Ще се задържи ли Черно Море в тройката???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

zidan

Re: Ще се задържи ли Черно Море в тройката???

Мнениеот zidan » 10 мар 2009 00:47

smash_the_reds написа:И така да се върнем на темата..........
Ще се радвам да играете в УЕФА-Варна ми е близо.Но недейте да играете в София-там няма как точно вас да ви гледам ;)

почна сега да се мазниш не ти прави чест говориш за 5-то място много даже щяло да ни бъде, пускаш поздрав към феновете ни с няквко гейско клипче и накрая аз съм се бил държал като малко пуберче.искаш ли и аз да почна като теб и какво ти стана любим толкова нашия форум

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 10 мар 2009 00:50

zidan написа:
Ще се радвам да играете в УЕФА-Варна ми е близо.Но недейте да играете в София-там няма как точно вас да ви гледам ;)

почна сега да се мазниш, не ти прави чест говориш за 5-то място много даже щяло да ни бъде, пускаш поздрав към феновете ни с няквко гейско клипче и накрая аз съм се бил държал като малко пуберче, искаш ли и аз да почна като теб и какво ти стана любим толкова нашия форум

Абе откъде толкова злоба в теб на тази възраст?????
Кога съм се мазнел?
Защо не търсиш никога вината в теб за каквото и да е,зидане?
Изображение Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 мар 2009 00:51

По ip ли искаш бан??????Стига си се занимавал със Смаша,въпросния клип отдавна го няма,още повече,че не вярвам да го е направил с лошо чувство.За разлика от теб,с него може да се говои цивилизовано.Когато пише глупости,или обижда без да иска,го предупреждавм и той спира.Ти обаче си уникум.......

zidan

Мнениеот zidan » 10 мар 2009 00:56

MORSKI написа:По ip ли искаш бан??????Стига си се занимавал със Смаша,въпросния клип отдавна го няма,още повече,че не вярвам да го е направил с лошо чувство.За разлика от теб,с него може да се говои цивилизовано.Когато пише глупости,или обижда без да иска,го предупреждавм и той спира.Ти обаче си уникум.......

Аз си пиша за неговия отбор и изведнъж почна да ми пуска анкети и да пише някакви глупости към мен, после ме изнерви и аз почнах с обидите за това, нищо лично нямам към никой от този форум казвал съм го вече

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 10 мар 2009 00:56

zidan написа:

почна сега да се мазниш не ти прави чест говориш за 5-то място много даже щяло да ни бъде, пускаш поздрав към феновете ни с няквко гейско клипче и накрая аз съм се бил държал като малко пуберче.искаш ли и аз да почна като теб и какво ти стана любим толкова нашия форум

не е ли тигър а,как дебне от засада,еииии навсякаде е,за него затворени врати не съществуват. :D :D :D
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 10 мар 2009 00:59

zidan написа:
MORSKI написа:По ip ли искаш бан??????Стига си се занимавал със Смаша,въпросния клип отдавна го няма,още повече,че не вярвам да го е направил с лошо чувство.За разлика от теб,с него може да се говои цивилизовано.Когато пише глупости,или обижда без да иска,го предупреждавм и той спира.Ти обаче си уникум.......

Аз си пиша за неговия отбор и изведнъж почна да ми пуска анкети и да пише някакви глупости към мен, после ме изнерви и аз почнах с обидите за това, нищо лично нямам към никой от този форум казвал съм го вече

Не е така!!!Не искам да споря с теб.Дори поисках услуга от теб, а ти пак не го разбра.Не мога да те възпитавам и все си мисля,че може да се говори с теб нормално(щом ти обръщам толкова внимание),но положи някакви усилия и ти!
Изображение Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 мар 2009 01:03

не е ли тигър а,как дебне от засада,еииии навсякаде е,за него затворени врати не съществуват. :D :D :D

[offtopic]Маймунка мръсна е той :lol: Както се казваше в едно предаване 8-) Избяга от бана по ип...Засега.[/offtopic]

zidan

Мнениеот zidan » 10 мар 2009 01:03

smash_the_reds написа:
zidan написа:

Не е така!!!Не искам да споря с теб.Дори поисках услуга от теб, а ти пак не го разбра.Не мога да те възпитавам и все си мисля,че може да се говори с теб нормално(щом ти обръщам толкова внимание),но положи някакви усилия и ти!

за нищо не съм ти виновен, още не разбрах от къде почна злобата ти днес и да се стига да псувни, като кажа нещо срещу твоя отбор не може

zidan

Мнениеот zidan » 10 мар 2009 01:04

MORSKI написа:

[offtopic]Маймунка мръсна е той :lol: Както се казваше в едно предаване 8-) Избяга от бана по ип...Засега.[/offtopic]

е и, без това не съм в нас

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 10 мар 2009 01:08

за нищо не съм ти виновен, още не разбрах от къде почна злобата ти днес и да се стига да псувни, като кажа нещо срещу твоя отбор не може

НЯМА злоба,разбери го-няма!!!Сам си и нилой друг на казва това-като съм левскар защо да мразя Ч.море -точно Варна.Като си пиша всеки ден във форумите на други отбори -ЛокоПД,Ботев,Славия някой казва ли,че ги мразя-дори и тук.Само ти си-защо???
Изображение Изображение

Върни се в “Черно море”