Абсолютен субективизъм!Какво да гледаме края на Велизар?Първо в Совге Велизар беше лишен от Юруков,Рикардо,Периш,Каруча с които Коленцето падаше кораво вкл и от Беласица.Така,че състава не е същият.А това как завършил Велизар миналия сезон...пфууу как не те досрамя да напишеш такова нещо,след като всички знаем какво стана - Миро Манолов,Жоро Илиев,Данчо Юруков,Дани Георгиев - контузени,Кривия пък си замина.....напълно нормален финиш при положение,че 5 основни играча и то 5-те най-добри ти излязат от строя.Все пак есента,когато сътресенията от заминаването на Кривия и Кольо утихнаха и отборът превъзмогна липсата на Юруков и имахме налични ключови фигури като Жоро Илиев и Дани Георгиев си спомням един друг финиш с 4:2 над Локо Сф и 4:1 над Левски......Обективното е,че когато Велизар разполага с ключовите фигури отборът ни е на ниво,ако ли не - не сме на ниво.
И тук няма какво да спорим какво значи да имаш и да нямаш ключови фигури на терена.Стига,чакай малко....Ето,ако вчера го нямаше Жоро Илиев - пак нямаше да бием нали?Пак щеше да обвинят Велизар.Вижда се какво е класния играч,ето,топовен изстрел-решителен гол с ценан а 3 точки.Ако Миро Манолов беше на терена щеше да вкара 2 гола на Черноморец,но уви,там беше Тошко Колев,крило типично и не успя да вкара.С Академик един път Юруков не бе покрит и веднага разстрел и гол пак с цената на 3 точки.Истината е,че без тези основни фигури,най-вече 3-ката Жоро-Юруков-Миро Черно Море не е на ниво,с тях сме медалисти,без тях-не.А как ще разбива бетони - вярно,че можеше да пусне Жардел,но защитниците на Черноморец са много пъргави и треньорското му око е видяло нещо,което ние не можем,може би е преценил оптимално.....И отново - ако Велизар тресне пак Левски съм сигурен,че всичките критици ще изчезнат и тези които го псуваха тогава ще го целуват първи,може би тогава такива като мен ще се водят критикарите.Просто да гледаме реално и обективно на нещата.
Видима Раковски/Севлиево/ - ЧЕРНО МОРЕ / ВАРНА /
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- The Sailor Man
Re: Видима Раковски/Севлиево/ - ЧЕРНО МОРЕ / ВАРНА /
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
-
- Контакти:
Училище за треньори?Хм,Велизар наистина няма опит като старши треньор преди Черно Море,но....има една година без загуба у дома,победа над Левски,победи над Локо Сф,успех(равен в София) срещу ЦСКА.Това е постигнато с впечатляващ на брой контузени играчи,в стресова ситуация,след напускането на Кольо и Кривия.....
Забравих-и при доста негативизъм от наша страна!
Колко мача има Кольо Спасов като старши преди да работи при нас??????????
-
зелено-бяло написа:Училище за треньори?Хм,Велизар наистина няма опит като старши треньор преди Черно Море,но....има една година без загуба у дома,победа над Левски,победи над Локо Сф,успех(равен в София) срещу ЦСКА.Това е постигнато с впечатляващ на брой контузени играчи,в стресова ситуация,след напускането на Кольо и Кривия.....
Не сравнявай несравнимото!Кой беше Кольо преди да стане старши е въпроса.Голмайстор на Черно море/голяма част от нас са скандирали дълго време името му пред блока в Чайка където живее той/играл в Португалия,човек с достатъчно опит по терените и в съблекалнята.Човек,който в нечовешката обстановка в която беше поставен ни направи трети и с него играхме ТРИ пъти последователно в Европа!Нещо което скоро ще го имаме само като спомен.Сега е момента да ви попитам,понеже за вас са виновни винаги оставкаджиите под козирката.Знаете ли кой поде кампанията за смяната на Кольо?Аз зная и ако вие не знаете и искате да научите ще ви кажа.Такъв комфорт,какъвто има Попов,няма никой треньор в А група.А резултати-плачевни!Направи две подготовки и две селекции.Мисля че е повече от достатъчно да покаже какво може до сега.Аз по принцип не съм за честата смяна на треньори,защото на един треньор му трябва време,освен ако не се казва Жозе.

- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Re: Това ли е?
The Sailor Man написа:Аз не знам да чакаме някой.Треньор си е Попов,това,че част от феновете са искали да паднем днес,че да го сменят евентуално е друго.Но миналата есен Велизар измъкна един такъв мач с Локо Мз,пак Жоро в 90 минута с решителен гол и поехме нагоре,после буквално разгромихме Локо Сф....така,че КОРАВО следващия мач и изобщо какво мислите глупости за Велизар?Единственото което трябва да се мисли е победа над Левски,победа и нищо друго
The Sailor Man написа:Абсолютен субективизъм!Какво да гледаме края на Велизар?Първо в Совге Велизар беше лишен от Юруков,Рикардо,Периш,Каруча с които Коленцето падаше кораво вкл и от Беласица.Така,че състава не е същият.А това как завършил Велизар миналия сезон...пфууу как не те досрамя да напишеш такова нещо,след като всички знаем какво стана - Миро Манолов,Жоро Илиев,Данчо Юруков,Дани Георгиев - контузени,Кривия пък си замина.....напълно нормален финиш при положение,че 5 основни играча и то 5-те най-добри ти излязат от строя.Все пак есента,когато сътресенията от заминаването на Кривия и Кольо утихнаха и отборът превъзмогна липсата на Юруков и имахме налични ключови фигури като Жоро Илиев и Дани Георгиев си спомням един друг финиш с 4:2 над Локо Сф и 4:1 над Левски......Обективното е,че когато Велизар разполага с ключовите фигури отборът ни е на ниво,ако ли не - не сме на ниво.
И тук няма какво да спорим какво значи да имаш и да нямаш ключови фигури на терена.Стига,чакай малко....Ето,ако вчера го нямаше Жоро Илиев - пак нямаше да бием нали?Пак щеше да обвинят Велизар.Вижда се какво е класния играч,ето,топовен изстрел-решителен гол с ценан а 3 точки.Ако Миро Манолов беше на терена щеше да вкара 2 гола на Черноморец,но уви,там беше Тошко Колев,крило типично и не успя да вкара.С Академик един път Юруков не бе покрит и веднага разстрел и гол пак с цената на 3 точки.Истината е,че без тези основни фигури,най-вече 3-ката Жоро-Юруков-Миро Черно Море не е на ниво,с тях сме медалисти,без тях-не.А как ще разбива бетони - вярно,че можеше да пусне Жардел,но защитниците на Черноморец са много пъргави и треньорското му око е видяло нещо,което ние не можем,може би е преценил оптимално.....И отново - ако Велизар тресне пак Левски съм сигурен,че всичките критици ще изчезнат и тези които го псуваха тогава ще го целуват първи,може би тогава такива като мен ще се водят критикарите.Просто да гледаме реално и обективно на нещата.
Както обикновено, отново си в десятката, поздрави!

Green Beast написа:Не сравнявай несравнимото!.Аз по принцип не съм за честата смяна на треньори,защото на един треньор му трябва време,освен ако не се казва Жозе.Но в нашия случай проблема е на друго място.За първи път афиширахме цели миналата година с Попов-КБ.Провал!Целите за тази година са излизане в Европа.За сега не се получава.Ами според мен трябваше да обявят нулева година и да го оставят да гради отбор.Тогава нямаше да има никакво напрежение по оста треньор-ръководство-фенове.Но сега с тези цели и този глад за точки,най нормалното нещо е да се смени треньора.Казваш че от трима играчи зависи Черно море.Юрука,Миро и Жоро.Срещу Севлиево играха Юрука и Жоро-0-1!Срещу Своге играха Жоро и Миро-1-0!Май е от треньора,а?Че и кривчо игра там.Хайде да споменем и загробването на Тошко,Румен,Ратников,Капитанов/с условието че е млад и има време да бъде дозагробен/.Взе Жардел,не го пусна при 0-1 за акулите.Били пъргави защитниците и това оправдава Попов?Ами да го беше пуснал в отбора на БойкоСрещу него не бяха много пъргави защитниците.Стрелецо,някой път в желанието си да защитаваш безогледно си слагаш най тъмно зелените очила и пак не се получава.И аз си обичам отбора и аз не викам оставки и не плюя играчи,но това не ме прави безгласна буква.Ако си мълча и се кефя на такъв треньор в Черно море,значи съм плебей,който мисли само лошото на морето!
Сега , че голмайстор като Кольо не сме имали ,че ни докара бронзовите е ясно ,че всички дето сега мрънкат против Велизар тогава бяха против Кольо е ясно , но не ми се вързва следното , че видиш ли Велизар , който също има дял за третото място /разузнавайки противници и тренирайки отбора , въобще доколкото знам от футболиститите е вършел и доста от работите на К./не налагал млади е сега това вече АБСОЛЮТНО не е вярно , Дани Димов израстна при Велизар , а не при Кольо , Румен бе наложен от Велизар ,Тошко игра много повече при Велизар и няма как да е като те са израстнали точно при него , сега когато Данчо се възстанови и бе привлечен Дончо е логично да намират по малко място , но това не означава , че ги загробил
Тези които едва бихме с 1-0 в момента падат с 5-1 от опашкаря Сливен на полувремето. Правете си изводите