Черно море загубиха мач на "Тича" за пръв път от две години!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Черно море загубиха мач на "Тича" за пръв път от две години!

Мнениеот Parmalat » 28 авг 2010 21:06

Captain Stottlemeyer написа:
Parmalat написа:Няма какво да ви изумява тази загуба.Все пак последната преди 2 години ви я нанесе отново Черноморец.Този сезон ще е труден за нас въпреки че почнахме с победи над ЦСКА,Левски,Видима и Черно Море равния с Академик ще тежи..!Както казах имаме още 25 изключителни важни мачове в А група и трябва пределна концентрация във всяка среща.

Ти да не почнеш вече да сънуваш мокри сънища?! :mrgreen: Максимум четвърто място този сезон и се молете "Левски" да направи дубъл, че да помиришете Европа (ако междувременно и Балъка не се е изнесъл в Германия, за да покаже че не е чак такъв "балък")! :mrgreen:

Припомням последния ни мач на Герена Левски-Черноморец 0:1.Защо да не ви победим пак и тази година отново? ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 авг 2010 21:11

Parmalat написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Parmalat написа:Няма какво да ви изумява тази загуба.Все пак последната преди 2 години ви я нанесе отново Черноморец.Този сезон ще е труден за нас въпреки че почнахме с победи над ЦСКА,Левски,Видима и Черно Море равния с Академик ще тежи..!Както казах имаме още 25 изключителни важни мачове в А група и трябва пределна концентрация във всяка среща.

Ти да не почнеш вече да сънуваш мокри сънища?! :mrgreen: Максимум четвърто място този сезон и се молете "Левски" да направи дубъл, че да помиришете Европа (ако междувременно и Балъка не се е изнесъл в Германия, за да покаже че не е чак такъв "балък")! :mrgreen:

Припомням последния ни мач на Герена Левски-Черноморец 0:1.Защо да не ви победим пак и тази година отново? ;)

И като ни бихте на Герена,къде завършихте накрая:пред нас или след нас?Припомни ми,че нещо ми се губи...

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 28 авг 2010 21:40

ЧерноморецО миналата година пак бяха първи зимата, но си мисля, че и тази година ще им е много трудно да се задържат на върха.
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 авг 2010 21:48

maximalniq написа:ЧерноморецО миналата година пак бяха първи зимата, но си мисля, че и тази година ще им е много трудно да се задържат на върха.

Kазах че ще е трудно,но не е нашата да сме на върха,а на трето място. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 28 авг 2010 22:16

Добре,че е Черноморец,нямаше да преживея това Левски да триумфира и да ни развали рекорда.Черноморец го почна,Черномроец го завърши.Така е справедливо от гледна точка на съдбата.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 авг 2010 22:25

Припомням последния ни мач на Герена Левски-Черноморец 0:1.Защо да не ви победим пак и тази година отново? ;)[/quote]
И като ни бихте на Герена,къде завършихте накрая:пред нас или след нас?Припомни ми,че нещо ми се губи...[/quote]

Е, ние по презумпция и дефолт сме били винаги преди вас. И слънцето изгрява по-рано и материално сме по-добре. Море брат. Парите са при нас. Във Варна и Бургас.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черно море”