Даниел Димов - трансферна цел на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: Даниел Димов - трансферна цел на ЦСКА?

Мнениеот The Sailor Man » 02 окт 2010 14:54

rosen_1914 написа:И Сливен имат много младежки национали, това прави ли ги задължително бъдещи звезди, или поне добри футболисти?
И оня ден ги гледах с Гърция вашите невероятни национали, ебати въздуха под налягане.

Може,но това е защото нашите момчета са само 4-5 там,т.е. другата половина от отбора на България е "развален материал".Нашите тука имат 8 мача 8 победи и 11 точки пред вашите.Ако бяха 11 моряци на терена щяха да размажат гърчетата безмилостно,но уви,вашите безхарактерните провалят играта на морячетата 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

MORSKI
Контакти:

Re: Даниел Димов - трансферна цел на ЦСКА ?!?!?!

Мнениеот MORSKI » 02 окт 2010 18:52

rosen_1914 написа:
MORSKI написа:Не, не друго си е афера в шампиона в Русия :mrgreen: За трансферите в Касъмпаша да отварям ли тема?

MOРСКИ, иронията ти, която ползваш за защитна реакция е супер банална, още на 1 страница стана банален.
Айде като ми говориш за казански афери, кажи ми 5-6 футболисти минали през Черно море последните години и е станало нещо от тях, ама без Ричард.

Иронията ми е в отговор на вашата такава! При все, че не виждате вие какви сте се смеете на нас... Смеете се за Шериф преди да знаете, че трансфера се провали заради пари... И щеше да е успех, ако го трансферираме там, тъй като виждаме какво прави Шериф и къде играе в последните години.. Ако хване някой наш отбор ще го спука, доколкото помня ви биха с доста...

И, ако аз съм банален, вие какви сте? Кой ви кара да пишете и да се заяждате в тема за наш играч? Нали уж ви бяхме безразлични...Димов щом са го викнали значи е добър! Видяли са нещо в него, още повече, че както вече се спомена той е впечатлил с изявите си!

За играчи искаш, ок- веднага ти давам - Жоро Илиев, Борносузов, Манолов, Юруков, Танко Дяков, Кривия кой го съживи от летаргията в Турция?
Юруков къде се разигра?
Манолов за него Стоичков мисля беше казал, че е сред най-добрите млади таланти у нас сега... Бележеше гол след гол преди да се контузи...
Ама няма нужда да ми отговаряш- ти веднага ще кажеш, че тези ен стават за нищо и тн. понеже са минали или са били в нашия отбор... С икзлючение на Кривия знаем по какви причини, ако беше от ЦСКА същото щеше да важи и за него...

Сега ти ми изброй качествени играчи минали през вас, само без Минев, Хичо и малката Перука, ако е възможно!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 окт 2010 19:06

rosen_1914 написа:Ти гордееш ли се с победа на юношите ви над тези на ЦСКА? Ела да видиш те в какви условия тренират, не сте вие само тия дето ги гаврят, правят го всички.
Чудно ми е вие кога ще извадите някой юноша, дето да стане нещо от него.

РТосене, ние и да извадим някой, ти ще кажеш, че не става... Стига си си кривил душата!
В момента имаме доста акчествени юноши, които ги викат и в младежките формации на националните гарнитури!
Капитанов, Трифонов, не си ги чувал, но са добри!
Не си мисли, че само при вас и в ЦСКА има играчи!
И още нещо, къде са ви юношите, понеже в момемнта в отбора ви както вече казах най-добри са чужденците! Те ви дърпат напред...

eighteen

Мнениеот eighteen » 02 окт 2010 23:08

MORSKI написа:
Rodn1 написа:А кой е този въобще?

По-известен и добър е от разни Тибонита и италианци, които дори в серия Щ не са ги чували,,,
А Димов ще отиде в ЦСКА или Левски, ама на куково лято :mrgreen:

Съгласен съм,че е по-добър от жабите. Не съм съгласен обаче,че ако го поискат и са готови да го платят Левски или Цска можете да го спрете. Просто няма мотивация да остане във Варна. Особено след очертаващото се фиаско за Европа. Така като гледам,ще останем с два отбора за Лига Европа,а навалицата е голяма!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 окт 2010 23:10

eighteen написа:
MORSKI написа:
Rodn1 написа:А кой е този въобще?

По-известен и добър е от разни Тибонита и италианци, които дори в серия Щ не са ги чували,,,
А Димов ще отиде в ЦСКА или Левски, ама на куково лято :mrgreen:

Съгласен съм,че е по-добър от жабите. Не съм съгласен обаче,че ако го поискат и са готови да го платят Левски или Цска можете да го спрете. Просто няма мотивация да остане във Варна. Особено след очертаващото се фиаско за Европа. Така като гледам,ще останем с два отбора за Лига Европа,а навалицата е голяма!

Струва много повече, отколкото и двата отбора могат да платят з анего ;) Затова говоря! Прочети назад в темата, с ТИМ да се пазариш е много трудно и Шериф го усетиха..

Professore

Мнениеот Professore » 03 окт 2010 10:56

PFC Litex написа:Levskar_90, Димов е само на 21 години и недей бъди толкова сигурен, защото нашите набедени грандове обикновено вътрешният пазар не гледат, тъй като това е под нивото има, вкл и ЛИтекс, което е адски тъпо, така че вместо да се заяждате, вземете да водите нормални дискусии, че от страни е смешно като ви чете човек

Прав си!А и м/у другото,аз съм наблюдавал няколко негови игри,преспективен МЛАД деф.халф дава и добри пасове.Тези,които не са го гледали да не се обаждат!Има много добри футболисти в А група,друг е въпроса,че като отидат някъде повечето им спада формата!Помислете малко. ;)

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 06 окт 2010 16:23

Ратников също е млад и перспективен футболист....Веднага да се налага в "А" отбора :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Modernator

Мнениеот Modernator » 09 окт 2010 15:20

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
-------------------
Дано хер Матеус го пусне срещу Саудитска Арабия.Ще му вдигне още самочувствието.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”