20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: КОСТАДИН КОСТАДИНОВ - НЯМА ДУЗПА ЗА ЛЕВСКИ!!!

Мнениеот The Sailor Man » 21 сеп 2010 18:11

skapanden написа:До фена за моя коментар:
Дали е срещу вратаря или защитник - не съм сигурен, просто защото не ми е работа да гледам детайлно кой кого, ако имаш мача виж картона на Дембеле - ясно се вижда че се опитва да предпази противниковия играч. И относно тази дузпа спрете се бе хора, мача свърши - дадена е !!! По чужди форуми не съм чел толкова да се обсъжда нещо, все едно е престъплението на века, вместо това погледнете другата страна на монетата, приемаме че няма дузпа, а съдията дава дузпа там на вашия нападател който се хвърли / съжалявам, но не му знам името / и дава дузпа за вас, та въпроса ми е: Щяхте ли тогава толкова да оплювате съдията ????

Като не си гледал детайлно,т.е. май изобщо не си гледал поне не говори глупости!Всички видяха как Дембеле търчеше като обезумял след нашите защитници,които го разиграваха на пиян морков и всяка ситуация завършваше с фал на Дембеле.Изобщо не е предпазвал никой,защото Сашо изрита топката и тогава Дембеле му натресе ритник в главата,а след това на тъча му влезе с двата крака!Йорданов го предупреди устно - бравооооо!!!
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Matthew
Контакти:

Мнениеот Matthew » 21 сеп 2010 18:13

[/quote]Аз не говоря за всички Левскари.Аз говоря за мене си .Ха да видим,ама честно кой от вас,като влезе в магазин или каквото и да било,като застане на касата казва добър ден/утро/вечер и след като си вземе поръчката,пожелава прияен ден .С ръка на сърцено Ви казвам,че доста често продавачките/касиерки са ми казвали,че такова отношение като моето се среща много рядко!Малко се отклоних от темата,но се дразня като гледам колко много злоба има тук в този форум от всички (разбирайте и левскари) .Иначе лично на теб (evergreen ) ти пожелавам да станеш най-богатият човек на земята.Да купиш Черно Море и да спечелиш всичко възможно с него :)[/quote]
Благодаря за пожеланията.Това имах предвид,че човек не се определя дали добър или лош от това дали е левскар,моряк или от друг отбор.Всичко хубаво![/quote]

Точно за това говоря.Но като гледам колко много злоба се изсипва,някак си ми е криво..но то цялата държава ни е такава.И точно за това който е гадняр,злобар и подобни такива определения ,рано или късно всичко му се връща ТЪПКАНО.Точно за това се радвам на тази победа,заради злобата на хората,но както се видя върна им се .Не казвам че ние левскарите сме безгрешни,няма такъв човек но поне по малка част от феновете на Левски злобеят.Аз съм от Перник,но ненавиждам гратския си отбор,точно заради този факт феновете му,които всичките ако имах силата щях да убия.Просто няма нормален сред тях.Познавам 20% от агитката на Миньор .. Перник не е лош град,но 50 % от хората тук за нищо не стават те са под тинята на обществото (гледат единствено как да се напият и да се сбият...то и за това ни се носи такова име ) .Бъдете усмихнати и щастливи и не гледайте когато Вие сте зле,да правите ,така че и съседа да е зле .. Просто радвайте се на живота,че е само едничък.
ОБИЧАМ ЛЕВСКИ :D
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 сеп 2010 18:20

Заключиха темата за "Справедливостта",явно е неудобна 8-) така,че:
Справедливостта ще възтержествува след като накажат синия палячо Н.Й. до живот! И тотална чистка на всички умишлено бъркащи съдии в полза на "правилния отбор" И не на последно: Докато не се спре с порочната практика в тази страна на софийските отборчета да свирят софийски съдии, футбол в България НИКОГА НЯМА ДА ИМА :!: :!: :!:

skapanden
Контакти:

Мнениеот skapanden » 21 сеп 2010 18:22

До The Sailor Man:

Приятелю, отговори ми на въпроса:
Ако не беше дадена дузпа, а беше дадена такава за Ч.море и вие бяхте били - щеше ли тогава да си толкова активен във форума и да обясняваш как съдията е най-големия грешник на света.
Както ти казах, бъди спокоен и релаксирай малко, след кръг-два, ще има подобно положение за Вас и ще си получите "компенсацията" - тогава искам да те видя пак със същия хус да плюеш по съдията.
И другия въпрос: При вече отсъдена дузпа, и "нападението" срещу съдията - какво би следвало да се даде, във футбола за удар без топка предполагам знаеш какви са картоните, а за удари и блъскане срещу съдията в нормалните държави - тези играчи ще ги накажат за по 10 мача че и повече. Покажи ми такива реакции в нормални футболни държави, дори срещу още по "абсурдни" дузпи от тази според теб :))

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 сеп 2010 18:37

skapanden написа:До The Sailor Man:

Приятелю, отговори ми на въпроса:
Ако не беше дадена дузпа, а беше дадена такава за Ч.море и вие бяхте били - щеше ли тогава да си толкова активен във форума и да обясняваш как съдията е най-големия грешник на света.
Както ти казах, бъди спокоен и релаксирай малко, след кръг-два, ще има подобно положение за Вас и ще си получите "компенсацията" - тогава искам да те видя пак със същия хус да плюеш по съдията.
И другия въпрос: При вече отсъдена дузпа, и "нападението" срещу съдията - какво би следвало да се даде, във футбола за удар без топка предполагам знаеш какви са картоните, а за удари и блъскане срещу съдията в нормалните държави - тези играчи ще ги накажат за по 10 мача че и повече. Покажи ми такива реакции в нормални футболни държави, дори срещу още по "абсурдни" дузпи от тази според теб :))

Преди да пишеш се сети как блъскаха съдията играчите на Левски на мача във Варна за КБ след червения картон на Рабех.Дори и цялата резервна скамейка начело с Гонзо също бе влязла на терена и налиташе на съдията--Е, колко червена картона трябваше тогава за Левски?-мин.поне цялата резервна скамейка на левски трябваше да бъде изгонена!

skapanden
Контакти:

Мнениеот skapanden » 21 сеп 2010 18:41

Спокойно приятел :) изключително рядко пиша във форума, понеже не ми се занимава с глупости :( но при спорна дузпа за Ч.море ще си направя труда да влезна във форума, просто ей така да погледна колко си "справедлив" и как ще обясняваш че не е имало такава за Ч.море :) а до тогава карай го по-леко, не е полезно да здравето да не нервиш за нещо което вече е приключило - не мислиш ли? до тогава както казах по-рано пожелавам Ви да тръгнете нагоре, защото ако си честен ще си признаеш че не сте особено добри в момента :( а и още нещо гледам че се избягва въпроса за картоните, според теб ако е имало такъв за Дембеле, колко са били такива за Вас - помисли върху това :))) До скоро

P.S. Излизам да ям пица, а не да се занимавам с "глупости" просто хора престанете с тази истерия

skapanden
Контакти:

Мнениеот skapanden » 21 сеп 2010 18:43

Явно не ми четеш послеписите, направи си труда да погледнеш назад и че видиш какво съм писал за "блъсканията" и за мнението ми за такива моменти дори от играчи на ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 21 сеп 2010 18:46

pehopeho написа:Всички, умирате от яд, че Левски пак е на върха. Колкото и да злобеете, запомнете едно ние сме Левски и колкото и лошо да паднем, винаги ще намерим сили да се изправим! Защо миналата година след загубите ни от Локомотив София, Черноморец, Берое, Литекс, ЦСКА, и още няколко други, включително и в Европа, след още няколко равенства с цената на загуби не чухте някой левскар да реве. Единствените претенции ни бяха в мача с Литекс и Черно море за купата. Като в мача с Литекс същия този съдия се подигра с Левски насред нашия дом, а според вас господа червени и зелени кретени беше перфектен. В мача за купата имаше редовен гол, който костваше участието ни в турнира. Може ли да сравнявате този мач с онзи. В шампионата има 30 срещи, но за купата нямаш "поправителен"! И накрая, дуспа имаше, който иска нека говори обратното, това са празни приказки. Ако това не е дуспа да махат правилото за нарушение в наказателното, или поне да не важи за вратаря на Черно море. В спортал ситуацията е показана много ясно, от 4 до 10 секунда на клипа. Вижте я и ако някой пак каже, че не е дуспа му пожелавам 100 години такива ситуации да не ги свирят за любимия му отбор!
П.П. Черно море бяха толкова жалки този мач, че единственото, което можеха да постигнат е много голямо наказание за някой свои играч в опитите си да осакатят нашите. Но когато отстъпваш чисто футболно, компенсираш с грубости. Ако този мач беше в Англия, щеше да има купища червени картони и можеше и да не завърши с оглед насилието над съдията. Действията на публиката и тези на "звездата" Жардел са красноречиви колко ниско сте паднали, а това че наводнихте терена преди мача е направо жалко. Ако сте добри, излизате и биете, като не прибягвате до всякакви простотии. Знам, че този мач ви осмисля годината, но ще почакате поне до догодина. Хайде давете се в злобата си!

Ти нали си по горна категория човек,а падаш на нивото ни просто си същия като нас не и по различен. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Matthew
Контакти:

Мнениеот Matthew » 21 сеп 2010 18:50

The Sailor Man
Ако си прочел внимателно аз съм от Перник и не обичам Миньор .Капиш ? Аз засегнах темата за омразата в България (с което се отклоних от темата,даже и сега го правя) За вас справедливост е да няма дузпа за Левски ОК съгласен съм,но тогава трябваше да доиграете срещата с числено намален състав.Везните пак стават равни.Следващия път ни надиграйте вкарайте ни 5 гола и съдята ако ще и 3 дузпи да даде все е "6".Просто сте по слаби от нас в момента.Едно сравнение да дам.Все едно да се състезават 2 еднакви коли по размери тежина и всички подробност,но едната 100 конски сили (Черно Море) и другата 150 (Левски).Ако шофьорите са от еднаква класа би трябвало тази с повечето конски сили да победи,така стана и вчера.Но ако шофьора на по мощната кола не става за нищо,съвсем нормално е тази със 100 К.С да победи.И стига злоба.Другият път ще играете като хората и ще ни биете.Приятна вечер !
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]

[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 21 сеп 2010 18:58

Matthew написа:The Sailor Man
Ако си прочел внимателно аз съм от Перник и не обичам Миньор .Капиш ? Аз засегнах темата за омразата в България (с което се отклоних от темата,даже и сега го правя) За вас справедливост е да няма дузпа за Левски ОК съгласен съм,но тогава трябваше да доиграете срещата с числено намален състав.Везните пак стават равни.Следващия път ни надиграйте вкарайте ни 5 гола и съдята ако ще и 3 дузпи да даде все е "6".Просто сте по слаби от нас в момента.Едно сравнение да дам.Все едно да се състезават 2 еднакви коли по размери тежина и всички подробност,но едната 100 конски сили (Черно Море) и другата 150 (Левски).Ако шофьорите са от еднаква класа би трябвало тази с повечето конски сили да победи,така стана и вчера.Но ако шофьора на по мощната кола не става за нищо,съвсем нормално е тази със 100 К.С да победи.И стига злоба.Другият път ще играете като хората и ще ни биете.Приятна вечер !

По-лекомислено и неиздържано мнение не може да има.Какви коли какви 5 лева?Арсенал мачка Ман Ю,надиграва го - хоп измислена дузпа и мача се обръща от 0:1 на 2:1.Относно колите и конските сили веднага ти казвам може по-мощната кола да се повреди и да финишира зад втората,може да им свърши бензина от голямата мощност и разход.....но затова вчера по-маломощната я пратиха да кара по калдъръмен път,а вашата-на писта за Ф1.То така се надиграва бе,с по 5 гола разлика...аххахахахахахахаха,ний да не сме Барселона бе момче?Може да ви надиграваме тотално,да вкараме 1:0...бам дузпа с ЧК,ставаме 10 човека и 1:1,мачът веднага се променя,става 1:2.Това е.И везните не са никак равни.Големтие балтии нашите ги извадиха след 1:3 и това трябва да се подчертае,след 1:3 бяха влизанията отзад и репликите към съдиите,псувните,всичко беше след измислената дузпа за 1:3,до този момент груби фалове направиха Петков,Бачев и Жоро Илиев - всички си получиха жълтите картони.

Това смешно отборче ако ви набара резултата отива на 4+.

Тъй ли?Далеч по-смешните отборчета на Сампдория,Щутгарт и ПСВ Айндховен не ни вкатаха повече от 4+ за двата си мача,но мега-колоса ГЕНТ ще ни вкара,така ли?хахахахахахахахахахахахаха,а вас ако ви хване ПСВ ви слага по не 10 парцала без никакъв майтап
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Върни се в “Черно море”