не си прав! Това не г прави по-малко фенове!

dans1913
Контакти:

Мнениеот dans1913 » 26 окт 2010 21:15

ShooterMan написа:..........................Генов нещо да ни е обидил.......

даже и не разбирате, като ви обиждат.............. да си ходи в пловдив при феновете на локо

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 26 окт 2010 22:32

Батстанчо написа:Нека загърбим Българщината и да подкрепим отбора и да не сме черногледи.Да кажем едно елементарно "Успех" на новият треньор и нека той ни оправдае с добри игри и резултати.Дано догодина покажем по-добър футбол и направим нещо по-съществено, било то в "А" или за Купата!

Само Черно Море!
Успех на Генов!

Това е!!! Прочете го внимателно още веднъж и всички на стадиона и 90 ( + колкото трябва :-) ) минути подкрепа без освирквания, оставки и др. подобни.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 27 окт 2010 00:38

.
Последна промяна от Гочето1913 на 07 май 2013 22:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 27 окт 2010 00:57

Гочето1913 написа:Аз пък смятам, че идеалният избор за треньор на Черно море е Илиан Илиев!

А Марин дали смята така
Варна мрази софия

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 окт 2010 03:40

Във Варна и Коко Динев се сетиха късно, че нямат треньор

"...Ако се бяха сетили по-рано за метода на Радуканов, треньорите на Черно море и Локо (Пд) можеха да оцелеят. На Велизар Попов отдавна му изтече времето на "Тича", кой и защо го държеше на поста, не стана ясно. При цялото ми уважение към Стефан Генов изглежда временен вариант. Да му мислят ТИМ, които не уцелват много с кадровите решения. С тези пари и играчи не би трябвало да излизат от шестицата. Само треньор си нямат. Да им се чуди човек защо се бавят, а не поканят Стефан Грозданов. Човекът познава варненския футбол, с 5 пъти по-малък бюджет държеше Спартак в първата половина на "А" група...."
Ивайло Йолчев

Цитатът е от вестник "Стандарт" от 27.10.2010г. Аз само ще корегирам: "С тези пари и играчи не би трябвало да излизат от тройката"
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 03 ное 2010 13:01

Стефан Генов може да продължи да води Черно море и през пролетния полусезон, информира варненският сайт "Позвънете".

Това ще се случи, ако "моряците" успеят да си вземат последните три двубоя до зимната пауза с Калиакра, Миньор и Берое. При спечелени 9 точки ръководството на варненци ще гласува доверие на пловдивчанина и той ще изкара сезона начело на тима.
В случай на провал обаче, между двата полусезона ще се търси доказан специалист. Генов си спечели време за работа с успеха над Локомотив София през уикенда, който позаздрави разклатеното самочувствие на "моряците" след резила в Монтана.
Самият Генов бе категоричен, че има една единствена цел - да върне Черно море на победния път.
"Дано този успех над Локомотив да ни вдигне и да повишим настроението. Докато ми гласуват доверие, ще работя за доброто на отбора", заяви 56-годишният треньор.
Според него е крайно време "моряците" да започнат да наваксват точките, които изгубиха от началото на сезона.
"В Каварна се играе трудно, но ако действаме освободено, ще си тръгнем с трите точки. Длъжни сме да побеждаваме до края на есенния полусезон, за да се върнем в челото на класирането. Калиакра са новак, но разполагат с опитни футболисти.
Предполагам, че ще се хвърлят здраво, тъй като сме сериозен дразнител за тях. Ние обаче ще гоним единствено и само победата, без да се съобразяваме с противника", коментира Генов.

Двубоят между Калиакра и Черно море е в неделя от 18:00 часа.

Върни се в “Черно море”