filev написа:batty написа:Няма смисъл да се избързва и да се назначава веднага треньо с който да се работи с перспектива. В рамките на 3 дни няма как да се вземе разумно решение. Този бива. Сезона е така или иначе в канала. Нито ще вземем шампионата, нито ще се класираме за турнирите. Докато шефовете лапат сланина и се наливат с вино по време на християнските празнувания по коледа, все ще им хрумне някоя добра идея за пролетния дял.
Не се косете моряци. Слагайте киселото зеле, наточете ножа, нахранете прасето и наздраве и успех на отбора!
Велизар им даде мноооого поводи да го махнат и надали тази смяна им идва като гръм от ясно небе.Едно нормално ръководство вече трябва да има поне два варианта за треньор и от 30та мин. на мача с Монтана да води преговори с някой от тях.А моето лично мнение съм го казал много пъти(тези преговори трябваше да се водят още преди началото на подготовката за новия сезон).Сега като изтървем и купата след 0-2 с Депортиво Лисичери вече няма да има нужда и зимата да се сменя треньора.Моето мнение е,че точно сега е момента за класен наставник,за да може той да си прецени с какво разполага,кой да остане,за къде да се търсят нови играчи и как да си направи подготовката.За да няма после оправдания като в ЦСКА:те не могат да ходят,аз така ги заварих,ако аз си бях направил подготовка щяхме да сме шампиони или аз не бих взел тези футболисти и за домакини на отбора,заварих калпава селекция и разни други подобни простотии.
ама ти смяташ че ще гоним купата ли......всички искаме да я вземем ама ТИМ НЕ ИСКАТ не разбрахте ли