Ще се задържи ли Черно Море в тройката???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Ще се задържи ли Черно Море в тройката???

Мнениеот smash_the_reds » 09 мар 2009 22:17

MORSKI написа:
Това за тази есен важи ли за ЕКТ-финалиста да не взема участие в ЕКТ?

Да,от новия сезон ще се казва Лига Европа и само победителите в нациоанлните купи игратя,финалситите..... :lol: Така,че и 4 да сме в кюпа сме ;)

Мислех че за тази календарна година не важи,а е от другата :(
Изображение Изображение

eurofootball
Контакти:

Мнениеот eurofootball » 09 мар 2009 22:18

MORSKI написа:
Това за тази есен важи ли за ЕКТ-финалиста да не взема участие в ЕКТ?

Да,от новия сезон ще се казва Лига Европа и само победителите в нациоанлните купи игратя,финалситите..... :lol: Така,че и 4 да сме в кюпа сме ;)

А втория в класирането ако не се лъжа влиза директно в групите, докато 3-я май само 1 кръг трябва да мине, не знам дали беше точно така, но май го четох може и да не е вярно все пак

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 мар 2009 22:20

А втория в класирането ако не се лъжа влиза директно в групите, докато 3-я май само 1 кръг трябва да мине, не знам дали беше точно така, но май го четох може и да не е вярно все пак

Бъркаш,не е вярно това.Всички си игратя от предварителните кръгове,просто вторият и пропуска първите 2 предварителни май,а отива в новият трети рпедварителен,или нещо от този сорт беше. Но е далеч от групите :lol:
Иначе Смаш,зашо така плачеш,че го въвеждат,данеби да искаше да не участваме :o :?

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 09 мар 2009 22:25

Иначе Смаш,зашо така плачеш,че го въвеждат,данеби да искаше да не участваме

Не ,нямам нищо против Черно море.Но ако не беше така ,при варианта ,който ти казах,представи си как ще се объркат тънките сметки на някои...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 09 мар 2009 22:27

Ако литекс играят так със сигурност Черно море са 3-ти. а ина ме н ми се иска те да участват в Лига европа защото са доста симпатичен отбор. Имате доста шансове за 3-то място. Успех!!!!!!!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 09 мар 2009 22:27

При наличие на отбор,като Литекс със сигурност! :lol:
Варна си е Варна,град с традиций! ;)

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 09 мар 2009 22:36

Дано да успеем да задържим 3-то място.Само че трябва да си подобрим играта,че вчера хич не ми се понрави.Иначе прави впечатление че като цяло силите доста се изравниха в А група и изненади тепърва ще стават.А и 1-то място не е далече.Гостуват ни претендентите за титлата и с добра игра и мощна подкрепа можем и повече 8-)

САМО ТИЧА
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

CMVN
Контакти:

Мнениеот CMVN » 09 мар 2009 22:40

smash_the_reds написа:

Не ,нямам нищо против Черно море.Но ако не беше така ,при варианта ,който ти казах,представи си как ще се объркат тънките сметки на някои...

например вашите :mrgreen:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 09 мар 2009 22:42

CMVN написа:
smash_the_reds написа:

например вашите :mrgreen:

Глупости-ний отвсякъде сме сигурни(за предварителните кръгове ;) ),казвал съм ти 100 пъти-не се изсилвал,моля!
Изображение Изображение

CMVN
Контакти:

Мнениеот CMVN » 09 мар 2009 22:42

BS1913 написа:Дано да успеем да задържим 3-то място.Само че трябва да си подобрим играта,че вчера хич не ми се понрави.Иначе прави впечатление че като цяло силите доста се изравниха в А група и изненади тепърва ще стават.А и 1-то място не е далече.Гостуват ни претендентите за титлата и с добра игра и мощна подкрепа можем и повече 8-)

САМО ТИЧА

а ти какво искаш всеки ден да бием с 5:0 ли, в началото на мача ги скъсахме 30 мин не можаха да излязат от наказателното си поле, след гоал се успокоихме и заиграхме на сигурно, не вкарахме втория гол бърз, макафр че имахме още няколко чисти положения и последните минути по-важно беше да запазим преднината отколкото да рискуваме

Върни се в “Черно море”