ShooterMan написа:Гарфилд,много добре знаеш какво мислех за Стефан Генов.Изобщо за т.нар. помощници.Но казах-да му дадем кредит на доверие на човека,вчера имаше чудесна подкрепа от цялата публика и се видяха и други интересни неща.Например положението на Писаров дойде в първите минути,нали?откъде тръгна?Сашето от Зарата в началото на мача в свой стил хукна на прави голове,през зоната му нахлу Асамоа и последва това положение,нещо което преживавяхме по 20 пъти на мачовете при Велизар.Но видях само как Генов скокна от пейката,където другия сладко сладко спинкаше,размаха ръце,почна да псува,да ругае и повече Сашето не хукна нито веднъж като щурак.Приложи си бързината и повратливостта в зоната си и Асамоа угасна като трабанче на баир.Последните минути Асамоа отиде на другия фланг срещу Тиаго от безпомощност,напълно обезличен и надигран от Сашето,но и от инструкциите на Генов.Ей това като видях се накефих,видях,че има адекватност и пускането на Румен Николов беше срещу бека им,който е атакуващ и Румбата го разчекна целия,абсолютно го развинти и защо Румен го прати там Генов,а не отдясно?Ами центрирането на Тиаго при гола беше точно от там,от зоната на това бекче и Чечо на пейката го усети,че е халтав отзад и веднага му трясна до края екзсплозивно крило да му вземе здравето
.Видях РЕШЕНИЯ,видях адекватност от пейката и това ме накефи много.Останалото е малко ентусиазъм,малко сърце и поне тук на Тича бием 100%.Остава да затвърдим успеха в Каварна
Да,знам за мнението ти относно Чечо,какво мислеше за него.Винаги съм мислел,че всеки треньор трябва да има кредит на доверие.Друг е въпроса ,че Велизар го опропасти и аз се отказах да ходя на Тича.Ти беше на обратното мнение,но то си е твое и го излагаше културно във форума.Както и да е,отделих се от темата.Но още преди 3 или 4 кръга,казах,че и Стефан Генов да стане,ще е по-добре от Велизар.Чечо ми е правил добро впечатление и тъй като вчера бях възпрепятстван да ида на Тича,(гледах го по ТВ)като ти чета мненията,виждам че Генов добре се е справил вчера и е водил мача от скамейката,с мисъл и желание.А не е спинкал сладко сладко.