Докога ще се излага Морето?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Докога ще се излага Морето?

Мнениеот Sole » 04 окт 2010 15:20

Green Beast написа:
Sole написа:от MORSKI на 03 Окт 2010 14:20 А за нас никаква дузпа- Жоро Илиев се забави прекалено и шпагата беше чист!
Става въпрос за спъването на Сашко в нак.поле,а не последващото с Жоро Илиев.

При ситуацията със Сашко нямаше дузпа.Защитника игра с топката и нашия се натресе на крака му съвсем умишлено.Мисля че беше за картон даже.Това момче ни провали и в този мач.В изключително лошо състояние е. :twisted:

Я се сети за тази ситуация,където Бачев по същия начин подложи крак,както сега подложиха срещу Сашко,но свириха дузпа тогава за Локото :
3 кръг / 24 август 2009г. Локо Пд-Ч.море 1:0
14' Даксон е зад топката, стреля в долния десен ъгъл, топката минава под плонжа на Пиргов и влиза за 1:0 в полза на домакините
13' Дузпа за Локо Пд, след като Радо Бачев спъна в наказателното поле Даксон

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 04 окт 2010 17:43

Не ме интересуват авантите срещу нас.Интересува ме да нама аванти в наша полза.Искам всичко да ни е точно,без подпиране.Да играем футбол,а не да чакаме на съдиите като някои отбори в Родината.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 окт 2010 19:08

Green Beast написа:Не ме интересуват авантите срещу нас.Интересува ме да нама аванти в наша полза.Искам всичко да ни е точно,без подпиране.Да играем футбол,а не да чакаме на съдиите като някои отбори в Родината.

Именно! Стига рев! Соле, един път се е случило, е, и? Дай да сме злопаметни! За тази ситуация дузпа е несериозно...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 окт 2010 11:29

Жалба до СК на БФС за тенденциозните отсъждания на реферите на мача с Литекс
В жалбата до СК на БФС ръководството на варненския Черно море е описало 21 спорни ситуации , всички отсъдени от съдийската тройка в ущърб на моряците . Главните претенции на варненци са най-вече към 1-ия асистент Георги Ковачев , който спря няколко опасни атаки на гостите с несъществуващи засади . Същият с явно усърдие сигнализира и за играта с ръка на Александров , въпреки че бранителят бе с гръб към ситуацията , както и за повторението на дузпата, но интересно защо не реагира когато при пребиването играчи на Литекс влязоха в полето преди сигнала. Не останаха по назад и главния рефер Ахмед Ахмед и 2-ия асистент Станимир Илков , но именно след такива мечешки услуги виждаме какво става после в Европа.
Интересно защо СК все още не се произнесла и по предишната жалба на Черно море за съдийството на Николай Йорданов срещу Левски . В същия мач забележки имаше и към асистента му Николай Ангелов , който сгреши фатално и този кръг и доказа , че и страничните съдии могат да влияят на крайният изход на срещите .

Пресслужба на ПФК “Черно море”
http://chernomorepfc.bg/bg/2010/10/04/jalba_liteks/

Върни се в “Черно море”