varnafen написа:Морски, можеше да ми дадеш пример и със Спартак Варна...
хубаво, че си ходил до Монтана - това някаква индулгенция да псуваш отбора/клуба ли е? Не, нали?
Естествено, че трябва да имамаме позиция. Но доста по мотивирана и смислена от това:
"Докато велизар е треньор, няма да стъпя.."
"сега ще дойда, само за да викам оставка.."
"ако подреди правилния състав, може и да не го псувам..."
Спартаците ги бях забравил, но при тях данеби да беше розова ситуацията и то точно заради собствениците!
Кой ти говори за псуване или т.н? Отговарям на глупсотите които се пишат тук, че едва ли не тези които сме недоволни, че Монтана ни бие с 4 гола, че не играем никакъв футбол, че тревата на Тича прилича на мочурище, че след смяната на един треньор се слага негов помощник за по-евтино- замисляте ли се, че това е още от времето на Ясен Петров? Това са 4 години вече! Видиш ли сме били анти- фенове... Я ......!

Не обичам да се изтъквам, но аз сигурно имам доста повече гостувания на различни дестинации от повечето писачи в този форум! Винаги съм подкрепял отбора и никога не съм псувал треньори или играчи, дори при 0:4 от Монтана се бъзикахме целия сектор, но да сме ги псували- не.... Ще го подкрепям каквото и да става!
Но това не значи, че съм сляп нямам и намерение да се правя на такъв! Когато нещо не ми харесва го казвам- в момента отбора ни не ми харесва и това не е от вчера! А малоумната политика с треньорите показва слабата заинтересованост на собствениците, които са всичко друго, но не и футболни хора...
Примерите които даваш са така, наистина е тъпа подобна позиция, но всеки има глава на раменете и има правото да подкрепя и негодува както прецени! Тези фенове могат да обвинят пък вас в примиренчество и да ти изкарат доводи, че не си прав! Това не г прави по-малко фенове!