20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Matthew
Контакти:

Re: КОСТАДИН КОСТАДИНОВ - НЯМА ДУЗПА ЗА ЛЕВСКИ!!!

Мнениеот Matthew » 21 сеп 2010 17:51

evergreen написа:
Matthew написа:хахахха още ми е кеф за мача,направо много кеф :) .Особено след такава победа.Да кефя се,защото ЧМ просто се опитваше да счупи някой и друг крак на някой от Левски.Ако мача се играеше при нормални условия (терен + рефер (чужденец) ),резултатът щеше да бъде малко повече от двубоя на Левски с Миньор в полза на Великият Левски.Искам всеки мач да го печелиме по този начин,за да се избави България от 80% озлобеното население.Просто ми писна от тази злоба и завист във всичкооооооо.Защо един път не завидях на някой който има 135235235253 евро джобни на ден или кара последен модел Мерцедес .Защо не завидях защото не мисля по български а като белите хора.За да се оправи България и българският футбол трябва да започне да мисли така.Хубаво нямало дузпа,но точно заради злобата която изливате в/у Левски така трябваше да победим.И след коментара ми очаквам още и още злоба да ме засипе от всички останали фенове които не харесват Левски.И защо играчите на АИК и Гент,не нажежаваха обстановката на Герена а приемаха случилото се и продължиха мача.Това ако беше някой отбор от БГ.. със сигурност щеше да избухне 3-та Световна война.Айде злобейте си там,но въпреки това успешен и приятен ден на всички :!:

Горките сини "ангелчета" те никога не злобеят.Приятен ден и на теб и всичко най-хубаво.

Аз не говоря за всички Левскари.Аз говоря за мене си .Ха да видим,ама честно кой от вас,като влезе в магазин или каквото и да било,като застане на касата казва добър ден/утро/вечер и след като си вземе поръчката,пожелава прияен ден .С ръка на сърцено Ви казвам,че доста често продавачките/касиерки са ми казвали,че такова отношение като моето се среща много рядко!Малко се отклоних от темата,но се дразня като гледам колко много злоба има тук в този форум от всички (разбирайте и левскари) .Иначе лично на теб (evergreen ) ти пожелавам да станеш най-богатият човек на земята.Да купиш Черно Море и да спечелиш всичко възможно с него :)
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 21 сеп 2010 17:52

Дембеле си дръпна крака за да не удари вратаря, но пак получи картон - и в двата случая фал, единия път срещу нападателя, втория път срещу вратаря.

Това в кой мач се случи,защото не беше от вчерашния.....Дембеле изрита Сашо Александров в лицето от яд,че Сашо го смачка като пича въшка :!: .И не ЖК,а червен трябваше да получи за умишления удар без топка
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 21 сеп 2010 17:55

ralka_levskarka написа:
The Sailor Man написа:
Дембеле си дръпна крака за да не удари вратаря, но пак получи картон - и в двата случая фал, единия път срещу нападателя, втория път срещу вратаря.

Това в кой мач се случи,защото не беше от вчерашния.....Дембеле изрита Сашо Александров в лицето от яд,че Сашо го смачка като пича въшка :!: .И не ЖК,а червен трябваше да получи за умишления удар без топка

а Димов колко ЖК трябваше да получи .. 10 ?

Димов игра изключително чисто и преследваше Дембеле,когато негрото не беше в и около полето ни.Дембеле направи поне 15 фала именно срещу Димов.Може би бъркаш Димов с Гравесена?Простено ви е,половината не сте гледали мача и плямпате наизуст :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 сеп 2010 17:56

Kойто мисли,че има дузпа срещу Черно море,защото Тасевски е играл първи с топката,щеше да има значение, НО само в един единствен случай: Ако впоследствие вратарят на домакините не бе играл с нея :!: А Пиргов игра по такъв начин с топката,че тя се оказа недостъпна за Тасевски! А който е сляп да види,че Пиргов игра с топката,да види,че тя се отклонява в посока обратна на посоката на удара на Тасевски по топката. т.е. имаме удар по топката от Тасевски-след това отразяване на удара от Пиргов с ръце и накрая опит за симулацията-лястовичка на Тасевски.
Отделно 2-ри гол на Левски след несвирен фал за Ч.море игра с ръка и накрая несвирена дузпа за Ч.Море за бутане отзад в нак.поле на Д.Атанасов.Така,че реално Левски имат само 1 редовен гол,Ч.море -2 гола +неотсъдена дузпа! За това този син палячо Н.Й. взе 3 точки от Моряците и ги подари на съгражданите си :twisted:

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 21 сеп 2010 17:57

Общо взето всеки се интересува от дузпата, а не от това колко картона/червени и жълти/ се спестиха и с колко играча трябваше да завършат домакините. По български изместваме същността на проблема, защото за мен това е проблема - грубата игра на българските отбори и невъздържаното поведение на псевдо "звездите" ни

Потребителски аватар
evergreen
Контакти:

Мнениеот evergreen » 21 сеп 2010 17:59

Matthew написа:
evergreen написа:
Matthew написа:хахахха още ми е кеф за мача,направо много кеф :) .Особено след такава победа.Да кефя се,защото ЧМ просто се опитваше да счупи някой и друг крак на някой от Левски.Ако мача се играеше при нормални условия (терен + рефер (чужденец) ),резултатът щеше да бъде малко повече от двубоя на Левски с Миньор в полза на Великият Левски.Искам всеки мач да го печелиме по този начин,за да се избави България от 80% озлобеното население.Просто ми писна от тази злоба и завист във всичкооооооо.Защо един път не завидях на някой който има 135235235253 евро джобни на ден или кара последен модел Мерцедес .Защо не завидях защото не мисля по български а като белите хора.За да се оправи България и българският футбол трябва да започне да мисли така.Хубаво нямало дузпа,но точно заради злобата която изливате в/у Левски така трябваше да победим.И след коментара ми очаквам още и още злоба да ме засипе от всички останали фенове които не харесват Левски.И защо играчите на АИК и Гент,не нажежаваха обстановката на Герена а приемаха случилото се и продължиха мача.Това ако беше някой отбор от БГ.. със сигурност щеше да избухне 3-та Световна война.Айде злобейте си там,но въпреки това успешен и приятен ден на всички :!:

Горките сини "ангелчета" те никога не злобеят.Приятен ден и на теб и всичко най-хубаво.

Аз не говоря за всички Левскари.Аз говоря за мене си .Ха да видим,ама честно кой от вас,като влезе в магазин или каквото и да било,като застане на касата казва добър ден/утро/вечер и след като си вземе поръчката,пожелава прияен ден .С ръка на сърцено Ви казвам,че доста често продавачките/касиерки са ми казвали,че такова отношение като моето се среща много рядко!Малко се отклоних от темата,но се дразня като гледам колко много злоба има тук в този форум от всички (разбирайте и левскари) .Иначе лично на теб (evergreen ) ти пожелавам да станеш най-богатият човек на земята.Да купиш Черно Море и да спечелиш всичко възможно с него :)

Благодаря за пожеланията.Това имах предвид,че човек не се определя дали добър или лош от това дали е левскар,моряк или от друг отбор.Всичко хубаво!

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 21 сеп 2010 17:59

Sole написа:Kойто мисли,че има дузпа срещу Черно море,защото Тасевски е играл първи с топката,щеше да има значение, НО само в един единствен случай: Ако впоследствие вратарят на домакините не бе играл с нея :!: А Пиргов игра по такъв начин с топката,че тя се оказа недостъпна за Тасевски! А който е сляп да види,че Пиргов игра с топката,да види,че тя се отклонява в посока обратна на посоката на удара на Тасевски по топката. т.е. имаме удар по топката от Тасевски-след това отразяване на удара от Пиргов с ръце и накрая опит за симулацията-лястовичка на Тасевски.
Отделно 2-ри гол на Левски след несвирен фал за Ч.море игра с ръка и накрая несвирена дузпа за Ч.Море за бутане отзад в нак.поле на Д.Атанасов.Така,че реално Левски имат само 1 редовен гол,Ч.море -2 гола +неотсъдена дузпа! За това този син палячо Н.Й. взе 3 точки от Моряците и ги подари на съгражданите си :twisted:
Даже след края на мача Левски си прибраха съдийската тройка в автобуса си за Шопландия.

Може би ги отведоха в БИАД и Син Сити да ги почерпят, или пък в ...Час Пик????

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 21 сеп 2010 18:01

Това,че Тасевски пръв играл с топката е такава логика,която може да УМОРИ ОТ СМЯХ ВСЕКИ ЧОВЕК!!!ЧЕ ТО ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ НАПАДАТЕЛЯ ВИНАГИ ИГРАЕ ПРЪВ С ТОПКАТА,НАЙ-МАЛКОТО ЗАЩОТО Я ОВЛАДЯВА И Я ПОВЕЖДА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .ВЪПРОСА Е ДАЛИ ВРАТАРЯ ЩЕ Я АТАКУВА НЕЯ И ЩЕ УСПЕЕ ДА Я ИЗБИЕ?УСПЯВА И В ДВЕТЕ...

Димов действително фалулира Жо,но то стана след като Жо продължи да играе при спряла игра и свирена засада.Можеш да направиш аналогия с милион ситуации,когато има нарушения в такива случаи и нищо не се дава.Като не е искал да го фалулирват да е спрял да играе като чуе свирката...или като е тарикат мъж да играе след сингала...ами и нашия ще играе...и изобщо не беше кой знае какъв фал или влизане,далееееч по-безобидно от тези на Минев примерно,но Минджата също няма картон нали?Значи фифти-фифти :!:

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 21 сеп 2010 18:06

Кой Сашко е фалулирал Димов?ИСКАМ ОТГОВОР :!:

skapanden
Контакти:

Мнениеот skapanden » 21 сеп 2010 18:07

До фена за моя коментар:
Дали е срещу вратаря или защитник - не съм сигурен, просто защото не ми е работа да гледам детайлно кой кого, ако имаш мача виж картона на Дембеле - ясно се вижда че се опитва да предпази противниковия играч. И относно тази дузпа спрете се бе хора, мача свърши - дадена е !!! По чужди форуми не съм чел толкова да се обсъжда нещо, все едно е престъплението на века, вместо това погледнете другата страна на монетата, приемаме че няма дузпа, а съдията дава дузпа там на вашия нападател който се хвърли / съжалявам, но не му знам името / и дава дузпа за вас, та въпроса ми е: Щяхте ли тогава толкова да оплювате съдията ????

P.S. Защо не питаха Костадин Костадинов какви картони даде съдията за решението си, когато го награбиха !!! Да сте видели в Англия, Италия, Испания, Германия, Шотландия, Холандия и т.н. да има такива реакции след решение на съдия. Просто ние сме си скандалджии :( за съжаления и играчи на ЛЕВСКИ са имали подобни реакции, но последно време ми харесват че се държат европейски и няма такива "лумпенски" изпълнения като тези на Ч.море в случая

Върни се в “Черно море”