Е аз ще се отклоня малко от линията на коментарите до момента. За първото полувреме бих дал добра оценка на играта, скорост, мисъл, пас, фантазия бяха на шест, но точни удари нъц. За дузпата по-скоро съм склонен да кажа, че нямаше, за разлика от положението минути преди това срещу Миро, както написа и GreenMile, дузпа с червен, но това не е важно. За пореден път не можем да реализираме положенията си, а не бяха едно и две и ако в домакинството срещу Пирин се справихме не виждам как с тази игра ще се справим с Вихрен в Сандански, особенно ако играят като днес срещу Левски. Второто полувреме обаче, аз лично, видях точно това от което се опасявах - отбора няма физическо подготовка. Ще си позволя да изкажа личното си мнение, че решението да не излезем от Варна по време на подготовката е голяма грешка /гледах Локо-Сливен и Левски-Вихрен по ТВ и ми направи впечатление много добрата физическа подготовка и на четирите отбори/. Очевидно беше, че по-голямата част от играчите, буквално, си изплюха дробовете след 60-та минута. Пролича си и че не е работено особено върху статичните положения, едно и също центриране към далечната греда и къси ъглови. По принцип не е лошо като идея, но очевидно е работено по-скоро върху подаването отколкото върху вкарването. Колкото до новите, Кулибали влезе колебливо в мача и първото полувреме имаше доста несигурни отигравания, но второто влезе в час и особено ме очарова като застигна оня бързак от Пирин с №7 при контрата. Каката очевидно ще му е необходима време за да свикне отбора с него, пролича си, че още не са свикнали да играят с него и не го търсят в атака. Похвално е обаче желанието му за игра, не се притеснява да се връща назад и да отнема топката, опитва се да играе комбинативно, но ще трябва време. Неприятно впечатление ми направиха множеството центрирания вместо да движим топката по тревата където ни е и силата. Приятно съм изненадан и от Дани Георгиев който не се показа в типичната си доскоро роля на мърда, движеше топката бързо и без да я задържа излишно.
Дано някой не ми се разсърди на разсъжденията, вярвам че съвсем скоро отбора ще влезе във форма и ще мачкаме всеки мач!
Черно Море-Пирин
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море-Пирин
Дузпата за мен си беше 100%-ва, но всеки сам да преценява:
http://www.vbox7.com/play:5259b609
Съгласен съм с ozzy, за това, че сме далече от най-доброто което показахме през есента. Тепърва отборът трябва да показва по-добри, и по-добри игри.
http://www.vbox7.com/play:5259b609
Съгласен съм с ozzy, за това, че сме далече от най-доброто което показахме през есента. Тепърва отборът трябва да показва по-добри, и по-добри игри.
ozzy е прав,но мисля че отборът ще влиза постепенно във форма.Айде моряци,с малки стъпки към големия триумф през юни.
По традиция Морето влиза малко трудно в първенството и първите два-три кръга са малко тежки,но после започваме да мачкаме.Дано не се издъним през време на тези няколко мача!А дузпа имаше на 100%!Но преди това имаше друга още по!!!Даже и за червен картон!Сам срещу вратаря,последния едва го настига и кръц-опит за изрязване на левия крак на Миро!Съдията-ни лук ял,ни лук мирисал!Михтарски про това положение беше като залепнал на пейката.Не си позволи даже да диша,че съдията да не размисли.А после след мача,отвори голямата уста!А бе Петьо,Черно море да не е ЦЕЦКА бе!Чуден човек. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!