20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Съдийството на мача Черно море - Левски
а вас не ви е срам, че виждате само през сините си очила и гледате само нашите грешки! Дори и да няма дузпа, говорите че сме играли грубо, а пропускате удара на Дембеле? Пропускате факта, че накъсвахте играта.... И така нататък... За тези неща не говорите, а?
Re: Изхвърлете Николай Йорданов
rosen_1914 написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да се запозная с останалите фракционери
![]()
Добре ще се запознаеш

-
Съдийството беше много слабо !
Да не използвам и по силна дума .... но действително, рефера беше доста стресиран, още след 5-та минута на двубоя !
Реферирането, не беше слабо заради спорната дузпа, а заради допуснатата корида !
Трябваше още в зародиш да прекрати всякакви опити за груба ( на моменти и брутална игра ) ... на домакините !
Достраша ли го, или толкова си може ..... незнам, но не се справи със задачата, да предостави - що годе някакви нормални и чисти условия за игра, на безобразния терен !
Това му е, много по голямо прегрешение, от колкото отсъдената дузпа ( която не повлия, по никакъв начин на резултата ) ...
Да не използвам и по силна дума .... но действително, рефера беше доста стресиран, още след 5-та минута на двубоя !
Реферирането, не беше слабо заради спорната дузпа, а заради допуснатата корида !
Трябваше още в зародиш да прекрати всякакви опити за груба ( на моменти и брутална игра ) ... на домакините !
Достраша ли го, или толкова си може ..... незнам, но не се справи със задачата, да предостави - що годе някакви нормални и чисти условия за игра, на безобразния терен !
Това му е, много по голямо прегрешение, от колкото отсъдената дузпа ( която не повлия, по никакъв начин на резултата ) ...
MORSKI написа:а вас не ви е срам, че виждате само през сините си очила и гледате само нашите грешки! Дори и да няма дузпа, говорите че сме играли грубо, а пропускате удара на Дембеле? Пропускате факта, че накъсвахте играта.... И така нататък... За тези неща не говорите, а?
Кой удар на Дембеле бе... в началото на мача ли ? Нема да ви пишем само едно и също, ебати наглите и типове... ето и аз казвам, че според мен няма дузпа, а тоя си говори за удара на Дембеле и какво удара на Дембеле ? Я гледай ситуацията пак бе Морски и не се излагай ! Как сме накъсвали играта по-точно, можеш ли да кажеш, като ясно се виждаше, че Левски е на терена да играе футбол, такъв какъвто направи примерно в мача с Гент... просто това е разбирането на Ясен Петров. Пак казвам айде у лево с тоя селски мач, който единия отбор направи от първата секунда, а другия му отговори... аре че ми писна на к*ра от глупости, удар на Дембеле, не знам си кво...
Последна промяна от sostenere на 20 сеп 2010 21:42, променено общо 1 път.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- Ultras_Levski
- Контакти:
MORSKI написа:а вас не ви е срам, че виждате само през сините си очила и гледате само нашите грешки! Дори и да няма дузпа, говорите че сме играли грубо, а пропускате удара на Дембеле? Пропускате факта, че накъсвахте играта.... И така нататък... За тези неща не говорите, а?
Бате,не говори за очила...вие си мислехте,че във Варна ще ни биете ! Не стана,и са ви е яко яд

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~
-
- Контакти:
a 6to ne kaje6 ne6to za udara bez topka v liceto na minev kadeto sadqta naro4no se obarna s grab i se napravi 4e ne vijda ni6to i izbega toq mi6ok a?
Съдията имаше късмет Черно море да не вкарата гол в първата минута. Тогава имаше откровен фаул срещу Петков, но той не го видя. И добре, че онези не улучиха вратата, защото иначе ставаше пълна лудница.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
THE G.A.M.E написа:Съдийството беше много слабо !
Е как да не повлия, ако не беше тя сега нямаше да е 3:2, а 2:2... Честно, изумявате ме с мненията си

-
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Съдията имаше късмет Черно море да не вкарата гол в първата минута. Тогава имаше откровен фаул срещу Петков, но той не го видя. И добре, че онези не улучиха вратата, защото иначе ставаше пълна лудница.
ne 4e ne go vidq ne iska6e da go vidi prosto
Както писах вече в една друга тема-1000% дузпа и много спестени картони за Черно Море.Чудя се просто защо моряците бяха толкова груби през целият мач.