Вълна от контузии връхлетя Черно Море преди мача с Видима
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- The Sailor Man
Re: Вълна от контузии връхлетя Черно Море преди мача с Видима
Тоя смешко Делев не става дори за резерва тука,да си стои там в ЦСКА
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Re: Вълна от контузии връхлетя Черно Море преди мача с Видима
blue avalanche написа:MORSKI написа:rosen_1914 написа:Аз ли съм виновен, че е дебел и не може да влезе във форма. С име голове не се вкарват.
Просто много ти знаеше устата преди началото на сезона. Жардел може едно време да е бил невероятен, сега обаче играча в България се казва Гарра Дембеле и вие също ще го отнесете.
Виж той самият има 3 пъти повече голове от целия ви отбор.
И не се заяждам, нито провокирам. За вас ако истината е провокация, то си е ваш проблем. Аз няма да седна да ви говоря колко ви е готин отбора, защото не е.
Първо не е сигурно, че ще ни вкара гол! Всичко се случва... Второ, наясно ли си, че няма да го задържите дълго, айде като си говорим истини да си ги говорим! Заобичахте играч наемник повече от българите, а този черния ще замине в скоро време и хич няма да ви помни! Вкарва , няма спор, но никога няма да стане име от ранга на Жардел... Прав си, име голове не вкарва, но замислял ли си се,че това е пр... Реклама не само за нашия отбор, но и за България! Знаеш ли, че в няколко от големите информационни агенции в чужбина отразиха това, че е преминал при нас! За България се заговори малко или много! А и покрай него израстват и младите... Това Дембеле няма как да го даде! А и Жардел има време да влезе във форма, аз какво съм виновен, че не го пускат?
А за това какъв ни бил отбора, ти пък ако си мислиш, че да киснеш тук и да говориш какъв ни бил отбора не е провокация, е няма кое друго да се нарече! Нали ти бяхме безразлични- за 100 тен път, като сме ти такива какъв го дириш тук?
И аз не смятам, че сте симпатични, напротив.... И на мен сте ми безразлични.... Но не целя да се заяждам и изобщо не ме вълнувате и не влизам във форума ви, за разлика от теб и част от вашите фенове, киснещи в нашия... Всичко останало е комплекси, заяждане и провокация! Истини, истини, ама има начин да се поднесат по правилен начин, твоя е злоблив- не правилен!
"... а този черния ще замине в скоро време и хич няма да ви помни!"
То,пък,щото Жардел ще ви помни,сигурно!
"...Второ, наясно ли си, че няма да го задържите дълго,..."
За сметка на това,в завещанието на Жардел пише да го погребат във Варна!
И двата ти цитата бяха меко казано смешни! Някъде да съм казал нещо за Жардел? А и пак не си запознат

С две думи, в момента се чудиш с какво да се заядеш! Поне като ще вадиш цитати ги вади като хората