Стефан Генов утвърден за наставник на "Черно море"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Re: Стефан Генов утвърден за наставник на "Черно море"

Мнениеот moras70 » 25 окт 2010 20:02

filev написа:
batty написа:Няма смисъл да се избързва и да се назначава веднага треньо с който да се работи с перспектива. В рамките на 3 дни няма как да се вземе разумно решение. Този бива. Сезона е така или иначе в канала. Нито ще вземем шампионата, нито ще се класираме за турнирите. Докато шефовете лапат сланина и се наливат с вино по време на християнските празнувания по коледа, все ще им хрумне някоя добра идея за пролетния дял.

Не се косете моряци. Слагайте киселото зеле, наточете ножа, нахранете прасето и наздраве и успех на отбора!

Велизар им даде мноооого поводи да го махнат и надали тази смяна им идва като гръм от ясно небе.Едно нормално ръководство вече трябва да има поне два варианта за треньор и от 30та мин. на мача с Монтана да води преговори с някой от тях.А моето лично мнение съм го казал много пъти(тези преговори трябваше да се водят още преди началото на подготовката за новия сезон).Сега като изтървем и купата след 0-2 с Депортиво Лисичери вече няма да има нужда и зимата да се сменя треньора.Моето мнение е,че точно сега е момента за класен наставник,за да може той да си прецени с какво разполага,кой да остане,за къде да се търсят нови играчи и как да си направи подготовката.За да няма после оправдания като в ЦСКА:те не могат да ходят,аз така ги заварих,ако аз си бях направил подготовка щяхме да сме шампиони или аз не бих взел тези футболисти и за домакини на отбора,заварих калпава селекция и разни други подобни простотии.

ама ти смяташ че ще гоним купата ли......всички искаме да я вземем ама ТИМ НЕ ИСКАТ не разбрахте ли
Варна мрази софия

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 окт 2010 20:31

filev написа:
batty написа:Няма смисъл да се избързва и да се назначава веднага треньо с който да се работи с перспектива. В рамките на 3 дни няма как да се вземе разумно решение. Този бива. Сезона е така или иначе в канала. Нито ще вземем шампионата, нито ще се класираме за турнирите. Докато шефовете лапат сланина и се наливат с вино по време на християнските празнувания по коледа, все ще им хрумне някоя добра идея за пролетния дял.

Не се косете моряци. Слагайте киселото зеле, наточете ножа, нахранете прасето и наздраве и успех на отбора!

Велизар им даде мноооого поводи да го махнат и надали тази смяна им идва като гръм от ясно небе.Едно нормално ръководство вече трябва да има поне два варианта за треньор и от 30та мин. на мача с Монтана да води преговори с някой от тях.А моето лично мнение съм го казал много пъти(тези преговори трябваше да се водят още преди началото на подготовката за новия сезон).Сега като изтървем и купата след 0-2 с Депортиво Лисичери вече няма да има нужда и зимата да се сменя треньора.Моето мнение е,че точно сега е момента за класен наставник,за да може той да си прецени с какво разполага,кой да остане,за къде да се търсят нови играчи и как да си направи подготовката.За да няма после оправдания като в ЦСКА:те не могат да ходят,аз така ги заварих,ако аз си бях направил подготовка щяхме да сме шампиони или аз не бих взел тези футболисти и за домакини на отбора,заварих калпава селекция и разни други подобни простотии.

Абсолютно си прав! Ако това ръководство има намерение да вдига отбора, сега му е времето да назначи свестен старши треньор. Всичко останало е "измиване на ръце". Всичко останало е ГАВРА СЪС СИМПАТИЗАНТИТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ!!! Какво смятат тия - да тръгнем на варианта ЦСКА или Ботев Пл. ли? Аз мисля, че тези мушмороци са длъжни да се съобразят с феновете на отбора! Те какво си мислят - че могат да водят отбор без фенове? Няма такъв филм.
Като казвам да се съобразят с феновете разбира се нямам предвид да бъде назначен сър Алекс. Ние, феновете не сме израсли с последния дъжд и не смятам, че нашите предложения ще бъдат нереални.

Пак казвам: това решение на ръководството на футболен клуб Черно море е гавра и блудство с хилядите фенове и играчи на отбора!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 25 окт 2010 20:37

Успех му пожелавам на Стефан Генов и да се стяга самия той,а и футболистите,защото сигурно му е пределно ясно как няма да имат търпение някои фенове да му "сипят по едно" :).Ще се радвам,ако опровергае всички скептици включително и мен.Успех!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 окт 2010 20:46

Знаете позициите ми относно помощниците и Генов.Но човекът вече е треньор и като такъв заслужава и ще получи моята подкрепа,както е било и с всеки треньор.Всички трябва да му я дадем.Има нелоша визитка,докато Йешич и Стойчо се борят да не изпаднат там по Арабиите,Генов е ставал шампион.Ако наложи атакуващия и техничен стил който искаме,ако наложи нашите таланти мисля,че няма да има недоволни.И първо-да изхвърли протежетата на Велизар,които не само нямат класа,ами и дърпат отбора надолу.Задължително налагане на Ратников(ако ще и пиян е 5 пъти повече футболист от Дани Г или Адемар),Тошко Колев,Николов,Капитанов и Янчо Андреев на десния бек.Останалото ще почака зимната пауза.Чака ни купа,не е време за глупави протести,а да спасим шанса на сезона-2-та мача за Купата,ще анализираме зимата декмври.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

mokana
Контакти:

Мнениеот mokana » 25 окт 2010 21:01

Ще съсипят отбора тия кавали.Общината е бедна и вече не могат да цуцат бандитите долни и сега си го изкарват на отбора.Абдикацията е пълна.Аз изкам да ги питам колко могат да изядът на ден,колко корема имат,в колко къщи едновремено могат да спят,можете ли да карате едновремено 20 коли за каде трупате господа.Там кадето отиват всички нищо няма да занесете.Не е ли по добре да оставите трайна диря в тоя клуб и град-полужителна разбира се?Преди месец бях в Сливен ,каква база е направил Лечков ум да ви заиде.Нима града е по богат или по голям от Варна?Просто алчноста при нас е безгранична дано се затъкните господа бандити.А можеше да ви боготворим като в Ловеч, Бургас,Сливен...охххххх не ми се пише вече,но болката е голяма периспективата не е добра и това е ясно на всеки които не е късоглед

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 окт 2010 22:04

mokana написа:Ще съсипят отбора тия кавали.Общината е бедна и вече не могат да цуцат бандитите долни и сега си го изкарват на отбора.Абдикацията е пълна.Аз изкам да ги питам колко могат да изядът на ден,колко корема имат,в колко къщи едновремено могат да спят,можете ли да карате едновремено 20 коли за каде трупате господа.Там кадето отиват всички нищо няма да занесете.Не е ли по добре да оставите трайна диря в тоя клуб и град-полужителна разбира се?Преди месец бях в Сливен ,каква база е направил Лечков ум да ви заиде.Нима града е по богат или по голям от Варна?Просто алчноста при нас е безгранична дано се затъкните господа бандити.А можеше да ви боготворим като в Ловеч, Бургас,Сливен...охххххх не ми се пише вече,но болката е голяма периспективата не е добра и това е ясно на всеки които не е късоглед

+1 000 000 000 000 000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 25 окт 2010 22:06

mokana написа:Ще съсипят отбора тия кавали.Общината е бедна и вече не могат да цуцат бандитите долни и сега си го изкарват на отбора.Абдикацията е пълна.Аз изкам да ги питам колко могат да изядът на ден,колко корема имат,в колко къщи едновремено могат да спят,можете ли да карате едновремено 20 коли за каде трупате господа.Там кадето отиват всички нищо няма да занесете.Не е ли по добре да оставите трайна диря в тоя клуб и град-полужителна разбира се?Преди месец бях в Сливен ,каква база е направил Лечков ум да ви заиде.Нима града е по богат или по голям от Варна?Просто алчноста при нас е безгранична дано се затъкните господа бандити.А можеше да ви боготворим като в Ловеч, Бургас,Сливен...охххххх не ми се пише вече,но болката е голяма периспективата не е добра и това е ясно на всеки които не е късоглед

И от мене + 10000000000000000000000000000000000000000000000!!!!! :!: :!:

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 25 окт 2010 23:40

Много ми е смешно, как в този форум има хора, които са убедени че някой в клуба им е длъжен едва ли не. Щели да помислят, дали да му дадат шанс...ако извади правилния състав....съвсем на сериозно се взехте!

Всеки фен има точно три задачи на Тича - да подкрепя отбора, да се види с приятели и да подкрепя отбора...всичко друго е напълно ненужно.

Каква е мотивацията сега - да псуваш треньора, да псуваш Божилов и Сашко, да псуваш някой от противниковия отбор, който си виждал по канал 3 или в меридиан мач и му знаеш името.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 окт 2010 23:55

Аз подкрепям последното мнение.Ние си казахме какво мислим,но това напълно не корепсондира със селски изцепки в събота като псуване на Стефан Генов.Физкултурник или не,човекът не е виновен с нищо и не заслужава подобно посрещане в 1-вия си мач пред собствена публика.Ако има дюдюкания и Черно Море загуби или не спечели аз лично ще обвиня хората които подвикват и създават тягостната обстановка.Сега ви казах,не е момента за смехотворни бойкотчета,сега е време на мобилизация,да избутаме сезона на мускули ако трябва и кръв да плюем.Ако ще и 2 точни паса да си дават просто не е момента за каквито и да е било повече сътресения.Обикновено при нов треньор има мобилизация,обикновено и след тежка загуба се търси реваншизъм,а и играем във Варна.Все предпоставки да вдигнем глава,а някои искат сами да се провалим дефакто от простотия.И освен това много места говорят,че от зимата ще се върне Илиан,още преди Велизар да го изгонят....еми какво да правят до зимата,освен да сложат Стефан Генов?При всички положения от наличните помощници той е с най-големи възможности и тук не искам да чувам Венци,Марата,Венци повече от деца не е тренирал,а Марата е първо мек,второ вече е бил треньор и се провали,остава и да го попсуват сега,че съвсем да се омажем.Реалната преценка е,че ако са говорили с Илиан,както се чува това е единствения вариант.На Илиан договора с Берое изтича края на полусезона и съм почти убеден вече,че той е човекът който ще изведе моряците пролетта.А до тогава тези 4 мача в А група и 2-та за Купата - колкото ще ги играят футболистите,толкова ще ги играем и ние.От нас зависи,не вярвам те да искат да се провалят и да изгубят последните си шансове за Европа.Нужна е победа в събота,за да се окопитим и домакинска обстановка в Каварна - и двете можем да го направим ние.В името на Черно Море трябва да си преглътнем егото в момента.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 26 окт 2010 00:05

ShooterMan написа:Аз подкрепям последното мнение.Ние си казахме какво мислим,но това напълно не корепсондира със селски изцепки в събота като псуване на Стефан Генов.Физкултурник или не,човекът не е виновен с нищо и не заслужава подобно посрещане в 1-вия си мач пред собствена публика.Ако има дюдюкания и Черно Море загуби или не спечели аз лично ще обвиня хората които подвикват и създават тягостната обстановка.Сега ви казах,не е момента за смехотворни бойкотчета,сега е време на мобилизация,да избутаме сезона на мускули ако трябва и кръв да плюем.Ако ще и 2 точни паса да си дават просто не е момента за каквито и да е било повече сътресения.Обикновено при нов треньор има мобилизация,обикновено и след тежка загуба се търси реваншизъм,а и играем във Варна.Все предпоставки да вдигнем глава,а някои искат сами да се провалим дефакто от простотия.И освен това много места говорят,че от зимата ще се върне Илиан,още преди Велизар да го изгонят....еми какво да правят до зимата,освен да сложат Стефан Генов?При всички положения от наличните помощници той е с най-големи възможности и тук не искам да чувам Венци,Марата,Венци повече от деца не е тренирал,а Марата е първо мек,второ вече е бил треньор и се провали,остава и да го попсуват сега,че съвсем да се омажем.Реалната преценка е,че ако са говорили с Илиан,както се чува това е единствения вариант.На Илиан договора с Берое изтича края на полусезона и съм почти убеден вече,че той е човекът който ще изведе моряците пролетта.А до тогава тези 4 мача в А група и 2-та за Купата - колкото ще ги играят футболистите,толкова ще ги играем и ние.От нас зависи,не вярвам те да искат да се провалят и да изгубят последните си шансове за Европа.Нужна е победа в събота,за да се окопитим и домакинска обстановка в Каварна - и двете можем да го направим ние.В името на Черно Море трябва да си преглътнем егото в момента.

когато тренер напусне заради лоши резултати помощника му ли го сменя на запад.......не трябва ли да е съпричастен и тои да си подаде оставката...това само в БГ го има
Варна мрази софия

Върни се в “Черно море”