20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Re: Съдийството на мача Черно море - Левски

Мнениеот de.bil » 20 сеп 2010 21:11

vaskonti написа:
JackPackage написа:единственото волно (умишлено) действие на вратаря в ситуацията е спъването на Тасевски, вратаря не избива топката, топката се удря в главата му след като Дарко е играл с нея.....

Примерна ситуация: защитник рита нападател, той пада и защитника играе с топката, има ли фаул ?!

Пак да кажа. Гледа се кой играе последен с топката, не кой пръв. Това осъзнаваш ли го?

Ти пък поставяш прекалено сложни казуси :)
П.с. Не съм цесекар

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 20 сеп 2010 21:11

vaskonti написа:Пак да кажа. Гледа се кой играе последен с топката, не кой пръв. Това осъзнаваш ли го?

Значи имаме ситуация един нападател играе пръв с топката, защитника го сваля и после играе с топката, т.е последен играе с топката... според горе написаното няма фаул, я си изясни първо на теб какво искаш да кажеш, после ни напиши и на нас !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
nasko fena
Контакти:

Мнениеот nasko fena » 20 сеп 2010 21:14

vaskonti написа:
JackPackage написа:единственото волно (умишлено) действие на вратаря в ситуацията е спъването на Тасевски, вратаря не избива топката, топката се удря в главата му след като Дарко е играл с нея.....

Примерна ситуация: защитник рита нападател, той пада и защитника играе с топката, има ли фаул ?!

Пак да кажа. Гледа се кой играе последен с топката, не кой пръв. Това осъзнаваш ли го?

Колега не се хаби да им обясняваш на тея.То се вижда с просто око, че или нищо не разбират от футбол или се правят на луди(а мойто мнение че и 2 неща са верни за тях).
Евала на това момче Alex само той от всички левскари си каза че няма дузпа,браво за
което ;)
Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 сеп 2010 21:15

JackPackage написа:
vaskonti написа:

аз пък си мислех че целта на защитните действия във футбола е първо да се стигне до топката, не да се събори играча и след това да му се отнеме топката, но явно е излязън ъпдейт на правилата, за който не знам :roll: :shock:

Да, това е целта! Но когато има единоборство се гледа кой последен играе с топката преди нарушението! Ако не беше така всеки чист шпагат щеше да се свири нарушение! Пример - нападателят спринтира, води си топката нонстоп, чуквайки си я на всеки две крачки. Яко спринт ти казвам. И изведнъж точно след едно от тези чуквания един защитник се пресяга и с върха на бутонката избива топката, а нападателя се спъва в него и пада. Има ли нарушение?
sostenere написа:
vaskonti написа:Пак да кажа. Гледа се кой играе последен с топката, не кой пръв. Това осъзнаваш ли го?

Значи имаме ситуация един нападател играе пръв с топката, защитника го сваля и после играе с топката, т.е последен играе с топката... според горе написаното няма фаул, я си изясни първо на теб какво искаш да кажеш, после ни напиши и на нас !

Под "последен с топката" се има пред вид преди съприкосновението(единоборството). Добре ли се изясних?
Последна промяна от vaskonti на 20 сеп 2010 21:18, променено общо 1 път.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
nasko fena
Контакти:

Мнениеот nasko fena » 20 сеп 2010 21:16

JackPackage написа:
vaskonti написа:

аз пък си мислех че целта на защитните действия във футбола е първо да се стигне до топката, не да се събори играча и след това да му се отнеме топката, но явно е излязън ъпдейт на правилата, за който не знам :roll: :shock:

Еееееееееее щом и ти почна да мислиш докъде ли ще я докараме :mrgreen: .........
Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 20 сеп 2010 21:17

vaskonti написа:
Под "последен с топката" се има пред вид преди съприкосновението. Добре ли се изясних?

Вече да ;)
Левски е моят идеал !

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 20 сеп 2010 21:22

Умолявам ви, драги ми смехурковци, отивайте да си пишете домашните за утре, защото стана късно, а и майките ви ще се карат, а после и госпожите на училище, а бате ви дембеле няма да е там да ви защити и ще стане лошо.
Съвета ми е да погледате малко мачове и от Европа, за да видите как свирят съдиите, какво означава чист шпагат, какво означава вратар да избие топката от краката на нападател. Такава порода като вашата наистина няма по света - говедос булгарос синьо-очиларкос.
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 20 сеп 2010 21:25

krasavetza написа:nqkoi da vidq zasadata na 4erno more pri vtoriq gol?

Това не се коментира много ясно, а и има ли значение и мен ми се стори, че има засада... ние мислим за други мачове в Европа, със Спортинг, които ще излязат да играят футбол с нас, а не да се ритат, скачат на съдията от първата секунда, симулират и после тук има дузпа, там няма дузпа, тук има засада, тук има фаул, а пък тук корнер... смех, аре у лево с тоя селски футбол, за този селски мач, който стана заради единия отбор, излязъл на терена от първата секунда с това намерение и така....
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: 20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Мнениеот The Sailor Man » 20 сеп 2010 21:31

Марио се движеше доста добре,участва във втория гол.Във всички случаи е много много над Будинов.Но...искам да го кажа ясно....от Жоро Божилов по-добър таран няма да намерим!Страхотен е,страхотен беше днес,има корав удар и фантазия,удари греда,вкара гол,участва при втория и принуди Ясен Петров да вкара Иво Иванов.Когато го освиркват прави грешки,но кажете днес не беше ли великолепен?Вкара дежурния си гол,ако късмета беше с него си правеше хеттрик даже!Когато се върне Миро ще станат страхорен тандем,но Жоро е много много голям и като се отпусне още както днес когато усеща публиката зад себе си ще е още по-добър.До края на сезона 11-ката ни трябва да е тази от 2-рото полувреме днес.Дори с Ели Маркес ляв защитник!!!Ами да,ами да,как не се бяхме сетили по-рано за това?Беше страхотен,какви пробиви само,един от най-добрите ни на терена с Жоровците заедно.Над всички беше Шерифа,спечели категорично двубоя с Дембеле,очаквах Танка да го пази,но Шерифа беше страхотен днес.С днешния си мач Шерифа показа,че трябва да е национал на България,няма две мнения :!: .Чисто футболно страдахме първото полувреме от недостатъчно самочувствие и от слабата игра на Бачев отляво и наличието на гравесена.Той не беше слаб,но изяде мястото на креативен играч,второто полувреме с Юрука вдясно!?,Марадончо вляво и Ели Маркес ляв бек...и като ни падна пердето наистина ги смазахме.Не е пресилено,Дъстлито Мюлдер буквално го развинтиха Маркес и Дончо.За жалост отчитам твърде добрата игра на оня Сержиньо Грийн,това им е най-добрия играч и най-класния,просто нямаше грешка и то говоря за ключови ситуации като мелета в тяхното поле,когато е с топка в крака,с гръб към центъра и с двама наши на гърба си...някой посредственяк веднага ще даде грешен пас или ще тръгне да се лъже и да му я вземат...този беше безупречен.Факт.Но отборът от 2-рото полувреме е нашият състав докрая,Елито вляво :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
rosen_1914

Re: Изхвърлете Николай Йорданов

Мнениеот rosen_1914 » 20 сеп 2010 21:33

MORSKI написа:
LUBOLSFC написа:аве видех че има два фенклуба на ЛЕВСКИ във Варна,значи наистина има повече левскари ;)

Желязна логика :mrgreen: Необорима просто... Те и Литекс имат фен клуб във Варна, е и?
И няколко моряка, които учим в София ще си правим евентуално знаме и фракция- и това значи ли, че ще сме повече от левскарите :mrgreen: Що за безумие?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Искам да се запозная с останалите фракционери :lol: :lol:
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

Върни се в “Черно море”