Дано моряците да съумеят да изравнят поне.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Blue_Girl написа:Варненци не заслужаваха да загубят.
На моменти даже те бяха по активни и от армейците.
Шанса този път се усмихна на ЦСКА.
b0b1 написа:Много скучен мач според мен.Щом мен ме приспа, не знам какъв е бил за неутралния зрител.Двата отбора падаха при всяка удобна възможност.На края на мача мисля, че трябваше да се даде червен картон на играч на морето.С тази игра не знам какво ще правим в групите на ЛЕ.Просто нещата се задълбочават.
Veso1913 написа:Не знам на какво да гоотдам,но Черно море е очевидно орисан от съдбата да вдига на крака закъсали отбори.Цял мач играхме равностойно,на моменти превъзхождахме и на края един на нула за ЦСКА.За играта на отбора няма какво лошо да кажа.Раздадоха се момчетата и Велизар нама да може да обяснява за мишки в отбора.Но проблема е явно в липсата на плеймейкър.То че и нападател тип голаджия дето няма е проблем,но с плеймейкър ще има повече създадени чисти положения и ще вкарват и халфовете както беше при Кольо с кривия в състава.Пак нямахме голаджия,но побеждавахме .А сега ни липсва поне един гол.За съжаление.
фифи перото написа:b0b1 написа:Много скучен мач според мен.Щом мен ме приспа, не знам какъв е бил за неутралния зрител.Двата отбора падаха при всяка удобна възможност.На края на мача мисля, че трябваше да се даде червен картон на играч на морето.С тази игра не знам какво ще правим в групите на ЛЕ.Просто нещата се задълбочават.
Не си прав!Мача беше ..интересен,поради факта да се види как ще биете морето...И се видя...С аванта..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта