02.10, 21:00 Литекс Ловеч - Черно море Варна
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
Re: 02.10, 21:00 Литекс Ловеч - Черно море Варна
Въпреки че искам мача да е Х или 2,мисля че Литекс ще бие....ЧМ играе слабо навън и едва ли ще затрудни Литекс 2-0 за ловчанлии !!!
Морски,няма лошо да вземете нещо от Литекс,нали са ни конкуренция? Обаче не вярвам. Просто в Ловеч е трудно> И нещо друго пич: Нещо много си толерантен към някои фенове на Морето. Уникално просташки обиждат и нарушават правилата. Взимай мерки да има добър тон. Нека вземат пример от теб. Успех пич 

eighteen написа:Морски,няма лошо да вземете нещо от Литекс,нали са ни конкуренция? Обаче не вярвам. Просто в Ловеч е трудно> И нещо друго пич: Нещо много си толерантен към някои фенове на Морето. Уникално просташки обиждат и нарушават правилата. Взимай мерки да има добър тон. Нека вземат пример от теб. Успех пич
кОлкото уникално просташки обиждат те, толкова и просташки обиждат левскарите или нарочно не ги виждате тези обиди? Аз съм си толерантен попринцип, но това е до едно време...
А и те няма да обиждат, ако не са провокирани, а тук някои левскари не се спряха дори в тема за Сливен се намесиха... Преди това пък някои се месиха и в тема за нашои играчи... Така., че нещата са относителни

Има няколко сини, които спят в нашия форум

Иначе успех и на теб, виж си личните

Не виждам нищо лошо в това всеки да има мнение,морски. Освен това е исторически факт,че Тича доста пъти е играл в Б група. Личното ми мнение е че няма как да не загубите в Ловеч. Както и твоето е,че ще паднем с разлика в Лисабон. И къде е драмата?
Има как едно мнение да се изкаже без злоба, нали
И как да е по правилата! По тази логика, аз не виждам нищо лошо моряците да се изказват за това, че на Левски се помага
Както е факт, че сме били в Б, така е факт и, че на вас се помага
И т.н, а и аз не се сртамувам от това, че сме били в Б, не ивждам от какво да ме е срам писах ти, че вие, ако сте там нищо добро няма да ви чака откъм фенове
А и мнения на доста софиянци за селяни и т.н, по адрес на Варна също са меко казано странни- не говоря за теб, а за други потребители
Та така ...
А за мача в Лисабон, не знам откъде измисли, че моето е , че ще паднете с разлика- я ми дай цитат от мое мнение където да съм казва такова нещо
Попринцип мен мачовете на отборите в Европа, извън нашите не ме вълнуват особено и в този ред на мисли, каквото направите все тази

А за мача в Лисабон, не знам откъде измисли, че моето е , че ще паднете с разлика- я ми дай цитат от мое мнение където да съм казва такова нещо

Попринцип мен мачовете на отборите в Европа, извън нашите не ме вълнуват особено и в този ред на мисли, каквото направите все тази

-
- Контакти:
1:0 или 1:1.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
1:3

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
3-1 за Литекс
Мисля, че литекс ще ни бият трудно макар, че Любо Пенев няма май победа над нас... но все пак съм моряк 0:1 след реид на Маркес
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
-
- Контакти:
искренно се надявам, да победим
но ще е трудно
те не са случаен отбор, но в такива мачове се вижда къде си отишъл
Вижда се , че Черно море, играе по -добре
и ако вземем нещо в Ловеч, отборът ще има друга нагласа
но ще е трудно
те не са случаен отбор, но в такива мачове се вижда къде си отишъл
Вижда се , че Черно море, играе по -добре
и ако вземем нещо в Ловеч, отборът ще има друга нагласа
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”