Черно море мисли и върху Червенков
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море мисли и върху Червенков
Само на мен ли не ми допада заглавието на темата или има и други такива като мен? Що за смешка? Ръководството "мисли". А може ли да мисли изобщо?

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- martinski1970
- Контакти:
еееееее ти пък сега...............щангисти да мислятзеления написа:Само на мен ли не ми допада заглавието на темата или има и други такива като мен? Що за смешка? Ръководството "мисли". А може ли да мисли изобщо?![]()

ДАИТЕ ДУЗПА-СПАСЕТЕ leWCki
Червенков е един от малкото треньори с мозък в България
-
- Контакти:
krux написа:Червенков е един от малкото треньори с мозък в България
[offtopic]Прав си ! Двама са - той и Велизар

varna-sport.com 01.09.2010 04:49 "Велизар Попов остава треньор на "Черно море". Собствениците на клуба са категорични, че на този етап смяната не е актуална. Според тях Велизар има възможностите да класира отбора в евротурнирите. Първенството е в началото си и има доста мачове до края, e обяснението на шефовете. Спекулации нарекоха от "Тича" информациите, че се преговаря със Стефан Грозданов и Ангел Червенков да поемат отбора. Сега проблем на "Черно море" е с кой да играе контрола в събота, защото първенството спира заради европейската квалификация с Англия в Лондон."
Ами освен "честито" какво друго да кажа...Гаврата продължава
Ами освен "честито" какво друго да кажа...Гаврата продължава