skapanden написа:До фена за моя коментар:
Дали е срещу вратаря или защитник - не съм сигурен, просто защото не ми е работа да гледам детайлно кой кого, ако имаш мача виж картона на Дембеле - ясно се вижда че се опитва да предпази противниковия играч. И относно тази дузпа спрете се бе хора, мача свърши - дадена е !!! По чужди форуми не съм чел толкова да се обсъжда нещо, все едно е престъплението на века, вместо това погледнете другата страна на монетата, приемаме че няма дузпа, а съдията дава дузпа там на вашия нападател който се хвърли / съжалявам, но не му знам името / и дава дузпа за вас, та въпроса ми е: Щяхте ли тогава толкова да оплювате съдията ????
Като не си гледал детайлно,т.е. май изобщо не си гледал поне не говори глупости!Всички видяха как Дембеле търчеше като обезумял след нашите защитници,които го разиграваха на пиян морков и всяка ситуация завършваше с фал на Дембеле.Изобщо не е предпазвал никой,защото Сашо изрита топката и тогава Дембеле му натресе ритник в главата,а след това на тъча му влезе с двата крака!Йорданов го предупреди устно - бравооооо!!!