ЦСКА-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот зелено-бяло » 23 авг 2010 22:51

E.да ама най-добрия състав на "морето" предстои да го видим!Нали!Шампионският!
Аз ходя на мачове от 80-те години.Помня много загуби,но и много победи.Помня турнира "Варненско лято",помня гола на Барона срещу Левски(ей,едно левскарченце се разрева до мене.... :cry: ) помня победата срещу ЦФКА Средец,помня почти всички дербита...
ЦСКА ни би в София,но трябваше НИЕ да бием,нали?Колко мачове помним,в които НИЕ сме заслужавали да бием в София?Не спечелихме,но заслужавахме.Редовно се страхуват от нас,това е най-важното!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 авг 2010 01:22

зелено-бяло написа:E.да ама най-добрия състав на "морето" предстои да го видим!Нали!Шампионският!
Аз ходя на мачове от 80-те години.Помня много загуби,но и много победи.Помня турнира "Варненско лято",помня гола на Барона срещу Левски(ей,едно левскарченце се разрева до мене.... :cry: ) помня победата срещу ЦФКА Средец,помня почти всички дербита...
ЦСКА ни би в София,но трябваше НИЕ да бием,нали?Колко мачове помним,в които НИЕ сме заслужавали да бием в София?Не спечелихме,но заслужавахме.Редовно се страхуват от нас,това е най-важното!

И с какво заслужихте да спечелите мача?Колко удара В очертанията на вратата на ЦСКА?Общо-взето и аз можех да съм вратар на ЦСКА в този мач със същия резултат!Само с тичане ,преса и кюскане на топката става за 0-0.Ама ,за да се спечели мача трябва и гол да се вкара.Имаха ли идея футболистите ви как,точно,да го направят?Някакви отработени варианти в атакуващ план?Или "юруш" системата(отзад за 0-0,пък отпред-каквото стане)?

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 24 авг 2010 01:36

този мач бях убеден на 100% че ще го загубим... все пак играта не беше чак толкова зле дали от слабата форма на ЦСКА незнам. В атака сме слаби обаче

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 24 авг 2010 11:06

The Sailor Man написа:Бостанчо,Сашо малкия тотално надигра Спас Делев и Делев не го надбяга нито веднъж,напротив,Сашо му взе всички единоборства и го неутрализира напълно.Отличен мач на Сашо малкия ...

Позволи ми да не се съглася с теб, и в предишни мои постове съм писъл за Сашо! Това момче трябва някой да го научи как да се позиционира!!! Той има абсолютно погрешен подход към нападателите (бавен е и не съобразява скоростта си с позицията, която трябва да заеме)! Няма усет към играта и прави едни и същи грешки всеки мач, да не говорим, че прави абсолютно ненужни нарушения от безсилие (сравни нарушенията на Петков и Данито и неговите)! За съжаление не виждам как Велизар може да го научи!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 24 авг 2010 13:41

Позволи ми да ти кажа тогава,че не си гледал мача и пишеш наизуст!Сашо през цялото време се позиционираше отлично срещу Делев,пазеше до от 2-3 метра,Делев прави единствения си ход-бутане на топката към тъча и бягане,Сашо го затваря,Делев спира,обръща се.....Сашо го притиска и му отнема топката или Делев я подава назад,или направо на нашите играчи.Това беше двубоя Сашо-Делев тотално и на 100% спечелен от Сашо,Делев беше най-слабата чорба на терена и без правилно отиграване,затова го смениха пръв него.Не знам какво си гледал и как прецени толкова грешно,но точно Сашо изнесе супер стойнсотен двубой,при това не само Делев,но и Трифонов обезличи,а дори и се включваше и в атака...Не бива да се говори наизуст,Сашо имаше слаб мач в Пловдив където Електричката го развинти,ноооооо да си имаме уважението за ЦСКА,моля,просто се подигра с Делев и го навря в мишата дупка джуджето ключарско :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 25 авг 2010 09:09

The Sailor Man, не ми се спори, имам наблюдения върху Сашо от както е в отбора и то не се е променило! Не искам да навлизаме в полемики, конкретно за определен сблъсък! Наблюденията до момента са ми такива, че не става, времето ще покаже дали съм прав!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 авг 2010 23:07

Като гледам сега ''Ганкиното''(пардон играта)на ЦСКА,с ТеКеЗеСеТо и как губят с 2:1 срещу 10 уелсци и пак ме хваща яд,от загубата ни в неделя от тях.Та,за Бога,ние сме първия професионален отбор,който не успява да вкара гол,на слабия им отбор и дантелената им защита.Всички досега,дето играха с ЦСКА ги направиха,смешни в един момент,само нашите се изложиха,като последните кифладжии. :(
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”