rosen_1914 написа:MORSKI написа:Не, не друго си е афера в шампиона в Русия

За трансферите в Касъмпаша да отварям ли тема?
MOРСКИ, иронията ти, която ползваш за защитна реакция е супер банална, още на 1 страница стана банален.
Айде като ми говориш за казански афери, кажи ми 5-6 футболисти минали през Черно море последните години и е станало нещо от тях, ама без Ричард.
Иронията ми е в отговор на вашата такава! При все, че не виждате вие какви сте се смеете на нас... Смеете се за Шериф преди да знаете, че трансфера се провали заради пари... И щеше да е успех, ако го трансферираме там, тъй като виждаме какво прави Шериф и къде играе в последните години.. Ако хване някой наш отбор ще го спука, доколкото помня ви биха с доста...
И, ако аз съм банален, вие какви сте? Кой ви кара да пишете и да се заяждате в тема за наш играч? Нали уж ви бяхме безразлични...Димов щом са го викнали значи е добър! Видяли са нещо в него, още повече, че както вече се спомена той е впечатлил с изявите си!
За играчи искаш, ок- веднага ти давам - Жоро Илиев, Борносузов, Манолов, Юруков, Танко Дяков, Кривия кой го съживи от летаргията в Турция?
Юруков къде се разигра?
Манолов за него Стоичков мисля беше казал, че е сред най-добрите млади таланти у нас сега... Бележеше гол след гол преди да се контузи...
Ама няма нужда да ми отговаряш- ти веднага ще кажеш, че тези ен стават за нищо и тн. понеже са минали или са били в нашия отбор... С икзлючение на Кривия знаем по какви причини, ако беше от ЦСКА същото щеше да важи и за него...
Сега ти ми изброй качествени играчи минали през вас, само без Минев, Хичо и малката Перука, ако е възможно!