Мнениеот ShooterMan » 26 окт 2010 00:12
Ратников и пиян е 5 пъти по-добър от Адемар,Даниел Г. и Марадончо,които Велизар Попов се скъсваше да налага,а бяха най,ама наистина най-слабите на терена в почти всеки мач,като към тях прибавял и други от неговите несменяеми титуляри,пак докарани от него-Божилов и Сашо.А защо не и Тиаго,той също нищо не играе там на бека и е дупка,ни напред,ни назад,еми като е тъй-на пейката.Сума ти грешки,всеки мач дупки-но титуляри!А Капитанов - усурнайси гола,национал на България,най-големия талант в цяла България при юноши ст.възраст - ееееее,той дори и в групата няма да попада заради онези некъдърници.А Ратников,той пиян,дрогиран,махмурлия...като хване топката и прави чудеса!Не знам кой къде го е будил,къде не се бил явил,знам само,че колкото и контроли да гледам това момченце ги прави луууууди!Контроли,с мъжете,там е класи над Жоро Илиев примерно и Дани Г,Юруков,просто блести-дава почти всички асистенции,бележи голове,прави цялата игра.На една от последните контроли мисля с Балчик едното полувреме той го даваше плеймейкър,другото Жоро Илиев,няма да говорим за ралзиката в качеството,просто защото Ратника е точно плеймейкър,а Жоро не е плеймейкър,но Велизар си го беше решил - лидерите,лидерите,лидерите,да,но Юруков не е в добра форма,а Дани Г и Адемар никога,ама никога не са били лидери,Дани Г беше смъртна резерва на Кривия и Борносуза,Димов,при отборът-медалист този "лидер" беше на терена само в контролите.Стефан Генов трябва да промени това,длъжен е,длъжен е да използва Ратников ако иска Черно Море да побеждава,а не да тъне в безидейност и в безпомощността си да ми прави плеймейкъри Жоро Илиев,като лишава предните ни линии от най-класния ни изпълнител там,където Божилов сам е обречен да става смешен,Марадончо не се е адаптирал,а Юруков изобщо е е във форма.Това е,
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.