ЧЕРНО МОРЕ ПРЕДСТАВИ НОВОТО КЛУБНО ВОЗИЛО

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ ПРЕДСТАВИ НОВОТО КЛУБНО ВОЗИЛО

Мнениеот mike28 » 06 фев 2009 18:47

Да ви е честит! Истински красавец.
Няма лошо примерно догодина да станете шампиони, Колкот повече силни отбори има, толкова по- голяма конк.уренция и съответно по-силно първенство.

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 06 фев 2009 20:10

Бачо Марин като президент на клуба няма грешка.Само Гриша Ганчев е като нашия,инвеститор във футбола в пълния смисъл на думата!Колко терена направи под моста?Цяла база стана и още строи,плана беше за 12 терена!!!За стадион Варна да казваме ли?Супер инвестиции в ДЮШ и купуване на класни играчи за първия отбор.Вече и автобус супер-модерен.Ние се развиваме стремглаво нагоре!Не знам до кога Боратков и Глупи ще имат силици да удържат нашия щурм.Не за дълго,скоро ще отвеем тези глупаци като вятър ляйнян вестник....
Изображение

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 06 фев 2009 22:52

Автобусът е страхотен. Това показва, че собствениците имат сериозни намерения спрямо отбора, след като дават лев.
А за тези, коментиращи цветовете на "клубното возило", мисля, че само завиждат.

Ае Моряци!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 фев 2009 08:45

Хубавите работи стават бавно... нека да не бързаме и да не пришпорваме нещата да му се невиди. И на мен ми се иска още тази година да станем шампиони... обаче лично аз не искам 2-3 години на високо ниво и после да залезнем. Ето, като се инвестира в клубната база, детско-юношеската школа, че дори и в клубните автобуси... лека полека се поставят достатъчно предпоставки за доброто развитие на отбора и резултатите няма да закъснеят. Нали все пак трябва да си изградим и някакво лоби.. така, че да привличаме играчи и те да остават тук, а не да смятат Левски и ЦСКА като стъпка напред в кариерата си. Защото явно все още са напред... в смисъл, за националния отбор от вътрешното първенство откъде ги вземат играчите - Левски, ЦСКА, Литекс.... а за мен Георги Илиев има 100% място там. И вече въпрос на решение за Миро Манолов и Танко Дяков. Обаче те играят в Черно море... И Георги Какалов разправя, че искал в ЦСКА да ходи. Но ако отбора се развива правилно, играчите ще искат да идват и остават тук. Надявам се след някоя и друга година да успеем да се превърнем в един от водещите отбори у нас :)
ИзображениеИзображениеИзображение

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 07 фев 2009 14:11

Поздрав и от мен за хубавия подарък на отбора, а също, евала на огризко за хубавите и точни думи.

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 07 фев 2009 14:21

За гоненето на титлата е по-добре да нямаме играчи в Национала.Мъдьо на какво ще ги научи?Да се радват на вкаран гол?Да се радват,че са инкасирали 1:17 и 10 поредни загуби са нормално нещо?НЕ,точно това,че привиква само малоумниците на лецке и литекс е супер за нас.Защо?Първо те ще играят повече мачове,ще се изпокарат помежду си,ще инкасират тежки загуби,медиите ще ги смелят с критики....Мъдьо ще заебе Литекс,за да гледа Национала,или обратното,но ефекта ще е положителен за нас,защото нямаме играчи там,на които този неудачник и евроидиот да им набива пораженческата си говежда натура.Така ще посрещаме евроидиотите,чорбарите и латекса свежи,необременени...и ще ги мачкаме с лекота,както и трябва да бъде.Хич,ама хич нямам намерение да се отказваме,защото не сме били готови?Готови за какво?Говедата бяха ли готови за ШЛ,че да крадат лиценза на чорбарчета?Не,но го направиха.Не сме готови за титла....НО ЩЕ БЪДЕМ ШАМПИОН И ТОЧКА,КРАЯ НА МАЙ НА ТИЧА ЩЕ СЕ ВДИГА ТИТЛАТА.ОТ ПОСЛЕДНИЯ ФЕН ПРЕЗ КРИВИЯ И КОЛЬО И ЧАК ДО МАРИН МИТЕВ....ПРОЛЕТТА МИСЪЛ И БИТКА САМО ЗА ТИТЛА,ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ.ПЕРДЕТА СРЕЩУ ГОВЕДА И СВИНЕ?КВИ СА ТЕЯ БЕ?ИЗОБЩО НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВАМ ДАЖЕ,ПРОСТО ЛАЙНЕНЦА КОИТО БОТУША НИ ТРЯБВА ДА РАЗПЛЬОКА ПО ВРЕМЕ НА МАРША КЪМ ТИТЛАТА.НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ.
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 07 фев 2009 15:09

Опаа. @Greenway - по- полека с езика. Това е тема за новия автобус, не за избиване на комплекси.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 09 фев 2009 01:30

Изображение

Върни се в “Черно море”