Милен Петков: Слабите мачове на Черно море приключиха

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Милен Петков: Слабите мачове на Черно море приключиха

Мнениеот Sagittarius » 01 сеп 2010 22:14

Помня аз мача със Славия и няма смисъл да покриваме гафа на сганта,те не крещяха,те ПСУВАХА Божил Колев :x .Онзи ден псуваха и Дани Димов,но не уцелили човека,говори се(не съм видял),че Дани им забил един хубав среден пръст :mrgreen: .Най-после,трябваше играч с характер да покаже туй-онуй на нечовеците зад Велизар Попов.Виж само-те не говорят за победи,те искат загуби.Защо?Защото загубата дава мегдан да хулиш,да ругаеш,да кълнеш,да критикуваш,те не искат силен отбор,не искат победи....Те не знаят какво искат.Илиан такъв бил,ами оня ден псувахте Илиан бе шматки,и всички помним как го изпратихте след Родопа....Ясен го псуваха и наричаха некъдърник....те знаят ли какво искат?Не,затова един среден пръст на Димов им напомни какво отборът мисли за тях,жалко,че Жоро Божилов няма такъв характер,или Сашо Беройския,аз ако бях на тяхно място щях да си събуя гащите и да им покажа,че могат само да ме целунат отзад и ми е през оня какво драчат там....
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 01 сеп 2010 23:58

аве няма кво друго да стане почваме новата серия без загуби на ТИЧА ама почваме да мачкаме и като гости и напук на всичко ще сме най-малко на 3-то място помнете ми думата ;) :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 сеп 2010 00:43

Аз не знам защо някои наши фенове си мислят, че могат да наложат цензура! Всеки е свободен да прави каквото прецени, да каже каквото мисли- без да се притеснява! Като не си доволен от нещо- го казваш.... Всичко друго е опит за цензура във време на " демокрация"... Аз лично не знам къде е проблема, понеже не съм специалист и не се имам за такъв.. Дали е във Вили, в играчите, в Пачков... Не знам, но проблем има и той е очевиден... Играем все по-лошо, губим вече и домакинства.... Играта ни преди няма нищо общо с играта сега.... Който с еопитва да ми изкара, че нещата са супер и да ме обвини, че съм бил антифен щом играта не ми харесва- мога мисловно да го пратя на едно точно определено място! Подкрепоата към отбора няма нищо общо с това да си сляп за проблемите в тима...

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 02 сеп 2010 09:45

Sagittarius написа:Помня аз мача със Славия и няма смисъл да покриваме гафа на сганта,те не крещяха,те ПСУВАХА Божил Колев :x .Онзи ден псуваха и Дани Димов,но не уцелили човека,говори се(не съм видял),че Дани им забил един хубав среден пръст :mrgreen: .Най-после,трябваше играч с характер да покаже туй-онуй на нечовеците зад Велизар Попов.Виж само-те не говорят за победи,те искат загуби.Защо?Защото загубата дава мегдан да хулиш,да ругаеш,да кълнеш,да критикуваш,те не искат силен отбор,не искат победи....Те не знаят какво искат.Илиан такъв бил,ами оня ден псувахте Илиан бе шматки,и всички помним как го изпратихте след Родопа....Ясен го псуваха и наричаха некъдърник....те знаят ли какво искат?Не,затова един среден пръст на Димов им напомни какво отборът мисли за тях,жалко,че Жоро Божилов няма такъв характер,или Сашо Беройския,аз ако бях на тяхно място щях да си събуя гащите и да им покажа,че могат само да ме целунат отзад и ми е през оня какво драчат там....

Показа им, да! :)
И всичко останало е точно тъй :!:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 сеп 2010 13:31

I love Black Sea написа:аве няма кво друго да стане почваме новата серия без загуби на ТИЧА ама почваме да мачкаме и като гости и напук на всичко ще сме най-малко на 3-то място помнете ми думата ;) :!:

Май и ти не си вярваш,че това може да стане.Не го ли разбрахте Велизар най-сетне,че има много да учи докато стане треньор. С Велизар: победи/загуби - 50/50 и ...мах 8-10 място в Първенството.

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 02 сеп 2010 20:07

Sagittarius написа:Помня аз мача със Славия и няма смисъл да покриваме гафа на сганта,те не крещяха,те ПСУВАХА Божил Колев :x .Онзи ден псуваха и Дани Димов,но не уцелили човека,говори се(не съм видял),че Дани им забил един хубав среден пръст :mrgreen: .Най-после,трябваше играч с характер да покаже туй-онуй на нечовеците зад Велизар Попов.Виж само-те не говорят за победи,те искат загуби.Защо?Защото загубата дава мегдан да хулиш,да ругаеш,да кълнеш,да критикуваш,те не искат силен отбор,не искат победи....Те не знаят какво искат.Илиан такъв бил,ами оня ден псувахте Илиан бе шматки,и всички помним как го изпратихте след Родопа....Ясен го псуваха и наричаха некъдърник....те знаят ли какво искат?Не,затова един среден пръст на Димов им напомни какво отборът мисли за тях,жалко,че Жоро Божилов няма такъв характер,или Сашо Беройския,аз ако бях на тяхно място щях да си събуя гащите и да им покажа,че могат само да ме целунат отзад и ми е през оня какво драчат там....

Аз бях с/у Дани Димов и той не само показа среден пръст,а и се закани да набие един тъпак,който не спря да псува Велизар и Дани цял мач.А иначе за нашата "публика" няма какво да се каже,може би най-гадната след синята.Естествено има и много свестни хора,но те все по-рядко идват.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 03 сеп 2010 15:00

Колега, седяли сме много близо еидн до/зад друг.И аз бях точно зад скамейката и слушах цял мач, но и плясках и подкрепях нашите цял мач!Дани не го оправдавам за тази му постъпка, нали точно по това се различават професионалистите от нас?!?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 03 сеп 2010 16:17

Аз поздравявам Дани Димов,защото беше крайно време да има някаква адекватна реакция срещу едно ненормално поведение.Поне не и на фенове на отбора.Както казах,нужен беше играч с характер на лидер,за да се изяснят малко работите.Не било професионално?А трябва да изтърпиш канонада от псувни за няма нищо,при положение,че си на 21 г.,че си юноша на този клуб,че досега си играл винаги на ниво?Издигна ми се в очите Димов,следващия капитан е той,това е,освен характер и хъс доказа,че не е мишка да си трае пред някакъв малоумник.И не,това,че веднага влиза в разпра с плювалника,за да защити себе си,Велизар,другите играчи търпящи псувни значи,че това момче гори в играта,има сърце,фен е на този отбор и изобщо браво,едно голямо браво.Цяла пролет мачовете се деляха на 2 вида-такива в които Димов и Наката са на ниво и такива в които не са на ниво.Цялата ни игра дори и сега се базира на силна игра на деф.халф,е,всеки може да има слаб мач,но не може да псуваш човек за слаб мач!Това не е фенщина,това е идиотизъм,еми не ти върви днес,боли те глава,лошо ти е...ами дай да те псуват и да си мълчиш?Знаеш ли колко пъти Жоро Илиев е правил слаби мачове и той?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”