СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ
Велизр няма да бъде махнат, защото от ТИМ май няма да дават повече пари за отбора. Има такива приказки и не знам какво ще правим, във В група при спортак.
irko_petkov написа:Велизр няма да бъде махнат, защото от ТИМ май няма да дават повече пари за отбора. Има такива приказки и не знам какво ще правим, във В група при спортак.
Ясно е,че с Велизар отборът не може да има някакви високи цели-мах 8-10 място. За това ,ако оставят Велизар по-добре да освободят всички чужденци и наемници и отборът да играе само с юношите и опитните черноморци(Ж.Илиев...)

-
- Контакти:
Sole написа:irko_petkov написа:Велизр няма да бъде махнат, защото от ТИМ май няма да дават повече пари за отбора. Има такива приказки и не знам какво ще правим, във В група при спортак.
Ясно е,че с Велизар отборът не може да има някакви високи цели-мах 8-10 място. За това ,ако оставят Велизар по-добре да освободят всички чужденци и наемници и отборът да играе само с юношите и опитните черноморци(Ж.Илиев...)
Sole разбирам те напълно братко, но май и това ще се случи ,защото аз лично не виждам как и по какъв начин ТИМ се интерисуват от отбора, имам чувството , че им е налижено да държат отбора.
1.Пълно безхаберия в управленски аспект, няма изявени футболни деятели ,който да дърпат конците.
2.ТИМ в Ч. Море дават само заплати и нищо друго и дума не дават да се каже за по качествена селекция , защото според мен има нужда от такава, стадиона ни прилича на кенеф особено на полевренето ,когато 500-1000 човека се изсипят зад козирката да пикаят и серат.
3.Вина имат и футболистите , не сам Велизар.
Изаобщо проблемите в отбора са комплексни и трудно решими. Аз искам да питам господата вземащи решенията в отбора ,какво трябва да стане , за да се смени Велизар ?
-
- Контакти:
Popeye написа:more написа:Гарф,извинявай не искам да ти се меся какво да правиш и кога да ходиш на Тича.Но подписа ти "Черно море в моето сърце.Въпреки всичко и всички."Въпреки всичко и всички Велизар какво ти пречи да подкрепяш отбора,а не треньора?За съжаление на Тича никога не са обичали треньорите и са ги псували.МАНТАЛИТЕТ.
С тая чобанска публика /на 80%/ толкова , даже резултатите са добри , забележете , че които треньор или футболист се махне и почва да вкарва или да постига успехи! Да давам ли примери , незнам другите отбори как са но ние като манталитет сме на ниво А окръжна като публика !
Здравко Лазаров - капитан на Локо Пд и може би един от най-добрите им играчи.
Герасим Заков - вкара на Левски и ЦСКА, особенно срещу Левски - гол шедьовър.
Георги Андонов - титулярен нападател на отбора, който ни би за първи път на Тича след 2 години.
Фернандес - титулярен нападател на отбора, който ни би за първи път на Тича след 2 години.
За повече не ми се мисли. Но Заков, Лазаров и Андонов НИЕ ги изгонихме. Ние сме виновни и за Кольо Спасов и за много други неща

- ЧерноМореВарна
- Контакти:
DanielGeorgiev написа:
Георги Андонов - титулярен нападател на отбора, който ни би за първи път на Тича след 2 години.
Фернандес - титулярен нападател на отбора, който ни би за първи път на Тича след 2 години.
За повече не ми се мисли. Но Заков, Лазаров и Андонов НИЕ ги изгонихме. Ние сме виновни и за Кольо Спасов и за много други нещаА сега искаме и да изгоним много талантлив нападател като Георги Божилов, който просто няма ден. И мен много ме ядоса на мача, ама като се замисля, ако заради 1..2..3 грешки почване да псуваме НАШ футболист, ние ще останем без играчи
Човек и тримата не ставаха! Заков ще се запомни единствено с ритника на Рабех, Електричката и Андонов мале, мъка... Всички се молеха да ни оттърват от тях. Айде сега изгонили сме ги. Ами много ясно, че ще ги изгоним! В смисъл, че и това е вина на Велизар ли? Недей, че става хептен смешно.. А за Кольо, една година не само оставка му крещяха отзад, а го псуваха на майка, на татко, на каквото си помислиш. Даже се разболя от тая неистова омраза. А колкото до тези десетина оставкаджии, пак ги разгледах един по един, докато се пенеха през шлюпки от семки, за мен тия са най-големите БОКЛУЦИ на Тича! И ми е все тая, ходил от 20 год., другия 30 год, боклука си е боклук. Просто убитаци. И ако някой се разпознава сред тия, поне да знае какво ми е мнението.
ЧерноМореВарна написа:DanielGeorgiev написа:
За повече не ми се мисли. Но Заков, Лазаров и Андонов НИЕ ги изгонихме. Ние сме виновни и за Кольо Спасов и за много други нещаА сега искаме и да изгоним много талантлив нападател като Георги Божилов, който просто няма ден. И мен много ме ядоса на мача, ама като се замисля, ако заради 1..2..3 грешки почване да псуваме НАШ футболист, ние ще останем без играчи
Човек и тримата не ставаха! Заков ще се запомни единствено с ритника на Рабех, Електричката и Андонов мале, мъка... Всички се молеха да ни оттърват от тях. Айде сега изгонили сме ги. Ами много ясно, че ще ги изгоним! В смисъл, че и това е вина на Велизар ли? Недей, че става хептен смешно.. А за Кольо, една година не само оставка му крещяха отзад, а го псуваха на майка, на татко, на каквото си помислиш. Даже се разболя от тая неистова омраза. А колкото до тези десетина оставкаджии, пак ги разгледах един по един, докато се пенеха през шлюпки от семки, за мен тия са най-големите БОКЛУЦИ на Тича! И ми е все тая, ходил от 20 год., другия 30 год, боклука си е боклук. Просто убитаци. И ако някой се разпознава сред тия, поне да знае какво ми е мнението.
Не само тия 3мата , а много повече , както и плювалниците не са само 20 , а повече виж само колко са в тоя форум , нямало да ходят на мачове , ами супер наистина по -добре да са 1000 човека на стадиона вместо 3000 от , които 2000 спИциалисти , които вместо да окуражат момчета ги почват от 15минута , които като паднем са почти щастливи , щото негативните им прогнози са се сбъднали , които не спират да искат , а не могат да дадат и 6лева за билет или 60лева за карта . Ами баста аман от псевдо фенове !
varna-sport.com 01.09.2010 04:49 "Велизар Попов остава треньор на "Черно море". Собствениците на клуба са категорични, че на този етап смяната не е актуална. Според тях Велизар има възможностите да класира отбора в евротурнирите. Първенството е в началото си и има доста мачове до края, e обяснението на шефовете. Спекулации нарекоха от "Тича" информациите, че се преговаря със Стефан Грозданов и Ангел Червенков да поемат отбора.Сега проблем на "Черно море" е с кой да играе контрола в събота, защото първенството спира заради европейската квалификация с Англия в Лондон."
Ами освен "честито" какво друго да кажа

Ами освен "честито" какво друго да кажа

- Sagittarius
ТИМ дават достатъчно пари за отбора и не търси интриги.За пръв път хората взеха правилно решение,а не се подведаха по натиска на "специалистите".....оставка на Илиан-добре,готово,за вас щом е....СБЪРКАХА....Оставка на Ясен-няма проблеми,за вас фенове всичко-отново грешка,Оставка на Кольо-добре,за вас ще го махнат-пак грешка,все пак имаше авторитет....Е,СЕГА НЯМА ДА Е НА ВАШАТА
Специалистите хулили Велизар хулеха Андонов,Каруча,Рикардо,Електричката - все основни и водещи играчи сега във водещи клубове.Как се сетих за Слави Жеков,когато подвикнаха на Марадончо-отивай си в Стара Загора,точно това казаха на Жеков,отиде си и вдигна Купата,докато тука специалистите бършеха сълзи след Каварна.Много се накефих когато смениха Дани Димов,слаб мач имаше момчето,случва се,нашо зелено сърце....и от публиката някакъв лумпен започнал да го хули,да го псува....ноооо е сбъркал човека
,едих хубав среден пръст се е развял пред погледите на хулещите и аз поздравявам Димов,това е лидера,това е човека,поставил е някои хора на мястото им.Отидаха твърде далеч,да псуват собствен кадър,абе среден пръст от Димов+решението на ТИМ за Велизар е хубав шамар за някои специалисти.....Впрочем,интересна случка се е разиграла там под Козирката с един специалист даващ акъл на Димов и Петков как да изнасят,с разигравания....следва реплика на един дядо с патерици "абе вие футбол играл ли сте някога" ъъъъъ мъъъъъ уууууу....а вие?Хората наоколо казват на специалиста - абе тиквеник с тиквеник,това е Симеон Нинов,легендарен вратар на Черно Море от 60-те и 70-те....Ех,добре ги е насолил Симо Нинов,после среден пръст от Дани Димов и накрая-презрението на шефовете.Само така,започвам да мисля,че вече наистина се работи както трябва.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...