20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: КОСТАДИН КОСТАДИНОВ - НЯМА ДУЗПА ЗА ЛЕВСКИ!!!

Мнениеот ivo77 » 21 сеп 2010 17:33

deepblue1963 написа:
ivo77 написа:Как след като вратаря не играе с топката, тя променя посоката си ???

И каква,по-точно е посоката на топката,че се е променила?Топката отиде точно там,където я чукна Тасевски,а не Пиргов.Вратаря изобщо НЕ ИГРА с топката!А нарушение срещу Петков в първата минута и удар в гредата?Тогава Йорданов беше добър,нали?Гол за Ч.море след положение на засада,ама за него не говорим,нали?Според К.Костадинов,за блъскане на съдията какво се полага?

Абе защо се правите на кьорави? Тасевски рита топката напред и настрани, а след намесата на вратаря топката тръгва назад и в посока тъч линията.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 21 сеп 2010 17:34

Само да питам и тази дузпа ли е чиста според вас левскарчета?
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Мнениеот valio_av » 21 сеп 2010 17:35

niki87 написа:
more написа:С отменен или без отменен гол Черно море си ви биеше за купата,но нали ви трябваше оправдание плач,плач докато не смениха съдийската комисия.Колелото се върти.Може би скоро ще изревете и вие някъде,ама тогава ще сложите няколко чифта сини очила,защото така ви отърва.Но никога няма да очудите това ви е запазен патент на вас.Спор няма в това сте №1. :?

И с дузпа и без дузпа Левски си биеше вчера,но нали ви трябва оправдание,плач,плач... ;)

Черно море е с класа над вас,бях на стадиона и го видях.А вашите титли, всичките са така допутани-с дузпи и спорни голове.Ама то всичко се връща,пак ще плачете.

Потребителски аватар
Matthew
Контакти:

Мнениеот Matthew » 21 сеп 2010 17:36

хахахха още ми е кеф за мача,направо много кеф :) .Особено след такава победа.Да кефя се,защото ЧМ просто се опитваше да счупи някой и друг крак на някой от Левски.Ако мача се играеше при нормални условия (терен + рефер (чужденец) ),резултатът щеше да бъде малко повече от двубоя на Левски с Миньор в полза на Великият Левски.Искам всеки мач да го печелиме по този начин,за да се избави България от 80% озлобеното население.Просто ми писна от тази злоба и завист във всичкооооооо.Защо един път не завидях на някой който има 135235235253 евро джобни на ден или кара последен модел Мерцедес .Защо не завидях защото не мисля по български а като белите хора.За да се оправи България и българският футбол трябва да започне да мисли така.Хубаво нямало дузпа,но точно заради злобата която изливате в/у Левски така трябваше да победим.И след коментара ми очаквам още и още злоба да ме засипе от всички останали фенове които не харесват Левски.И защо играчите на АИК и Гент,не нажежаваха обстановката на Герена а приемаха случилото се и продължиха мача.Това ако беше някой отбор от БГ.. със сигурност щеше да избухне 3-та Световна война.Айде злобейте си там,но въпреки това успешен и приятен ден на всички :!:
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Мнениеот valio_av » 21 сеп 2010 17:41

more написа:Само да питам и тази дузпа ли е чиста според вас левскарчета?

Затова мога да кажа само едно-Престъпници!

Потребителски аватар
evergreen
Контакти:

Мнениеот evergreen » 21 сеп 2010 17:41

Matthew написа:хахахха още ми е кеф за мача,направо много кеф :) .Особено след такава победа.Да кефя се,защото ЧМ просто се опитваше да счупи някой и друг крак на някой от Левски.Ако мача се играеше при нормални условия (терен + рефер (чужденец) ),резултатът щеше да бъде малко повече от двубоя на Левски с Миньор в полза на Великият Левски.Искам всеки мач да го печелиме по този начин,за да се избави България от 80% озлобеното население.Просто ми писна от тази злоба и завист във всичкооооооо.Защо един път не завидях на някой който има 135235235253 евро джобни на ден или кара последен модел Мерцедес .Защо не завидях защото не мисля по български а като белите хора.За да се оправи България и българският футбол трябва да започне да мисли така.Хубаво нямало дузпа,но точно заради злобата която изливате в/у Левски така трябваше да победим.И след коментара ми очаквам още и още злоба да ме засипе от всички останали фенове които не харесват Левски.И защо играчите на АИК и Гент,не нажежаваха обстановката на Герена а приемаха случилото се и продължиха мача.Това ако беше някой отбор от БГ.. със сигурност щеше да избухне 3-та Световна война.Айде злобейте си там,но въпреки това успешен и приятен ден на всички :!:

Горките сини "ангелчета" те никога не злобеят.Приятен ден и на теб и всичко най-хубаво.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 сеп 2010 17:42

ivo77 написа:
deepblue1963 написа:
ivo77 написа:Как след като вратаря не играе с топката, тя променя посоката си ???

И каква,по-точно е посоката на топката,че се е променила?Топката отиде точно там,където я чукна Тасевски,а не Пиргов.Вратаря изобщо НЕ ИГРА с топката!А нарушение срещу Петков в първата минута и удар в гредата?Тогава Йорданов беше добър,нали?Гол за Ч.море след положение на засада,ама за него не говорим,нали?Според К.Костадинов,за блъскане на съдията какво се полага?

Абе защо се правите на кьорави? Тасевски рита топката напред и настрани, а след намесата на вратаря топката тръгва назад и в посока тъч линията.

Ти как позна,че рита топката напред?Той ли ти каза?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 21 сеп 2010 17:42

valio_av написа:
niki87 написа:
more написа:С отменен или без отменен гол Черно море си ви биеше за купата,но нали ви трябваше оправдание плач,плач докато не смениха съдийската комисия.Колелото се върти.Може би скоро ще изревете и вие някъде,ама тогава ще сложите няколко чифта сини очила,защото така ви отърва.Но никога няма да очудите това ви е запазен патент на вас.Спор няма в това сте №1. :?

И с дузпа и без дузпа Левски си биеше вчера,но нали ви трябва оправдание,плач,плач... ;)

Черно море е с класа над вас,бях на стадиона и го видях.А вашите титли, всичките са така допутани-с дузпи и спорни голове.Ама то всичко се връща,пак ще плачете.

И тръгнал велизарката да говори за дузпи смяяяях смяяяях, ама наистина на глас се смея на такива лумпени, айде Черно Море да недоволстват ок ама такива...... хааааахааха. И все пак както още вчера казах в началото за мен няма дузпа и поне аз не бих я дал, ако някой твърди, че я има. Още от първото положение без повторение си казах, че няма дузпа....после се колебаех ама пак казвам Дузпа няма.......
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 21 сеп 2010 17:44

След такава пародия всичко се обръща,помнете какво ви казвам.Без Йорданов мачът беше 0:2 3:2.А относно Коцето Костадинов като шеф срещу него плюя още когато поръчков съдия Ангел Ангелов закла Миньор във ваша полза с поредната измислена синя дузпа....не съм и спирал да го критикувам и да искам оставката на смешната съдийска комисия пълна със ваши слуги.Но всички капацитети,вкл. и те ви го казаха - няма дузпа,има подпирачка на напълнилите гащите сини глезльовци.Грубо сме играли,като не ви харесва грубата игра отивайте на балет,има и грубости във футбола,вижте какво стана с Меси,част от играта е.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

skapanden
Контакти:

Мнениеот skapanden » 21 сеп 2010 17:49

Боже, божееееееее колко мъка има на тоя свят е казал някой !!!
1. Към тези които твърдят че няма дузпа - ами приятели, то според вас, няма дузпа няма гол, пък и ако гредата беше влезнала сега резултата щеше да е 3:2 за Черно Море, абе как само гредата, ако всички удари бяха влезнали сигурно, реалния резултат е 20:1 за Черно море :( хора дузпа има защото съдията е отсъдил такава.
2. Колко картона според вас не даде съдията ?
3. Синьото БФС - бутало ЛЕВСКИ, я ми обяснете как БФС ни бута, пък миналата година едвам влезнахме в тройката / щото Локото се пре....ха сами /, или сигурно Боби Михалов влезна и вкара головете срещу АИК и ГЕНТ.
4. В момента сте слаби, не сте онзи Черно море да кажем миналия сезон, същото важи и за Цска и те са слаби / което е жалко за българския футбол, може би затова класирането е толкова интересно, защото всички са еднакво слаби, просто ЛЕВСКИ е една идея по-добър / - играйте си играта, ако имахте 10 положения и вкарвате 5, няма да има значение дали има дузпа или не
5. Дори и да нямаше дузпа при резултат 1:2. едва ли щяхте да изравните, една е мотивацията за защита при 1:2, друга при 1:3 / просто Петков си позволи глупаво излизане, едва ли щеше да излезне така ако беше 1:2 /
6. Всяко чудо за 3 дни - другия път ще има компенсация за Вас срещу друг отбор - тогава се оплаквайте от съдията :)

Сега без лоши чувства, пожелавам скоро и Ч.море и цска да тръгнат напред, защото само така футбола ни може да върви напред, а на ЛЕВСКАРИТЕ / какъвто съм и Аз / само ще кажа, момчета нормално е да ни плюят когато сме добре / все пак това си е българска черта /, все пак вярвам че Варна е синя и ще вика за нас в мачовете от евротурнирите.

P.S. Моето мнение, дузпа има поради факта, че Тасевски игра първи с топката, по същата логика то и Дембеле си дръпна крака за да не удари вратаря, но пак получи картон - и в двата случая фал, единия път срещу нападателя, втория път срещу вратаря.

Върни се в “Черно море”