20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Съдийството на мача Черно море - Левски

Мнениеот СВОБОДЕН » 20 сеп 2010 22:05

petar123 написа:Съдийството беше позорно. Няма такава дузпа! Казвам го като стар левскар. Левски няма нужда от такива аванти. Те само пречат на развитието на отбора. Левски няма нужда и от глупостите на такива пристрастни коментатори като Борис Касабов. Те пречат на отбора да живее в реалността. Същият този човек ни убеждаваше, че Левски играе добре срещу Дебрецен, а всички видяхме какво се получи. Тъкмо започнахме да играем добре и се намесиха тези дребни наглед неща, които могат да ни провалят. Казвам го откирито - не искам такива дузпи да се дават повече за моя отбор и не искам такива коментатори да ни коментират мачовете по телевизията.

Е какъв Левскар си ти? Едно време имаше едни такива, викаха им безпартийни комунисти. Сега може да има и червени "левскари". И какво, да се запише във футболния правилник, че "дузпа за отбора на Левски-софия не може да се дава" ли?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

krasavetza
Контакти:

Мнениеот krasavetza » 20 сеп 2010 22:06

MORSKI написа:
krasavetza написа:az tuka takiva pravila ne vidqh

. Писането в темите и създаването на нови такива става само и единствено чрез ползването на български език, използвайки кирилица. Изключения се правят само за наименования.
Не си видял или не ти се иска да видиш! Горе си има правила на форума- пишеш тук, ще ги спазваш!

ма не отклоняваи темата за жалкия ви отбор които ииграе футбол които не се практикува и във в група бе смешко

joro65
Контакти:

Re: Черно море обръща Левски от 0:2 в мача на века

Мнениеот joro65 » 20 сеп 2010 22:07

Аве пичове,много лошо впечатление ми направи Никола Спасов по ринг.тв.Тоя от яд ,че е сменен в първия момент почти каза ,че дузпата е 50на 50,после се усети и накрая каза,че съдията е повлиял на резултата с отсъжданията си.А аз го мислех за печен и добър треньор,ама той май ***** се оказа!
Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 сеп 2010 22:08

MORSKI, миналата година мача ни с Вас беше черешката на тортата на съдийските "грешки" в ущърб на Левски, не беше единичен случай, мача с Литекс на Герена при същия тоя палячо, който развали мача днес, преди това имаше още няколко "интересни" мача с наше участие....
А, за бавенето на играта, това го прави всеки отбор в БГ, но някои го започват още преди почивката при положителен резултат, решението е картони и да се научат играчите.... :P
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 22:08

krasavetza написа:
MORSKI написа:
krasavetza написа:az tuka takiva pravila ne vidqh

. Писането в темите и създаването на нови такива става само и единствено чрез ползването на български език, използвайки кирилица. Изключения се правят само за наименования.
Не си видял или не ти се иска да видиш! Горе си има правила на форума- пишеш тук, ще ги спазваш!

ма не отклоняваи темата за жалкия ви отбор които ииграе футбол които не се практикува и във в група бе смешко

Освен това правило, явно ще тярбва да се науичиш и, че в този форум обиди не се толерират, така че ще починеш малко!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 20 сеп 2010 22:08

MORSKI написа:
azata написа:
MORSKI написа:Как сте накъсвали играта ли? При 3:2 и оставащи не повече от 5 минути Жоро вратаря всячески се стремеше да забави играта! При изпълнението на тъчове и статични също се бавехте! А и айде в лево ще казваш на друг!

Колега ако резултата беше 3:2 за Черно Море-нямаше ли да наблюдава ме същата ситуация от ваша страна.Или вие щяхте да се опитате в оставащите минути да вкарате още 3 гола.Че кой отбор при положение,че остават 2-3 минути до края на мача и то при гостуване срещу равностоен противник няма да бави и да печели време ;)

Щяхме, ама мен ме вбесява, че след мача ви с Черноморец когато паднахте и резултата не беше във ваша полза ги овбиянвахте как бавели и били селяни и лежали... Сега когатои биете и ползвате тези приоми висчко е наред... Така е и с мачовете... Когато ви порязаха брутално(признавам) зимата- ревахте 2 месеца и комисия се смени и т.н! И се вижда, че не е за добро... Сега спорна ситуация във ваша полза и изведнъж всичко е добре, когато ние неговдуваме - вие забравяте как негосдувахте и ни правите забележки! Е къде е логиката?

Бате там почнаха да бавят още след първия гол който ни вкараха.Но никога не съм се оправдавал,че заради това сме загубили.Да бяхме си вкарали полуженията-ама не.Загубихме три точки и продължаваме напред.Не се ядосвай-и мен ми е криво когато се дъним.Иначе като махнем грубостите стана много здрав мач-бърз и динамичен,нещо което отдавна не сме наблюдавали по наще терени ;)
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 22:13

azata написа:
Бате там почнаха да бавят още след първия гол който ни вкараха.Но никога не съм се оправдавал,че заради това сме загубили.Да бяхме си вкарали полуженията-ама не.Загубихме три точки и продължаваме напред.Не се ядосвай-и мен ми е криво когато се дъним.Иначе като махнем грубостите стана много здрав мач-бърз и динамичен,нещо което отдавна не сме наблюдавали по наще терени ;)

Прав си, но не всички левскари мислят като теб за съжаление! Затова има и напрежение!
Иначе Ванка, може и да е бил черепшката на тортата, но 2 месеца след това ни го натякваха левскари, а сега и 1 ден не дават да с екаже нещо за отбора им :mrgreen: Е, да , ама не!

А и нас са ниу порязвали много повече от вас! Чак не ми се изброява...

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 20 сеп 2010 22:15

vaskonti написа:
JackPackage написа:Топката се удря в Пиргов, бе, гледайте малко, топката го удря в главата, а той с ръцете сваля Дарко...

В главата ли го удря? :shock:
А дори и така да е, какво значение има, след като все пак първо избива топката, пък било то и с глава?

Има значение, защото първо събаря Тасевки и чак тогава избива топката(май с глава).

Първо за всички, които спорят дали наистина Тасевски играе първи с топката.
Изображение
Изображение

Май темата с първото докосване се изчерпа!?! След минутка ще се изчерпи и с цялата ситуация.

Вижда се, че Тасевски играе с топката и я чуква напред, като топката следва приблизително границата на малкото наказателно поле. Тоест продължава направо и съвсем леко наляво.

Тази снимка беше качена от потребител, опитващ се да обясни, че дузпа няма.
Изображение
Кадри 6, 7, 8 и 9 показват положението на вратаря и траекторията на топката. На кадър 6 се създава впечатлението, че вратарят избива топката в следващия момент. Тук идва въпросът защо в такъв случай топката не излита встрани, а продължава напред. Отговорът е повече от прост- защото Пиргов не успява да стигне до топката. Цялата ситуация се изяснява от единствен миг, който се намира между кадър 6 и 7. Приемам, че авторът на горната снима съвсем неумишлено го е пропуснал. Ето го и него:
Изображение
Ръцете на Пиргов се намират между топката и краката на Тасевски и точно тук извършва дузпата. Идеално се вижда как не е успял да избие топката и тя го подминава, търкаляйки се до бялата линия. Идеално се вижда и как спъва Тасевски. Пиргов стига до топката чак на кадър 9, като вече е извършил нарушението. Самото избиване на топката е чак на кадър 10 и нарушението отдавна е факт.

Сега чакам да видя още претенции, че да не почвам аз с грешните отсъждания, защото още в първата минута съдията не свири 100% нарушение срещу Петков и след това се стигна до греда.

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 20 сеп 2010 22:18

daniel875 написа:Ако някой ми каже, че корумпирания съдия от Родъръм Уеб, е страхотен, ще му изсмея. Ако има хора, които все още вярват, че Колина беше най - големият в бранша, ще му се изсмея. Ако някой каже, че Розети, Папареста, Рицоли, Мерк, Щарк и т. нар. големи съдии не са свързани с "черното тото", ще му се смея без прекъсване. Всичко е една голяма мафия и нашите съдии са просто едни мухи в нея. Който днес протестира срещу дузпата за "Левски", може би е прав в твърдението си, но нека първо разгледа нарушенията на варненци и прецени колко жълти и червени картони трябваше да извади Николай Йорданов на "моряците" за нечовешки грубата игра. Когато черноморци се научат да играят по - нормален футбол, тогава ще имат претенции за очевадната грешка на Йорданов. Докато не се оправят, никой от тях няма никакво основание да приказва срещу страничните фактори.

Много точно и ясно казано.Подкрепям :!:

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 20 сеп 2010 22:21

Това е смешно... Да изпадаме чак в такива подробности. На пръв поглед се вижда, че Дарко докосва топката, но на повторението се вижда, че след Дарко и Пиргов я докосва лекичко. Дузпата е спорна, но антилевскарите и феновете на Черно Море прекаляват. Не знам каква дузпа трябва да се даде на Левски, за да няма после идиоти, които ще спорят с нас... Левски игра по-добре и заслужено победи. А Черно Море да не чакат мачове само срещу Левски и ЦСКА, а да се хвърлят така и в другите мачове защото не са много розови нещата при тях.
Изображение

Върни се в “Черно море”