Две години без загуба на Тича!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- dark_smoke
- Контакти:
Re: Две години без загуба на Тича!
Брей! Не знаех. Поздравления! Това хич не е малко.
Национален фронт "Велика България"
niki87 написа:Ще се бъзикам,колкото си искам,в настроение съм-Байерн би с 4-0 днесИ недей да ми даваш акъл,при положение,че цял ден пишеш в нашия форум
![]()
Успех на отбора ви
Aaaa нещо си сбъркал Кольо

Как стоят нещата в Европа?!?Има ли в момента някой , който да има по-дълга домакинска серия от нас?
Дано я направим 3 години и към нея да прибавим 1 сезон без 1 мач навън без загуба!!!
Дано я направим 3 години и към нея да прибавим 1 сезон без 1 мач навън без загуба!!!

Браво на моряците,само че тази серия нищо няма да означава,ако продължавате със същото представяне като гости.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:Браво на моряците,само че тази серия нищо няма да означава,ако продължавате със същото представяне като гости.
За съжаление ,колегата от Берое е много прав ...
4MVN написа:luxorus написа:Браво на моряците,само че тази серия нищо няма да означава,ако продължавате със същото представяне като гости.
За съжаление ,колегата от Берое е много прав ...
То там ни е основния проблем я.Иначе ако не беше така,щяхме да сме поне в тройката.Нищо.Надявам се че рано или късно ще се наредят нещата и ще започнем да побеждаваме и навън,
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
Прекрасна серия наистина!
Миналия сезон едвам се измъкнахме с Х на Пирин, Божилов ни извади.
Да си пожелаем по-добри игри като гости! В домакинските мачове отбора вече е доказал, че се хвърля до край и винаги за победа, но извън Варна
Миналия сезон едвам се измъкнахме с Х на Пирин, Божилов ни извади.
Да си пожелаем по-добри игри като гости! В домакинските мачове отбора вече е доказал, че се хвърля до край и винаги за победа, но извън Варна

Ф.К.Ч.М.
написа:2008-08-31
18:00 Fin D1 CHERNO MORE VARNA : CHERNOMORETS BURGAS 0-1 PETROV(Pen85)
Ако победим Черноморец при следващото ни домакинство, тогава ще станат 2 години.Иначе дано да продължим тази серия.

-
- Контакти:
в момента, Бургас са в еуфория, но ще ги победим въпреки не дотам добрата ни игра.Искренно се надявам , че отново няма допуснем загуба на нашият стадион.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Само да отбележа, че две години без загуба на "Тича" трябва да празнуваме на 31 август. За последно загубихме на тази дата през 2008 г. от Черноморец Бургас с гол от спорна дузпа, реализирана от Марин Петров в края на мача. Така че, да го докараме до две години, трябва да победим Черноморец в 5-ия кръг на 28-ми.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/