Боже, божееееееее колко мъка има на тоя свят е казал някой !!!
1. Към тези които твърдят че няма дузпа - ами приятели, то според вас, няма дузпа няма гол, пък и ако гредата беше влезнала сега резултата щеше да е 3:2 за Черно Море, абе как само гредата, ако всички удари бяха влезнали сигурно, реалния резултат е 20:1 за Черно море

хора дузпа има защото съдията е отсъдил такава.
2. Колко картона според вас не даде съдията ?
3. Синьото БФС - бутало ЛЕВСКИ, я ми обяснете как БФС ни бута, пък миналата година едвам влезнахме в тройката / щото Локото се пре....ха сами /, или сигурно Боби Михалов влезна и вкара головете срещу АИК и ГЕНТ.
4. В момента сте слаби, не сте онзи Черно море да кажем миналия сезон, същото важи и за Цска и те са слаби / което е жалко за българския футбол, може би затова класирането е толкова интересно, защото всички са еднакво слаби, просто ЛЕВСКИ е една идея по-добър / - играйте си играта, ако имахте 10 положения и вкарвате 5, няма да има значение дали има дузпа или не
5. Дори и да нямаше дузпа при резултат 1:2. едва ли щяхте да изравните, една е мотивацията за защита при 1:2, друга при 1:3 / просто Петков си позволи глупаво излизане, едва ли щеше да излезне така ако беше 1:2 /
6. Всяко чудо за 3 дни - другия път ще има компенсация за Вас срещу друг отбор - тогава се оплаквайте от съдията

Сега без лоши чувства, пожелавам скоро и Ч.море и цска да тръгнат напред, защото само така футбола ни може да върви напред, а на ЛЕВСКАРИТЕ / какъвто съм и Аз / само ще кажа, момчета нормално е да ни плюят когато сме добре / все пак това си е българска черта /, все пак вярвам че Варна е синя и ще вика за нас в мачовете от евротурнирите.
P.S. Моето мнение, дузпа има поради факта, че Тасевски игра първи с топката, по същата логика то и Дембеле си дръпна крака за да не удари вратаря, но пак получи картон - и в двата случая фал, единия път срещу нападателя, втория път срещу вратаря.