evergreen написа:Matthew написа:хахахха още ми е кеф за мача,направо много кеф.Особено след такава победа.Да кефя се,защото ЧМ просто се опитваше да счупи някой и друг крак на някой от Левски.Ако мача се играеше при нормални условия (терен + рефер (чужденец) ),резултатът щеше да бъде малко повече от двубоя на Левски с Миньор в полза на Великият Левски.Искам всеки мач да го печелиме по този начин,за да се избави България от 80% озлобеното население.Просто ми писна от тази злоба и завист във всичкооооооо.Защо един път не завидях на някой който има 135235235253 евро джобни на ден или кара последен модел Мерцедес .Защо не завидях защото не мисля по български а като белите хора.За да се оправи България и българският футбол трябва да започне да мисли така.Хубаво нямало дузпа,но точно заради злобата която изливате в/у Левски така трябваше да победим.И след коментара ми очаквам още и още злоба да ме засипе от всички останали фенове които не харесват Левски.И защо играчите на АИК и Гент,не нажежаваха обстановката на Герена а приемаха случилото се и продължиха мача.Това ако беше някой отбор от БГ.. със сигурност щеше да избухне 3-та Световна война.Айде злобейте си там,но въпреки това успешен и приятен ден на всички
Горките сини "ангелчета" те никога не злобеят.Приятен ден и на теб и всичко най-хубаво.
Аз не говоря за всички Левскари.Аз говоря за мене си .Ха да видим,ама честно кой от вас,като влезе в магазин или каквото и да било,като застане на касата казва добър ден/утро/вечер и след като си вземе поръчката,пожелава прияен ден .С ръка на сърцено Ви казвам,че доста често продавачките/касиерки са ми казвали,че такова отношение като моето се среща много рядко!Малко се отклоних от темата,но се дразня като гледам колко много злоба има тук в този форум от всички (разбирайте и левскари) .Иначе лично на теб (evergreen ) ти пожелавам да станеш най-богатият човек на земята.Да купиш Черно Море и да спечелиш всичко възможно с него