Време е Велизар да си ходи !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sleeper
Контакти:

Re: Време е Велизар да си ходи !

Мнениеот Sleeper » 08 авг 2010 19:39

smallmouse написа:Но,с този треньор мах 5-7 място в Първенството. Ч.море тази година направи много добра селекция и за да се постигнат желаните високи цели е необходимо и добър специалист. т.е. за добри играчи трябва добър треньор и обратно....Велизар колкото и да го мъчат, не става и това е.

Точно така,но според мен с Велизар 8-10 място.[/quote]
И кой предлагаш да дойде ?????????????????[/quote]
Тошко Марев[/quote]
Хаха.За да дойде една загуба и да го псуват и него като каруцари ли?Стегнете се вече.Нищо му няма на Велизар, не може така да се сменят треньорите.Ако го сменят нали ще му трябва време на новия да се "аклиматизира" в отбора.А пък и Т.Марев да дойде какво ще направи, нали пак същите играчи има на разположение.Велизар досега не е имал възможност да разполага с целия си набор от играчи.И това трябва да се има предвид.На мен също ми е неприятно, че загубихме, ама какво да направим...Има 28 кръга още... Футболистите ни са супер но няма кой да ги нареди правилно според мен Марата е най подходящият човек първо защото е мн голяма личност една зелена емблема и милее за името ЧЕРНО МОРЕ нещo което не мога да кажа за Вили това е лично мое мнение.....

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 08 авг 2010 20:23

Sole написа:
Mourinio написа:Велизар има поставена цел от ръкодоството - да ни класира за евротурнирите, дали чрез купата или първенството няма значение, ако не успее сам ще си тръгне, ако успее ще остане, така че има много време, според мен ще се справи

Този филм вече го гледахме : "..отписваме Първенството и играем с резервите за да пазим титулярите за Купата,а после отпадаме за Купата и вече е късно да наваксаме в Първенството"....и после Велизар си тръгва сам,ама остава щото не го пускат :lol:

За това пък сега ще си е научил урока от онези грешки, а и не беше треньор от началото на сезона
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

zeleniq
Контакти:

Мнениеот zeleniq » 08 авг 2010 22:04

Можеше да сме по-зле...можеше да сме като ЦСКА :mrgreen:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 авг 2010 23:37

zeleniq написа:Можеше да сме по-зле...можеше да сме като ЦСКА :mrgreen:

Да,техният Дочев от всичките треньори е абсолютен аутсайдер. 8-)

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 09 авг 2010 09:59

Sole написа:
zeleniq написа:Можеше да сме по-зле...можеше да сме като ЦСКА :mrgreen:

Да,техният Дочев от всичките треньори е абсолютен аутсайдер. 8-)

Според мен пък Дочев не е лош треньор.Пък и сякаш е рано да се оценява.Ако го махнат ще е само плюс за нас. :mrgreen:

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 09 авг 2010 10:31

Само ще ви кажа, че Велизар ще го оцените едва, когато вече го няма! Като дойде следващия, ще ревете за Велизар, за Кольо, както за Вуцан... Аз пък виждам в него качества, които винаги съм искал да има нашия треньор, но уви! И ви приканвам, особено противниците му, идете на някоя друга тренировка и вижте отношението му към тренировката, към играта и най-важното - на играчите към него! То най-лесно е като плебеите в Колизеума - палеца надолу и ае!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 авг 2010 12:13

Говорих с Марата.Не иска да е старши треньор/едно поради липса на тапия и друго че никой от клуба няма да го лансира/а иска да е помощник на една определено известна футболна звезда-треньор с моряшко сърце и закърмен с моряшки дух.Няма да споменавам имена за да не наливам допълнително масло в огъня,но ветераните определено с зад тази кандидатура и Марата като помощник.Но няма да стане.Така че подкрепяйте си това което имаме,за да не се окажем в положението на плебеите и после самото имане на НЯКАКЪВ отбор във В група да ни радва.След едномесечно отсъствие,поради факта че модовете мислят за мен/пуснаха ме в отпуск да ходя на плаж/аз пак съм тук!Не че досега ме е нямало де ;) .
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 авг 2010 12:21

ЧерноМореВарна написа:Само ще ви кажа, че Велизар ще го оцените едва, когато вече го няма! Като дойде следващия, ще ревете за Велизар, за Кольо, както за Вуцан... Аз пък виждам в него качества, които винаги съм искал да има нашия треньор, но уви! И ви приканвам, особено противниците му, идете на някоя друга тренировка и вижте отношението му към тренировката, към играта и най-важното - на играчите към него! То най-лесно е като плебеите в Колизеума - палеца надолу и ае!

Много хубаво го казваш...ама дайте всички да се разберем,че и Велизар прави много грешки.Тактиката и състава да обърка и ляв бек,като плеймейкър или таран като десен бек,си е малоумие.Велизар много често ги прави тези неща,много по-често навън.Така загуби в Каварна и на Лаута,онзи ден.Няма го Жорката,така се е случило,ама имаш само един играч с неговите качества,Ратников,но той играе само кога има пълнолуние.Не мога да си изкрива душата,обаче.С експерименталния състав с Миньор,в Кюстендил,се справихме,много по-добре.Удари,атаки и една спорна дузпа,която Карамфил,замалко не хвана,реши мача.Съгласен съм да падаме,но ДА ИГРАЕМ ФУТБОЛ,а не да играем Дайчовото по терена.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 09 авг 2010 12:39

Работата е там, че ние много неща от кухнята не ги знаем. Освен това, много неща са пробвани по тренировки и са се получавали. Как ти звучи, да почне да реди състава и ... просто да се обърка? И другия мач пак почва да го реди.. и пак нещо се обърква? Не знам, на мен ми звучи нелепо.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 09 авг 2010 12:46

Не помните ли Кольо? цял полусезон реди състава всеки мач бяхме с нов отбор и винаги имаше по една смяна още в първото полувреме а по някой път и 2? човека работи много добре дайте му време и спокойствие това е един мач, забравяме и гледаме на пред!
Просто много ви порасна самочувствието и егото!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Върни се в “Черно море”