Ще се задържи ли Черно Море в тройката???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Ще се задържи ли Черно Море в тройката???

Мнениеот smash_the_reds » 09 мар 2009 22:04

MORSKI написа:
smash_the_reds написа:Според мен няма да могат да се задържат-ще завършат пети.Но това не е трагедия тъй-като дори четвъртия няма да играе в УЕФА,ок?

Не си прав,ако Литекс я вземат,както най-вероятно ще стане(сещате се защо предполагам :D ),то ние даже и 4 се класираме ;) Пък и вие да сте,пак се класираме ;)

Въпрос към Морския-какво ще стане ,ако спечелим дубъл,на финала за купата играем с Пирин или Миньор и вие свършите :D четвърти?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 09 мар 2009 22:05

Зависи от жребия ако се паднат Левски срещу Литекс тогава ще играе Пирин или Миньор в УЕФА колкото и смешно да е, правилника си е такъв, макар и да е нелогично 4-я в класирането да не играе за сметка на два отбора борещи се да не изпаднат, но това мен не ме притеснява, защото съм 99% сигурен, че Черно море ще е поне 3-ти в класирането

Браво!!!За това те харесвам aaaz-ve :!:
Изображение Изображение

eurofootball
Контакти:

Мнениеот eurofootball » 09 мар 2009 22:07

smash_the_reds написа:
MORSKI написа:
smash_the_reds написа:Според мен няма да могат да се задържат-ще завършат пети.Но това не е трагедия тъй-като дори четвъртия няма да играе в УЕФА,ок?

Не си прав,ако Литекс я вземат,както най-вероятно ще стане(сещате се защо предполагам :D ),то ние даже и 4 се класираме ;) Пък и вие да сте,пак се класираме ;)

Въпрос към Морския-какво ще стане ,ако спечелим дубъл,на финала за купата играем с Пирин или Миньор и вие свършите :D четвърти?

Аз ще ти отговоря -отнемат лиценза на ЦСКА :mrgreen:

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 09 мар 2009 22:08

Ще им е трудно на Черно Море ... или Литекс или Черно Море ще е на третото място , ЦСКА и Левски първи и втори или обратното ... ще гледаме ;) Очаквам втория полусезон да е интригуващ :D

Лично мое мнение :!:
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 мар 2009 22:08

Миньор,ако паднат от вас,нищо....Същата работа е и с Пирин.
От следващата година в Лига Европа,финалистите за купите не играят,тоест Миньор или Пирин трябва да вземат купата!!Не вярвам това да стане :lol: Разбра ли ми мисълта сега ;)

eurofootball
Контакти:

Мнениеот eurofootball » 09 мар 2009 22:10

MORSKI написа:

От следващата година в Лига Европа,финалистите за купите не играят,тоест Миньор или Пирин трябва да вземат купата!!Не вярвам това да стане :lol: Разбра ли ми мисълта сега ;)

Да прав си, дори Платини искаше да отнеме и квотата на носителя на Купата на България да играе в УЕФА или с новото име Лига Европа, но май засега си остава

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 09 мар 2009 22:12

eurofootball написа:
MORSKI написа:

Да прав си, дори Платини искаше да отнеме и квотата на носителя на Купата на България да играе в УЕФА или с новото име Лига Европа, но май засега си остава

Това за тази есен важи ли за ЕКТ-финалиста да не взема участие в ЕКТ?
Изображение Изображение

eurofootball
Контакти:

Мнениеот eurofootball » 09 мар 2009 22:12

ЦСКА няма да получи лиценз спокойно не се карайте за всички ще има шоколади и 5-я ще играе в Европа :lol:

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 09 мар 2009 22:13

Пожелавам от сърце на Черно Море да завърши сезона на едно от първите три места. Иска ми се това да е подплатено с добра игра, раздаване и качествен футбол. Важно е, преди всичко, отбора да се развива. Останалото ще дойде с времето.

^^^ САМО ТИЧА ^^^

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 мар 2009 22:14

Това за тази есен важи ли за ЕКТ-финалиста да не взема участие в ЕКТ?

Да,от новия сезон ще се казва Лига Европа и само победителите в нациоанлните купи игратя,финалситите..... :lol: Така,че и 4 да сме в кюпа сме ;)

Върни се в “Черно море”