Схемата трябва да е 4-4-2
Какво пощуряхте с 3ма в защита???
Имаме допуснати голове колкото половината изпадащи отбори, а на гол тумбак-чифте пищови ще слагаме???
Забравете времената, когато имахме най-яката защита
Сега имаме Сашко-Малкия, който за мен е в лоша форма/евала за гола/ , но просто момчето трябва малко да се притесни за титулярното място.Имаме и Танко, който също страда от този синдром на вечния титуляр и доста често играе рисково/само помислете с нормален съдия как щеше да ни докара 2 дузпи/, имаме и Тиаго, който не се е доказал изобщо и по-скоро е докаран по схемата позната ни с Адемар и Ели -Бег, който след 3 месеца се оказва крило или халф?!?Сашко-Шерифа не го коментирам, това момче е за Национала и за някой много голям отбор, просто ми прави удоволствие да го виждам как смила противниковите нападатели.Какво се получава от всичко това-слаба ни е защитата, защото не можете да ме убедите , че приемрно допускаме голове заради халфове и нападатели, при положение, че Дани Димов играе супер пред защитниците, а Велизар налага винаги дефанзивна схема на игра!Колкото и смешно да ви звучи искам да се върне Мишо Лазаров, за да си заздравим малко защитата!!!Айде сега ме наплюйте заради това!!!